Vind gevelspecialisten in Santpoort-Noord

Op zoek naar gevelspecialisten in Santpoort-Noord? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Santpoort-Noord

 • van Khader
  van Khader
  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews
  Gevelspecialist in Santpoort-Noord

  Van khader

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Al het schilderwerk is heel netjes gedaan. Hij denkt met alles mee en komt ook met oplossingen voor andere zaken.
 • Schildersbedrijf Termaat
  Schildersbedrijf Termaat
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Gevelspecialist in Santpoort-Noord

  Mijn naam is Dennis Termaat . Ik heb meer dan 37 jaar ervaring in het schilders vak . In 2002 voor mijn zelf begonnen en werk 22 jaar voor m'n zelf , ik werk hoofdzakelijk in het particuliere werk . ik heb mijn gezel vak diploma . mijn werkzaamheden zijn ; binnen en buiten schilderwerk. sauswerk airless spuiten glasvlies /scan plakken behangen glaszetten

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Helemaal top. Vakwerk afgeleverd. Aardige vriendelijke man, maakt duidelijke afspraken en houdt zich er aan. Kun je gerust inhuren.
 • A.K. Gevelrenovatie
  A.K. Gevelrenovatie
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Gevelspecialist in Santpoort-Noord

  Als je op zoek bent naar een Metselaar in Velsen-Noord, dan kan A.K. Gevelrenovatie je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gevelrenovatie, Garage (ver)bouwen, Binnenmuur metselen, Gevel of tegels voegen, Buitenmuur plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Reageren snel met keurige prijs , vlot en netjes uitgevoerd door vakman .
 • Schildersbedrijf Adams
  Schildersbedrijf Adams
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Gevelspecialist in Santpoort-Noord

  Ik ben een ervaren schilder en klusjesman. Ik werk in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Ik werk met professioneel gereedschap en materialen. Mijn klanten zeggen dat ik netjes en toch snel werk.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Betrouwbaar, netjes en goed werk geleverd (schilderen) voor een goede prijs
 • Bouma Stucadoorsbedrijf
  Bouma Stucadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Gevelspecialist in Santpoort-Noord

  BOUMA STUCADOORSBEDRIJF, DÉ STUCADOOR IN HAARLEM EN OMSTREKEN. Met bijna 20 jaar ervaring en regelmatige bijscholing is er geen opdracht die wij niet kunnen uitvoeren. We werken uitsluitend met hoogwaardige en waar mogelijk milieuvriendelijke producten en de wens van de klant staat uiteraard voorop. Met oog voor detail en een probleemoplossend vermogen leveren wij vele opdrachten professioneel en kwalitatief hoogwaardig af. Bouma Stucadoorsbedrijf is een klein bedrijf waardoor u altijd 1 aanspreekpunt heeft, de communicatielijnen daardoor kort zijn en u zorgenvrij de opdracht uit handen kunt geven. Na een inventarisatie van de opdracht kunnen wij u een vrijblijvende offerte geven. Na akkoord zorgen wij voor het vakmanschap en een goed resultaat! Bouma, dé stucadoor in Haarlem en omstreken.

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Erg fijn om mee te werken, goed bereikbaar en we zijn erg blij mee met het eindresultaat!
 • Schildersbedrijf G. Breed
  Schildersbedrijf G. Breed
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Gevelspecialist in Santpoort-Noord

  Wij zijn inzetbaar v.w.b. de uitvoering van alle voorkomende schilder werkzaamheden, binnen en buiten. Naast het schilderwerk is een ruime ervaring aanwezig v.w.b. het herstellen van houtrot. glaszetten en kitwerkzaamheden. SB Breed is erkend en gecertificeerd reparateur van houtrot door: Sigma Coatings, Repair-Care International, Window-Care Systems, Kurvast en Renovaid. Wij kunnen u helpen met advisering, inventarisatie (Vve's) en herstel van zowel houtrot alsook het schilderwerk.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  De communicatie verliep buitengewoon soepel, met een heldere en keurige uitwisseling van informatie. Het kostenoverzicht was volledig, en ook zeer duidelijk, waardoor er geen ruimte was voor misverstanden. Het verrichte werk was van uitmuntende kwaliteit en werd keurig binnen de aangegeven tijdplanning afgerond. Het schilderwerk van Ger is absoluut een aanrader voor anderen, gebaseerd op de uitstekende ervaring die ik heb gehad.
 • Petronela Paraschiv
  Petronela Paraschiv
  Beoordeling: 4.5 van 54.5561 reviews
  Gevelspecialist in Santpoort-Noord

  Service Renovatie Wij kunnen uw woning helemaal renoveren. Geen enkele klus is voor ons te gek. Van A tot Z kunnen wij uw woning verbouwen. Wij kijken samen met u wat uw ideeën zijn. Aan de hand van onze expertise geven wij u een advies op maat. Van de aanleg van elektra tot timmerwerkzaamheden wij kunnen het allemaal voor u aanpakken. Onze vaklieden zijn allemaal uitgebreid getraind, ervaren en opgeleid in hun vakgebied. Vliesbehang Met vliesbehang creëert u snel en eenvoudig een strak behangen wand. Vliesbehang wordt steeds meer toegepast. Zowel in woningen, kantoren als instellingen biedt dit veelzijdige materiaal vele mogelijkheden. Vliesbehang is sterk, krimpvrij en bestaat uit meerdere lagen en geschikt voor elk interieur. De populariteit van vliesbehang neemt steeds meer toe. Bovendien zijn er tal van varianten leverbaar, zodat er altijd een geschikt vliesbehang voor uw toepassing is. Schilderwerk Advies op maat is bij binnen- en buitenschilderwerk van cruciaal belang. Keuze van kleuren en materialen spelen een belangrijke rol aan het bijdragen van de juiste sfeer en uitstraling. Bij ons kunt u terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Het is een gegeven dat kwalitatief goed schilderwerk de levensduur van de behandelde oppervlakken verlengt. Door tijdig onderhoud uit te voeren voorkomt u onnodige zorgen in de toekomst. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Diensten Binnenschilderwerk Buitenschilderwerk Airless spuiten Sausen Deuren Trappen Kozijnen Offerte Beton Ciré De kleur Beton Ciré die u wenst en de soort afwerking, glad of met reliëf, hebben invloed op de prijs van uw Beton Cire stucwerk. Als u doorgeeft wat uw wensen zijn, leveren wij u een Beton Ciré offerte. Ook als u niet exact weet wat voor Beton Ciré stucwerk u wilt, kan Grau u hierover adviseren. ......................................................... Beton Cire is een waterafstotende type stuc, net zoals Tadelakt. Het verschil met Tadelakt is dat dit type stuc erg duur is, terwijl Beton Cire betaalbaar is. werkt dan ook met Beton Cire. Beton Cire is een cementstuc en is uiteramte geschikt voor het stucen van bijvoorbeeld badkamers en keukens. Ook meubels kunt u van Beton Cire voorzien, zodat de gehele woning een dezelfde uitstraling krijgt. U kunt er zelfs voor kiezen om Beton Cire te verwerken op een keukenvloer of zelfs als een woonkamervloer.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Great service, Neat and Tidy and very transparent, brilliant communication.
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Gevelspecialist in Santpoort-Noord

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Afgelopen week heeft Jordy Klooster uit Haarlem en zijn maat de galerijen van ons appartementen gebouw schoongemaakt. Ze zien er na de behandeling met een hogedrukspuit weer prachtig uit. Tegenslag werd adequaat opgelost. Jordy heeft een fijne manier van communiceren. De weken vooraf, naar de opdracht toe en op de dag zelf. Bedankt Jordy👍
 • JAZZ Onderhoudsbedrijf
  JAZZ Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Gevelspecialist in Santpoort-Noord

  Goedendag Ik zal mezelf even voorstellen Theo Beijer 65 jaar Ik heb onderhoudsbedrijf/schildersbedrijf JAZZ Ik ben woonachtig in Haarlem Ik zit al 30 jaar in het schildersvak Ik werk alleen maar met kwaliteits producten en voor mij telt alleen maar de tevredenheid van de klant. Met vriendelijke groet, Theo Beijer Jazz Onderhoudsbedrijf

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Theo is een topper! Vriendelijke en professionele schilder. Zeker een aanrader, ik heb hem nadien nogmaals benaderd voor een schildersklus.
 • A.R.B. Klusbedrijf
  A.R.B. Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Gevelspecialist in Santpoort-Noord

  Stukadoors en schilderen is mijn beroep. Ik werk al 15 jaar in dit beroep, waarvan 7 in Nederland en ik behandel elke baan als een prioriteit, dus gewetensvol, betrouwbaar en op tijd. Ik nodig je uit tot samenwerking.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Een fijn bedrijf kwam snel opname maken en de uitvoering ging snel van start. Radek komt afspraken na laat elke dag weten hoe laat hij begint werkt erg netjes en secuur. Plakt alles netjes af. Afval neemt hij keurig mee. Resultaat een prachtig huis dat is geschilderd. Als u een schilder klus heeft raad ik u hem aan. Bessel

4.6

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Santpoort-Noord, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 381 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Santpoort-Noord

Andere vakmensen in Santpoort-Noord

Vind vakmensen bij jou in de buurt