Vind vloerspecialisten in Uitgeest

Op zoek naar vloerspecialisten in Uitgeest? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Uitgeest

 • Laminaatheld.nl
  Laminaatheld.nl
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Vloerspecialist in Uitgeest

  LaminaatHeld is een dynamische onderneming die al 15 jaar gespecialiseerd is in het leggen en de verkoop van laminaat, lamel parket en pvc/lvt vloeren (inmiddels bijna 3000 vloeren) en alle bijbehorende accessoires. Kijkt u eens vrijblijvend op onze website LaminaatHeld werkt uitsluitend met A-merken laminaat zoals: Beautifloor, Berry Alloc, Dersimo, Douwes Dekker, Egger, Euro Home (Krono Original), Floorlife, HDM/Elesgo, Krono Original, Kronotex, Lamett, Meister, Quick Step, Saffier, Swiss Krono, Tarkett, Free Floor & Design en Trendline by Berry Alloc. Nog steeds komen er nieuwe A-merken bij. Tevens leveren wij vinyl vloeren van o.a. Aqua Step, Beautifloor, Bodiax, Douwes Dekker, Egger, Floorlife, Gelasta, Green-Flor, HDM, Intra, Lamett, Meister, Rigid Core, Saffier en Ter Hürne. Natuurlijk leveren wij ook lamel parket vloeren van Floorlife, Intra, Meister, HDM Character Floor, en ter Hürne. Tot slot leveren wij ook speciale vloeren zoals Meister Lindura. Door te werken met deze A-producten krijgt u gegarandeerde kwaliteit en een optimale garantie. LaminaatHeld kan vaste lage prijzen hanteren, omdat wij niet werken vanuit een winkelpand. Door middel van dit nieuwe concept kunt u als klant tot in het kleinste details geholpen worden. Gebruik ons contactformulier op onze website. Dit is geheel KOSTELOOS en VRIJBLIJVEND. Wij garanderen u de laagste prijs. LaminaatHeld gebruikt uw gegevens om een goede, persoonlijke en vriendelijke klantenservice te verlenen. Uw gegevens worden nimmer doorgegeven aan derden. Met vriendelijke groet, Team laminaatheld

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Zojuist per ongeluk één ster gegeven in plaats van vijf. Vol lof over Niels. Hij gaat ervoor om een vloer mooi te leggen. Ik had laminaat aangeschaft, maar na de gegevens aan hem te hebben doorgegeven, gaf hij aan dat hij die laminaatvloer niet zou wilde leggen omdat hij er slechte ervaringen had. Dat vind ik top, dat hij dat eerlijk aangaf, alhoewel ik enorm baalde over mijn slechte aankoop. De nieuw aangeschafte laminaat met een betere ondervloer is naar mijn idee goed en vakkundig gelegd. Niels, dank voor je hulp en het leggen. Tot nu toe niets heb ik dan complimenten ontvangen over de mooie en goed gelegde vloer.
 • Pimp my floors
  Beoordeling: 4.4 van 54.4592 reviews
  Vloerspecialist in Uitgeest

  Kwalitatief laminaat leggen al voor 7,5€ per m2 laminaat 7,5€ per m2 Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van laminaat leggen Leg werkzaamheden !!! 17,5€ per m2 Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van visgraat leggen Leg werkzaamheden !!! 2,5€ per m2 Hoog plinten We hebben ook een groothandel waar we samen meewerken en goedkoop kwaliteit laminaat regelen dus let me know

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Ik had een spoed opdracht. Hij reageerde direct en hielp me met alles. Goed advies, zo ontzettend goed geholpen. Ik ben echt heel erg blij en tevreden. En hij is vandaag gelijk gekomen om mijn laminaat te leggen. Ik kan niks anders zeggen dan een vakman en ook nog eens super aardig en gezellig. Bedankt
 • Run Up Multiediensten
  Run Up Multiediensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95149 reviews
  Vloerspecialist in Uitgeest

  Runup Multiediensten: Is een Professioneel bedrijf en gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren zoals parket, spaanplaat, tegels, plavuizen, cementdekvloeren en alle soorten gelijmd vloerbedekking. Sterk in het ondersteunen van bouw en renovatie werkzaamheden. Doet alle sloop werkzaamheden, Woningstrippen, tot intensive sloopwerken. Ook zijn wij met ons professioneel materiaal goed in het verwijderen van vloeren; parket/spaanplaat gelijmd/gespijkerd verwijderen, Tapijt. PVC, Vinyl gelijmd verwijderen, zwevende vloeren Laminaat en onder vloeren, vlak schuren van vloeren, Egaline laag van vloeren verwijderen. Vloeren worden met Speciale machines verwijderd en schoon opgeleverd. Verder bieden wij ook ondersteuning in verbouwing, opleveringen van woningen of gebouwen inclusief casco oplevering. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA en verzekerd tegen schades die kunnen ontstaan tijdens het werk. En hebben een diversiteit aan werk materiaal bij zich, die nodig zijn om uw werkzaamheden zo goed en professioneel uit te voeren.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Goed, vlot en netjes gewerkt!
 • completesmartsolution
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Uitgeest

  completesmartsolution is je ideale partner als je een Installatiebedrijf, Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Tegelzetter nodig hebt in Heemskerk en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf, Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Tegelzetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  very good experienced workmanship, I do recommend this company for any project for your home
 • Bartek Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Vloerspecialist in Uitgeest

