Vind verhuisbedrijven in Uitgeest

Op zoek naar verhuisbedrijven in Uitgeest? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Uitgeest

 • Mape logistics
  Mape logistics
  Beoordeling: 4.9 van 54.9547 reviews
  Verhuisbedrijf in Uitgeest

  Mape logistics biedt transport, logistiek en verhuizingen aan voor u op maat. Of het nu gaat om witgoed, kasten, banken, meubels of andere inventaris. Wij kunnen alles regelen voor een scherpe prijs. Daarnaast vervoeren wij uw spullen met beleid en zijn wij hier uiteraard voor verzekerd. Tarieven 2023/2024 - Prijs is op aanvraag. Wij maken de juiste offerte voor de verhuisopdracht. - Daarnaast bieden wij ook een all-in prijs. -Informeer hiervoor na de mogelijkheden. - Minimale afname is 2 uur incl bakwagen - Eventueel meerdere bakwagens (21m3) ter beschikking. - In bezit van aansprakelijkheidsverzekering , vervoerdersaansprakelijkheid en verhuisverzekering. - Transport & Logistiek in overleg qua prijs. Afmetingen laadbak +hydraulische laadklep : 413 cm x 212 cm x 212cm Werkzaamheden: - Transport - Koeriersdiensten - Opslag & logistiek - Particuliere verhuizingen - Bedrijfsverhuizingen - Kantoorpanden - Ontruimingen - Meubels & witgoed - (Spoed) zendingen - Palletvervoer KVK: 91839483

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Very good experience with my move. It was fast and smooth moving at an affordable rate. Mats is super friendly and helpful person. Highly recommended.
 • De Groot Logistics Solutions B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Uitgeest

  Ben je op zoek naar een Keukenmonteur? Dan kun je in Beverwijk bij De Groot Logistics Solutions B.V. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Keuken plaatsen of renoveren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Keukenblad plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Vriendelijk en snel geholpen, denkt met je mij en goed bereikbaar. Keuken netjes in mijn atelier geplaatst.
 • VDW Verhuizingen
  VDW Verhuizingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.65147 reviews
  Verhuisbedrijf in Uitgeest

  Professioneel Verhuisbedrijf Gespecialiseerd in Particuliere Verhuizingen sinds 1978 Wij beschikken over 3 verhuiswagens, 5 vaste en gediplomeerde verhuizers 2 x verhuislift en diverse verhuis- en verpakkingsmaterialen. Wij werken binnen de regio's Amsterdam, Haarlem, Leiden en de Zaanstreek en binnen deze regio's naar elke plaats in Nederland en de Belgische en Duitse grensstreek. Verhuisprijzen zijn inclusief 21 % Btw + Verhuisverzekering. De verhuisdozen worden aan u gratis in bruikleen verstrekt in combinatie met een verhuizing. Eventuele inpak en de- en montage werkzaamheden zijn bespreekbaar en graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende zichtofferte. Een afspraak voor een offerte kunt u maken met ons via Werkspot. De verhuisadviseur komt dan bij u langs en spreekt de verhuiswensen met u door ! VDW is aangesloten bij de NKEV ( Nederlands Keurmerk voor Ervaren Verhuizers ), dit biedt voor u als klant extra zekerheden zoals opgeleide verhuizers en een aanvullende verhuisverzekering. Hopende u hier mee voldoende te hebben geinformeerd. Met Vriendelijke Groet, Patrick Van De Weerd VDW Verhuizingen Amsterdam

  Laatste review:
  Verhuizing zakelijk-
  Snel en efficiënt!
 • Schoonmaakbedrijf Verna B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Verhuisbedrijf in Uitgeest

  Schoonmaakbedrijf Verna B.V. is je ideale partner als je een Verhuisbedrijf nodig hebt in Purmerend en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen en nog veel meer diensten die wij als Verhuisbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Fast, understanding, patient, friendly and good value for money I highly recommend.
 • K_Wijte Dienstverlening
  K_Wijte Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Uitgeest

  Heeft u een Timmerman, Klussenbedrijf, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Schilder, Dakdekker, Sloopbedrijf nodig in Uitgeest of omgeving? K_Wijte Dienstverlening kan u helpen met uitvoeren van alle klussen die bovenstaande specialismen aangaan. Zoals Buitenschilderwerk, deuren plaatsen of vervangen, Timmerwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Het plaatsen of vervangen van Boeidelen, het opnieuw voegen van muur of schoorsteen ... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om uw opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Safety & Maintenance Solutions
  Safety & Maintenance Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Verhuisbedrijf in Uitgeest

  Klusbedrijf

  Laatste review:
  Zeer betrouwbaar en voor herhaling vatbaar!
 • Mababu Services

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Uitgeest

  Vakkunidg, Vriendelijk en Voordelig. Dat is waar wij voor staan. Beschikbaar voor allerlei soorten klussen in en rond uw woning. Werkzaam in regionen Amsterdam, Haarlem, Alkmaar.

 • Prigge Diensten

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Uitgeest

  Prigge Diensten kan je helpen met je Aannemer, Klusbedrijf klus in Westerwerf 56 en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Metaalbewerking, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Prigge Diensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Best build futures
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Verhuisbedrijf in Uitgeest

  Best build futures kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Haarlem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Best build futures om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Quick response and execution, thanks!
 • VDO Allround Support
  VDO Allround Support
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Verhuisbedrijf in Uitgeest

  Hoi

  Laatste review:
  Binnenzonwering plaatsen of vervangen-
  Een hele aardige nette jongen, snel afgesproken en zijn werk netjes gedaan. Super!

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Uitgeest, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 107 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Uitgeest

Andere vakmensen in Uitgeest

Vind vakmensen bij jou in de buurt