Vind stratenmakers in Uitgeest

Op zoek naar stratenmakers in Uitgeest? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Uitgeest

 • Jaspers bouwservice
  Jaspers bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stratenmaker in Uitgeest

  Timmer- en straatwerk Info jaspersbouwservice nl Instagram jaspersbouwservice

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Zeer vriendelijk en komt zijn afspraken na. We hebben zelf een tuinontwerp gemaakt en er is goed meegedacht betreft last minute wijzigingen. Kortom echt een aanrader!!!
 • PSM Bouw
  PSM Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7527 reviews
  Stratenmaker in Uitgeest

  PSM Bouw kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Halfweg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met PSM Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Vriendelijke man, snel en betrouwbaar. Eigenlijk wat je hoopt te vinden op werkspot. Wij hadden een flinke sjouw klus met tegels uit de tuin. Pavel kon dezelfde dag nog komen en een dag later was alles weg.
 • Uithoven-Tuinen
  Uithoven-Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Uitgeest

  …. Ik werk samen met een gemotiveerd team om alle klussen snel en netjes af te leveren. Ik spreek altijd vooraf alles goed door zodat er geen verrassingen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden over de werken en kwaliteit!
 • Klusbedrijf J.o.p
  Klusbedrijf J.o.p
  Beoordeling: 4 van 54531 reviews
  Stratenmaker in Uitgeest

  Klusbedrijf j.o.p Ik ben beschikbaar door heel Nederland Ik ben in bezit van vca vol Ik ben zeer gemotiveerd Werk hard en netjes Nederlands goed communicatief En als snel de goedkoopste in de buurt Voor al uw totaal onderhoud Voor iedere job Bell j.o.p

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mijn tuin is echt binnen no-time bestraat! Het ging zo enorm snel en het ligt er prachtig bij! Contact vooraf is heel gemakkelijk, niks is te gek. Heb je een klus, vraag gerust J.o.p!
 • Stratenmaker-Lukas
  Stratenmaker-Lukas
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Stratenmaker in Uitgeest

  Ik werk samen met een collega in de bestratingswerkzaamheden. Wij kunnen onder andere Bestating verwijderen, bestrating aanleggen, schuttingdelen plaatsen en slopen. In de portfolio ziet u 2 van de vele werkzaamheden die wij hebben verricht.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Helaas zijn we er niet uitgekomen met de ingehuurde stratenmaker. Verder wel netjes contact gehouden.
 • Sloop en klussenbedrijf K.A.
  Sloop en klussenbedrijf K.A.
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Stratenmaker in Uitgeest

  Sloopenklussenbedrijf

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hele bekwame aardige en behulpzame mannen. De klus verliep uitstekend. De mannen gingen door het resultaat naar tevredenheid was.
 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Stratenmaker in Uitgeest

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle afspraak met Jeroen: binnen 1 week al een afspraak. Snel werk: binnen een dagje was al het betegelen gedaan. Inkoop van stenen voor het betegelen waren precies goed ingeschat zodat er geen extra stenen/kosten zijn. Trilplaat was handig voor de stenen omdat er het gewicht van een auto op moet kunnen. Dus een echte aanrader.
 • JS Allround Dienstverlening
  JS Allround Dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Stratenmaker in Uitgeest

  JS alround dienstverlening is van veel markten thuis : tuin architectuur : tuin aanleg : tuin onderhoud : vijver aanleg : grond werk : riool / hemelwater : Straatwerk : Terrasoverkapping werken aan huis : Sloop / totaal sloop : Renovatie werk : Nieuw bouw wij hopen u zo goed mogelijk te helpen en zijn 24-7 OFFERTE KOSTEN 15 EURO PER OFFERTE

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Geweldig, super communicatie. Alleen maar goede worden voor Jordy.
 • Joris Molenaar Dienstverlening
  Joris Molenaar Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Uitgeest

  Goedendag. Wij zijn een bedrijf in: Beschoeiing/grondkering Schuttingen Veranda Sierbestrating Grondverzet ik kom graag bij u klus kijken. wij bieden graag een passende offerte aan. Met vriendelijke groet, Joris molenaar

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Joris doet wat hij heeft afgesproken. Een topper!
 • M de Jongh
  M de Jongh
  Beoordeling: 3.7 van 53.7512 reviews
  Stratenmaker in Uitgeest

  Mijn naam is M de jongh doe al geruime tijd sloop grond en hoveniers werkzaamheden dus heb al heel wat ervaring Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om een mooie prijs te maken en eventueel te komen kijken eerst

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Z

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Uitgeest, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 146 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Uitgeest

Andere vakmensen in Uitgeest

Vind vakmensen bij jou in de buurt