Vind isolatiebedrijven in Santpoort-Noord

Op zoek naar isolatiebedrijven in Santpoort-Noord? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Santpoort-Noord

 • Reuring Wonen & Living
  Reuring Wonen & Living
  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews
  Isolatiebedrijf in Santpoort-Noord

  Reuring Timmerwerken kan je helpen met je Schilder, Isolatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Krommenie en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Warmte isolatie, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Veranda aanleggen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Dakkapel of dakraam repareren, Douche of bad reparatie, Buitendeuren repareren, Kitten, Meubels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Reuring Timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Nette afwerking van onze dakkapel, heel blij mee! Verstaan hun werk, snel afspraken mee te maken en doen vlot hun werk. Wel veel bouwafval achtergebleven nadien, maar wij hadden ook geen afspraken gemaakt vooraf over afvoer puin, dus dat kan ook daar aan liggen.
 • Bartek Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Isolatiebedrijf in Santpoort-Noord

  0️⃣6️⃣8️⃣5️⃣6️⃣8️⃣2️⃣3️⃣9️⃣7️⃣Wanden plaatsen, plafond verlagen, dak isoleren [ van binnen], houten kozijnen plaatsen, aftimmeren, vloer leggen, plinten plaatsen, schilderen,vloer egaliseren, latten wandpanelen plaatsen, loodgieterwerkzamheden en nog meer.

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Snelle reactie en komt de afspraken meer dan na. Zeer professioneel en denkt ook goed mee
 • Oikos
  Oikos
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Isolatiebedrijf in Santpoort-Noord

  Werkgebied: Noord-Holland Zaanstreek, Amsterdam, Haarlem Bij vochtbestrijding in woningen en bedrijfspanden moet u denken aan het bestrijden van vochtproblemen als doorslaand vocht, lekkages of optrekkend vocht. In de meeste gevallen is het inschakelen van een vochtweringsspecialist noodzakelijk. Vocht tast immers niet alleen uw stucwerk en spullen, maar is ook niet goed voor uw gezondheid. Neem direct contact op voor meer informatie over ons en de mogelijkheden voor het oplossen van uw vochtproblemen. Wij staan graag voor u klaar en zorgen voor een efficiënte en snelle oplossing bij vocht in uw woning, bedrijfspand. - Injecties tegen optrekkend vocht - Moderne oplossingen - Effectieve methoden - Blijvende oplossingen - Onder garantie opgeleverd - High-tech apparatuur

  Laatste review:
  Juiste adres om je schimmel te verwijderen in huis. Goeie uitleg, acceptabel prijs en het belangrijkste de afspraken nakomen die er werden gemaakt. Top gozer
 • Zagorski Bouw
  Zagorski Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9552 reviews
  Isolatiebedrijf in Santpoort-Noord

  Zagorski Bouw - een bedrijf dat professionele en uitgebreide renovatie- en afwerkingsdiensten aanbiedt. Het belangrijkste doel is de hoge kwaliteit van het werk dat volledige klanttevredenheid garandeert. Het onderscheidt zich op de markt door een individuele benadering van elke klant, zoals blijkt uit een groot aantal bestellingen. Het bedrijf heeft een groot potentieel om eventuele projecten in korte tijd uit te voeren en voert de toevertrouwde werken betrouwbaar en op tijd uit. Wij zijn sinds 2017 actief op de markt. Zagorski Bouw staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel KVK: 69714789. De bedrijfs- en klantbeoordelingen zijn te controleren op Facebook / werkspot / Google / linkedin

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Hallo, ik ben onder de indruk van het werk en het uiteindelijke effect van mijn zolder na renovatie door Magdalena en Rafal. Ik ben heel blij en kan de diensten eerlijk gezegd 100 procent aanbevelen. Het zijn hele goede en betrouwbare professionals, het enige dat ik kan toevoegen is simpelweg bedankt voor zo'n mooi appartement.
 • De Vries Isolatietechniek
  De Vries Isolatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Isolatiebedrijf in Santpoort-Noord

  De Vries Isolatietechniek Wij zijn een isolatiebedrijf dat gespecialiseerd is het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Ons doel is om u als klant geld te laten besparen en tegelijkertijd het woongenot van uw huis flink te verhogen. Geen koude muren meer, geen koude vloer en dus geen koud huis meer. Ook werkt dit in de zomer weer andersom. Dan hou je de warmte buiten en kan je genieten van een koel huis. De Vries Gevelonderhoud Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en vernieuwen van gevels, en in het bijzonder in het vochtstralen van gevels. Met behulp van geavanceerde technieken en materialen zorgen wij ervoor dat uw gevel weer straalt als nooit tevoren. Vochtstralen is een effectieve methode om hardnekkig vuil, aanslag en verfresten van uw gevel te verwijderen. Deze techniek maakt gebruik van een combinatie van water en een speciaal straalmiddel, dat onder lage druk op de gevel wordt gespoten. Hierdoor wordt het oppervlak grondig gereinigd, zonder dat dit schade toebrengt aan de gevel. Naast vochtstralen bieden wij ook diensten aan zoals het uithakken van voegen en het plaatsen van nieuwe voegen. Het uithakken van voegen is nodig wanneer de bestaande voegen beschadigd, verouderd of aangetast zijn. Door het uithakken van de voegen kunnen we een solide basis creëren voor het aanbrengen van nieuwe voegen. Het plaatsen van nieuwe voegen is een cruciale stap in het behoud van de gevel. Goed geplaatste voegen zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor bescherming tegen vocht, kou en andere weersinvloeden. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige uitvoering en een duurzaam resultaat. Overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Vriendelijk, snel en goed.
 • Bouwbedrijf Schoonevelt
  Bouwbedrijf Schoonevelt
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Isolatiebedrijf in Santpoort-Noord

  Als je op zoek bent naar een Stukadoor, Isolatiebedrijf, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman, Stratenmaker, Dakdekker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Burgemeester Weertsplantsoen 30, dan kan Bouwbedrijf Schoonevelt je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Warmte isolatie, Geluidsisolatie, Binnendeur plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Dakkapel plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ik heb een stukje in mijn tuin met tegels laten leggen door Peter en ben tevreden met het resultaat en met de samenwerking. Peter reageert snel en doet wat hij belooft, is flexibel en denkt mee. Ik bel hem weer als er een volgende klus komt.
 • NH Slotenmakers
  NH Slotenmakers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Isolatiebedrijf in Santpoort-Noord

  NH TIMMERWERKEN is uw partner bij allerlei werkzaamheden in- en om uw huis of bedrijf. Vloeren, wanden, kozijnen u kunt met ons alle kanten op. NH SLOTENMAKERS als u uw woning beter wilt beveiligen met Politie Keurmerk. Tevens voor het openen van deuren of repareren en plaatsen van sloten Al onze monteurs staan voor u klaar om uw klus vakkundig uit te voeren. Wij zijn gecertificeerd Politie Keurmerk Veilig Wonen

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Vakkundig werk door vriendelijke timmerlui.
 • TIM
  TIM
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Isolatiebedrijf in Santpoort-Noord

  14 jaar ervaring in het ontwerpen, vervaardigen, modificeren, schilderen en plaatsen van consumenten- en grootkeukens. het op hoog niveau vervaardigen en herstellen van meubilair . Specialist in afbouw van woningen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  We kregen heel snel een offerte die aardig onder onze begroting lag. Tim maakte snel een afspraak om te zien wat de klus inhield. Na een week werd een nieuwe schuurdeur geplaatst. Tim is vriendelijk en beleefd. Je kunt aan alles merken dat hij een zeer goede timmerman is, wij zijn heel tevreden over hem en kunnen hem iedereen aanraden.
 • Brandsteen
  Brandsteen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Isolatiebedrijf in Santpoort-Noord

  Bouw en stucwerk

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  De koof is mooi gemaakt, mijn vloerverwarmingsverdeler staat nu veilig onder een houten ombouw en mijn keukenplinten zijn weer op maat gemaakt. Leon werkt secuur, is communicatief sterk, denkt mee en kan alternatieve oplossingen bedenken. Ik benblij met het geleverde werk en ga een volgende klus (badkamer) ook met Leon oppakken.
 • Fraaier Wonen Onderhoudsbedrijf
  Fraaier Wonen Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Isolatiebedrijf in Santpoort-Noord

  Over het algemeen zijn er twee doorslaggevende factoren bij het kiezen van een vakman en dat zijn prijs en kwaliteit. Iedereen heeft een bepaald budget waarbinnen de droom gerealiseerd moet worden. Ik heb de vaardigheden en de kennis om u van dienst te kunnen zijn. Een afspraak is zo gemaakt. Ik kom bij u langs en bespreek met u de behoeftes. U krijgt van mij niet één prijs en optie, maar ik maak voor u een detailleerde offerte gebaseerd op meerdere mogelijkheden. Een offerte is vrijblijvend. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Stucen overige-
  Dominic heeft goed werk afgeleverd in ons huis. De opdracht was om de gehele woonkamer en slaapkamer (zowel plafond als muren) te stucen, maar dit bracht wel enkele uitdagingen met zich mee. Dominic heeft ons goed advies gegeven en alles ziet er nu keurig uit. Hij is flexibel, komt zijn afspraken na en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Zeker een aanrader!

4.5

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Santpoort-Noord, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Santpoort-Noord

Andere vakmensen in Santpoort-Noord

Vind vakmensen bij jou in de buurt