Vind Badkamer installateurs in Santpoort-Noord

Op zoek naar Badkamer installateurs in Santpoort-Noord? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Badkamer installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Santpoort-Noord

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95232 reviews
  Badkamer installateur in Santpoort-Noord

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prima uitgevoerd, vriendelijke man.
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35467 reviews
  Badkamer installateur in Santpoort-Noord

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Kundige loodgieter. Hij legt goed uit wat hij gaat doen
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555178 reviews
  Badkamer installateur in Santpoort-Noord

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Ging perfect. Er werden goede controle vragen gesteld en ik werd keurig meegenomen in het process waar nodig. En de klus is nog is professioneel uitgevoerd ook! Toppie!
 • Bouwwensen
  Bouwwensen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75137 reviews
  Badkamer installateur in Santpoort-Noord

  Bouwwensen Groep BV is een universeel bouwbedrijf met ruime ervaring in de bouw, actief in Nederland, België en Duitsland. Bij Bouwwensen Groep BV kunt u rekenen op de professionele hulp van onze vakmensen en bent u zeker van de kwaliteit van de dienstverlening. Als u contact met ons opneemt, plannen we binnen 1-3 dagen een gratis advies afspraak. Wij maken daarna zo snel mogelijk een offerte op. Diensten en werken die wij leveren: - Het schoonmaken van de tuin, verfraaiing van het terrein, landschapswerkzaamheden, het leggen van straatstenen en borders. - Reinigen van oude kasseien en dakpannen. - Volledige of gedeeltelijke renovatie van de badkamer, toilet, keuken, woonkamer en de woning als geheel. - Uitgebreide reparatie van appartementen en huizen, kantoren, commerciële gebouwen, restaurants en uitgaansgelegenheden. - Complexe constructie van huizen, garages of magazijnen vanaf nul. - Dakdekkerswerkzaamheden, dakonderhoud. - Installatie, service en reiniging van zonnepanelen. - Afwerking en gevelwerken. - Installatie van vloerverwarming. - Waterdicht maken van gebouwen. - Ook met het verhuizen of bezorgen van spullen kunnen wij u helpen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  We zijn blij met het overall resultaat
 • Najjar ConstructieExperts
  Najjar ConstructieExperts
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Badkamer installateur in Santpoort-Noord

  Met toewijding aan hoogwaardige dienstverlening zijn wij gespecialiseerd in vloerinstallatie, tegelzetten, opruimingsdienst, elektra en loodgieterswerk. Bij elk project streven we naar excellentie, met een ervaren team dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Ons onderscheid ligt in betaalbaarheid zonder concessies aan kwaliteit. Klanttevredenheid staat centraal, en we streven ernaar verwachtingen te overtreffen. Kies ons voor betrouwbaar vakmanschap, transparante communicatie en duurzame resultaten.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Yazan en zijn collega hebben netjes en snel gewerkt. De toilet en het fonteintje waren aan vervanging toe maar omdat we op termijn willen verhuizen wilden we er niet teveel tijd, geld en energie aan kwijt. Yazan heeft actief meegedacht aan oplossingen die passen binnen het budget. De communicatie was ook heel erg fijn. Mocht ik in de toekomst weer een klus hebben, weet ik dat ik bij Yazan goed zit!
 • Tarhans Bouwbedrijf
  Tarhans Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Badkamer installateur in Santpoort-Noord

  Mijn naam is diyadin tarhan. Ik ben de eigenaar van Tarhans Bouwbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in stukadoors-, schilder-, tegel- en sloopwerkzaamheden. Al onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied. Onze medewerkers zijn getalenteerd en hebben veel ervaring. Ik ben al 15 jaar actief in deze branche en mijn collega's hebben meer dan 8 jaar ervaring. Ze toveren uw gevels, wanden en plafonds om tot een kwalitatief en esthetisch spektakel. Als u geïnteresseerd bent, willen wij graag contact met u opnemen.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Diyadin is een heel bekwame vakman. Hij komt netjes zijn afspraken na, werkt secuur en zorgvuldig, en is oplossingsgericht. Hij is ook altijd goed bereikbaar, ook voor vragen of kleine puntjes als de klus al af is. Het enige nadeel(tje) is de taalbarrière, maar met Google Translate mag dat tegenwoordig eigenlijk geen punt meer zijn. Ik kan hem van harte aanbevelen.
 • HansHandyman
  HansHandyman
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Badkamer installateur in Santpoort-Noord