  0️⃣6️⃣8️⃣5️⃣6️⃣8️⃣2️⃣3️⃣9️⃣7️⃣Wanden plaatsen, plafond verlagen, dak isoleren [ van binnen], houten kozijnen plaatsen, aftimmeren, vloer leggen, plinten plaatsen, schilderen,vloer egaliseren, latten wandpanelen plaatsen, loodgieterwerkzamheden en nog meer.

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Snelle reactie en komt de afspraken meer dan na. Zeer professioneel en denkt ook goed mee
 • Isoleren op Maat
  Isoleren op Maat
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Vloerspecialist in Uitgeest

  Ik ben Stefan Poel, op 15 januari 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf Isoleren op maat. Ik isoleer kruipruimtes met TONZON, dat zijn thermokussens, die zorgen dat uw vloer 4 tot 5 graden warmer wordt. Door het bodemfolie wat ik gebruik krijgt u een droge kruipruimte, hierdoor komt er geen schimmel meer in u woonkamer. Wil u warme voeten in de woonkamer, dan bent u bij mij aan het goede adres.

  Laatste review:
  Vloer isoleren-
  Omdat we in de zomer hebben laten isoleren kunnen we nu nog niet de kwaliteit van het werk beoordelen. Dit gaan we aankomende winter merken. Dit geldt automatisch dus ook voor prijs/kwaliteit verhouding. We hebben er wel vertrouwen in dat het goed is gedaan! Hij heeft ons verder ook tegen meerprijs geholpen het puin in onze kruipruimte weg te halen. Dat was heel prettig! Verder kan ik meegeven dat Stefan netjes volgens afspraak zijn werkzaamheden heeft uitgevoerd. Ik kan hem wat dat betreft van harte aanbevelen!
 • Najjar ConstructieExperts
  Najjar ConstructieExperts
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Vloerspecialist in Uitgeest

  Met toewijding aan hoogwaardige dienstverlening zijn wij gespecialiseerd in schilder- en behangwerk, vloerinstallatie, tegelzetten, opruimingsdienst, elektra en loodgieterswerk. Bij elk project streven we naar excellentie, met een ervaren team dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Ons onderscheid ligt in betaalbaarheid zonder concessies aan kwaliteit. Klanttevredenheid staat centraal, en we streven ernaar verwachtingen te overtreffen. Kies ons voor betrouwbaar vakmanschap, transparante communicatie en duurzame resultaten.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Absolutely satisfied with the service. Najjar was very proactive in communication right from the beginning, to discuss the requirements and come up with a plan. The actual installation was performed smoothly despite some extra work needed due to unforeseen circumstances. Overall, thanks to the clear communication, I never felt worried during the entire process. They are very competent and affordable as well. I would definitely recommend them to anyone.
 • Zandcement Vloeren Heemskerk B.V.
  Zandcement Vloeren Heemskerk B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Vloerspecialist in Uitgeest

  Zandcementvloeren Heemskerk heeft de kennis, ervaring, materieel en juiste personeel in huis om een perfecte zandcement dekvloer te leggen of egalisatie. Er worden door ons verschillende soorten dekvloeren geleverd: • Cw12 & Cw16 voor woningbouw • Cw20, Cw25 voor utiliteitsbouw • Cw30 en Cw40 voor industrieel zwaar gebruik Deze vloeren kunnen geleverd worden in combinatie met de volgende producten: • Droogtijdversneller • Vezelwapening • Randisolatie • Vloerverharder • Vloeibare toevoeging voor vloerverwarming • Hechtemulsie • Pleistervloer • Krimpnetten

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Toppers !
 • de Bree Klussen
  de Bree Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8571 reviews
  Vloerspecialist in Uitgeest

  Wij zijn een net bedrijf, die de tijd nemen voor onze klussen en de klant.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Hele vriendelijke mensen, gingen zorgvuldig aan het werk en waren snel klaar, geweldig :)
 • DUTCH-GIETVLOEREN
  DUTCH-GIETVLOEREN
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Vloerspecialist in Uitgeest

  Wij van Dutch-vloeren staan tot uw beschikking. We gebruiken alleen de beste kwaliteit materialen van Nederlandse fabrikanten. Passie en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel! Wij kunnen u met spoed tot dienst zijn. Wij kunnen op korte termijn uw gietvloer of PVC Vloer leggen of egaliseren of de vloerverwarming dichtsmeren zodat u niet in tijdnood komt met uw strakke planning. DUTCH-GIETVLOEREN DUTCH-PVCVLOEREN Dutch-vloeren

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Vriendelijke service en top vloer straks geleged

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Uitgeest, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 727 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Uitgeest

Andere vakmensen in Uitgeest

Vind vakmensen bij jou in de buurt