Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Santpoort-Noord

 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Dakdekker in Santpoort-Noord

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  TOp, snel en goed resultaat!
 • Dakzaken
  Dakzaken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Dakdekker in Santpoort-Noord

  Dakzaken is een dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring waarbij kwaliteit gaat voor kwantiteit. 24/7 bereikbaar Wij geven garantie op het geleverde werk. U bent altijd welkom om vrijblijvend contact op te nemen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Aernoud heeft prima werk geleverd met zijn team.eerlijk transparant. Goed in de omgang. Mensen mocht u een goeie betrouwbaar dakdekker.zoek dan niet verder.maar neem contact met Dakzaken.nl Aernoud bedankt voor alles 👍
 • Amorf Diensten
  Amorf Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9592 reviews
  Dakdekker in Santpoort-Noord

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 5 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Netjes en snel 3 zinken dakgoten vernieuwd
 • Dakdekkersbedrijf Déka Dak
  Dakdekkersbedrijf Déka Dak
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Dakdekker in Santpoort-Noord

  Dakdekkersbedrijf Dékadak, is gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden o.a bitumendaken,shinglesdaken,zinkwerk,goten e.t.c. loodwerk,pannendaken,alle voorkomende dakwerkzaamheden. bel voor een vrijblijvende offerte,ik kom graag langs voor gratis advies. 10 jaar garantie op al u dakwerkzaamheden,geen voorrijkosten. ruim 35 jaar ervaring. Elders een offerte? vergelijken is zeker de moeite waard.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Hij was snel ter plaatse, gaf meteen een overzichtelijke offerte en kon nog dezelfde week de klus klaren. De omgang was erg plezierig en hij dacht goed met ons mee.
 • JCB Ventilatie
  JCB Ventilatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.55219 reviews
  Dakdekker in Santpoort-Noord

  Welkom bij JCB Ventilatie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met ventilatie en rookkassystemen te maken heeft. Ook leveren/monteren en verplaatsen wij de bijbehorende dak doorvoeren. JCB is CO gecertificeerd en werkt alleen met VCA gecertificeerde collega's. Ons bedrijf is werkzaam door heel Nederland. Zoekt u een betrouwbaar partner die zeer klant gericht te werk gaat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u vooraf duidelijk wat de kosten zijn en berekenen nooit onverwachte kosten achteraf! Ook bieden wij op alle materialen en de montage hiervan 5 jaar garantie. Graag tot ziens. JCB Ventilatie

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Even op mooi weer moeten wachten, maar de jongens waren vakkundig en snel voor elkaar.
 • De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75105 reviews
  Dakdekker in Santpoort-Noord

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van De Veger. Mijn naam is Roman en zit al ruim 20 jaar in het vak. Ik ben op mijn 18de begonnen en ben uiteindelijk in 2008 voor mezelf begonnen. Ik heb een landelijk werkend bedrijf en ben werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Ik heb me gespecialiseerd in o.a.: ∎ Reparatie van dak, schoorsteen en dakgoten ∎ Aanleg van rookkanalen ∎ Dakinspectie ∎ Nesten verwijderen ∎ Lood- en zinkreparaties ∎ Voeg- en metselwerken van de schoorsteen Met vriendelijke groet, Roman Pattiruhu

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Wij hadden een lekkage vanwege achterstallig onderhoud van de schoorsteen, ze waren flexibel en snel in de uitvoering! Gaande het proces wat onverwachts tegen gekomen, ook hierin denken ze in oplossingen en niet in problemen. Als je het mij vraag echt vakmanschap en zeker een aanrader!
 • Multiservice Moonen
  Multiservice Moonen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Santpoort-Noord

  Multiservice Moonen kan je helpen met je Dakdekker klus in IJmuiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakramen plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Voor mijn werk zie de fb pagina facebook : multiservicemoonen !!!! Geen voorrijkosten !!!! !! 10 jaar garantie !! Neem direct contact op met Multiservice Moonen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Goed contact, meegedacht, duidelijk, snelle afhandeling, goede prijs, dus heel erg tevreden over dit bedrijf!
 • WB Dakwerken
  WB Dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Santpoort-Noord

  Bent u opzoek naar een Dakdekker in IJmuiden of omgeving? WB Dakwerken kan je helpen met alle klussen die een Dakdekker voor je kan uitvoeren, zoals Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Ontvang nu 10% korting op u offerte aanvraag!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Duidelijke offerte en netjes werken. Komen de afspraken na.
 • Hollands Expert B.V.
  Hollands Expert B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Dakdekker in Santpoort-Noord

  Over Hollands Expert Hollands Expert is uw betrouwbare onderaanneming met een dynamisch en veelzijdige team met jarenlange ervaring, waar u bij terecht kunt voor bouwprojecten van begin tot het eind, zoals dakbedekking, vloerverwarming en loodgieter werkzaamheden. Naast het uitvoeren van volledige projecten zijn onze vakmensen uiteraard ook beschikbaar voor uw specialistische werkzaamheden of deelprojecten. Hollandsexpertbv .nl Hollands Expert bv staat voor: Scherpe prijzen en beste kwaliteit 24/7 Services. Gratis dak en montage inspecties. Spoed lekkage’s oplossen (binnen 3 uur bij u aan huis). VCA gecertificeerde vakmannen. Partner van Google bedrijven. Betrouwbaarheid staat bij ons op eerste plek. Openingstijden Maandag 08:00 - 19:00 Dinsdag 08:00 - 19:00 Woensdag 08:00 - 19:00 Donderdag 08:00 - 19:00 Vrijdag 08:00 - 19:00 Zaterdag 08:00 - 20:00 Zondag Gesloten 24/7 Spoeddiensten. Met vriendelijke groeten, Team Hollands Expert Bv

  Laatste review:
  Snelle reactie en goed uitgevoerd. Prettig om mee te werken.
 • Hullup
  Hullup
  Beoordeling: 4.5 van 54.5568 reviews
  Dakdekker in Santpoort-Noord

  Hullup brengt mensen verder in de plannen en (samen) uitvoeren van renovatie of kleine vaak complexe werkzaamheden Hullup betekent nu vrijwel dagelijks aan het werk met houtkachels en rookkanaal aansluitingen Heeft u Hullup nodig?

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Wij hebben Willem ingeschakeld om een geheel nieuw rookkanaal te installeren voor een houtkachel. Het aantal goede reviews schepte hoge verwachtingen. De klus duurde langer dan was voorzien (verkeerde materialen/lastige plafondaansluiting) maar het eindresultaat is toch teleurstellend. We hebben hierover veelvuldig whatsapp contact gehad en Willem scheen in het begin wel mee te willen werken, maar in zijn laatste whatsapp gaf hij aan dat hij er genoeg energie heeft ingestoken en we het zelf mogen opknappen. De hele plafondaansluiting ziet er niet uit. (zie foto's) ook de kap aan het plafond was gekit en heeft losgelaten. Willem vind dat wij dit wel zelf met een schroefje mogen oplossen. Ook maakt de kachel het geluid van een Boeing als er wind buiten is. Dit wordt ook niet opgelost. Voor iemand die zich zelf neerzet als een specialist in zijn vak, vind ik dit erg onprofessioneel en teleurstellend.

4.8

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Santpoort-Noord, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 440 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Santpoort-Noord

Populaire diensten

Andere vakmensen in Santpoort-Noord

Vind vakmensen bij jou in de buurt