  Hallo, ik ben Hans van der Stoop. Ik ben gepensioneerd, en wil graag met klussen wat bijverdienen. Ik hoef er niet van te leven, zodat ik een voor u gunstige prijs kan aanbieden. Ik ben geregistreerd als formeel klussenbedrijf. Je kan mij bellen voor alle mogelijke klussen in en rond uw huis of bedrijf. Groot of klein. Vooraf verstrek ik bij voorkeur een vaste kostenopgave, Mocht de klus wat uitgebreider zijn, of zijn er onvoorziene omstandigheden te verwachten, dan geef ik in ieder geval een zo realistisch mogelijke kostenindicatie af. Dan weet u vooraf waar u aan toe bent. Uiteraard geheel vrijblijvend.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prima werk geleverd; ook goed uitgelegd wat het probleem was en hoe hij het opgelost heeft. Communicatie en reactiesnelheid waren ook goed. Dank!
 • Y. Yollu Klussenbedrijf
  Y. Yollu Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5572 reviews
  Badkamer installateur in Santpoort-Noord

  Beste opdrachtgever, Wij doen alle bouw werkzaamheden en renovatie werkzaamheden. Op alle wekzaamheden krijgt u garantie op. Mvg Yakup Yollu

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Netjes, snel en vakkundig! Nogmaals bedankt.
 • TRN loodgieter & installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Badkamer installateur in Santpoort-Noord

  Hoi, Ik ben Timo van Wort 35jaar. Ik heb 18jaar voor een installatie bedrijf gewerkt, en nu zelf de stap genomen om voor me zelf te gaan starten. Onder de naam TRN loodgieter en installatietechniek. Ik hoop via deze weg een grotere klanten kring op te bouwen. Mijn werkzaamheden bestaan uit. Installatie werk (cv,gas,water,ventialtie,riool)

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  De afspraak was snel gemaakt. Het werk is prima uitgevoerd. Er werd netjes gewerkt en ik heb geen klachten. Goed werk geleverd.
 • Fortza Renovation
  Fortza Renovation
  Beoordeling: 4.8 van 54.8557 reviews
  Badkamer installateur in Santpoort-Noord

  Welkom! Wij zijn een in Haarlem gevestigd klusbedrijf met een groot netwerk. Zakelijk of particulier, voor elke behoefte vinden wij de juiste aanpak. Kleine of grote projecten, wij ontwikkelen het best passende stappenplan. Of het nu gaat om verbouwing, renovatie of herinrichting van ruimten, wij focussen ons op uw ideeën en zijn altijd opzoek naar een win-winsituatie. In een persoonlijk gesprek horen wij graag uw plannen om u deskundig te kunnen adviseren over de te gebruiken materialen en de (her)inrichting van de ruimte. Uw wensen en eisen vormen de basis voor een duidelijke, transparante en complete offerte en werkplan. Immers een goed uitgewerkt plan zorgt voor een onbezorgde verbouwing zonder misverstanden en verrassingen achteraf. Met vriendelijke groet, Stefan Gafencu

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Prachtige renovatie toiletruimte. Zeer prettige vakmensen die meedenken en adviseren. Er is heel netjes en schoon gewerkt. Tegels zijn supermooi gezet en alles tot in de puntjes verzorgd. Ik zou zeer zeker graag vaker Fortza renovatie willen inschakelen en raad dit bedrijf aan.

4.7

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Santpoort-Noord, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 914 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Santpoort-Noord

Populaire diensten

Andere vakmensen in Santpoort-Noord

Vind vakmensen bij jou in de buurt