Vind schoonmaakbedrijven in Velserbroek

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Velserbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Velserbroek

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95543 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Velserbroek

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Snel en duidelijk contact, deal snel gemaakt. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.
 • CN Cleaning
  CN Cleaning
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Velserbroek

  CN Cleaning een All Round schoonmaakbedrijf. Van Glazenwassen tot Gevelreiniging en op locatie reinigen van tapijt en meubels. CN Cleaning; Klantvriendelijk, Betrouwbaar en Betaalbaar. Als het schoon moet zijn, tot in de puntjes. CN Cleaning.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Goede service ben er blij mee
 • Aya cleaning services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Velserbroek

  • Schoonmaak • Glasbewassing • Vloer onderhoud • Specialistische reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Uitstekende service. Fantastische klus gedaan, perfect schoon met oog voor detail. Huis heeft er in tijden niet zo goed uitgezien. Echte aanrader!
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Velserbroek

  Service op hoogte

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Jordy heeft bij ons de dakgoten schoongemaakt. Prettig in het contact en professioneel. Ondanks stromende regen zorgvuldig te werk gegaan met goed resultaat.
 • Sammy’s Cleaningservice
  Sammy’s Cleaningservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Velserbroek

  Sammy’s Cleaningservice is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Haarlem en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Geweldige service
 • Cleanforyou NL
  Cleanforyou NL
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Velserbroek

  Cleanforyou staat klaar om u te helpen met een schone omgeving. We doen dat door betrouwbare medewerkers te sturen. We richten ons voornamelijk op particulieren en zakelijke diensten. Bij Cleanforyou houden we ervan dat we duidelijkheid krijgen en dat u problemen snel opgelost worden, daarom werken we met 4 stappen. Bekijk hieronder hoe we te werk gaan. Stap 1: We ontvangen de aanvraag Stap 2: We nemen telefonisch contact op over de werkzaamheden Stap 3: U ontvangt een prijsopgave Stap 4: Bij akkoord voeren wij de opdracht uit :)

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Erg fijn bedrijf die goed communiceert en afspraken nakomt. Het huis was snel schoongemaakt, we zijn erg tevreden!
 • FINS
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Velserbroek

  .

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Finley is een zeer fijne en kundige jongeman. We zijn zeer tevreden en zullen hem vast nog vaker benaderen. Voor ons heeft hij de dakkapel en wat houtwerk schoongemaakt en ramen gelapt.
 • Jack Nouris Schoonmaak & glazenwasserij
  Jack Nouris Schoonmaak & glazenwasserij
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Velserbroek

  Na 12,5 jaar in dienst te hebben gewerkt bij een familiebedrijf, een eigen onderneming gestart, heb liefde voor het vak en ben altijd in voor een uitdaging. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn; Glasbewassing traditionele wijze Glasbewassing doormidden van Osmose (verwarmd) ( gedistilleerd water) Reinigen van; dakkapel Boeidelen Gevelbekleding Straatwerk Dakpannen Stucwerk Overkapping Serres Zonnepanelen Anti Spin behandeling Kantoorpanden

 • Radi dienstverlening
  Radi dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Velserbroek

  Schoonmaken/grondwerk

 • Bravo Multidiensten B.V.
  Bravo Multidiensten B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Velserbroek

  Bravo Multidiensten Team Bravo is gespecialiseerd in Industriële reiniging Chemie reiniging all round schoonmaak Gevel reiniging Graffiti verwijderen Vloer reiniging Tuin onderhoud Badkamer onderhoud reinigen Wij hebben 12 jaar ervaring in de branche met hoge en lagedruk reinigingswerk. Wij beschikken over het juiste apparatuur en chemicaliën om uw klus waarmaken. Ons ervaring en kwaliteiten bieden natuurlijk garanties en zekerheid. Kom gerust in contact of kom langs op ons kantoor vestiging voor een kennis making. Groeten team Bravo bravomultidiensten

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Wat een snelle service en wat een geweldige werk afgeleverd. Kwaliteit/Prijs verhouding zeer scherp, ik weet volgende keer bij wie ik moet zijn ! Dank jongens.

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Velserbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 290 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Velserbroek

Andere vakmensen in Velserbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt