Vind stratenmakers in Landsmeer

Op zoek naar stratenmakers in Landsmeer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Landsmeer

 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.5592 reviews
  Stratenmaker in Landsmeer

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Danny is helder in communicatie en absolute vakman. Zeer tevreden over de sierbestrating in carport en tuin. Er wordt ook met professioneel gereedschap gewerkt. Ervaren sierbestrater. Ook de kleinere obstakels vormen geen probleem.
 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Stratenmaker in Landsmeer

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle afspraak met Jeroen: binnen 1 week al een afspraak. Snel werk: binnen een dagje was al het betegelen gedaan. Inkoop van stenen voor het betegelen waren precies goed ingeschat zodat er geen extra stenen/kosten zijn. Trilplaat was handig voor de stenen omdat er het gewicht van een auto op moet kunnen. Dus een echte aanrader.
 • PSM Bouw
  PSM Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7527 reviews
  Stratenmaker in Landsmeer

  PSM Bouw kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Halfweg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met PSM Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Vriendelijke man, snel en betrouwbaar. Eigenlijk wat je hoopt te vinden op werkspot. Wij hadden een flinke sjouw klus met tegels uit de tuin. Pavel kon dezelfde dag nog komen en een dag later was alles weg.
 • Sinan solutions
  Sinan solutions
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Stratenmaker in Landsmeer

  Hoveniers .Hogedrukreiniging. Schilderen . Sloopwerk.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima werk geleverd! Communicatie, uitvoering en afhandeling helemaal ok. Volgende keer bel ik Sinan weer.
 • Bikkel Bestrating
  Bikkel Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stratenmaker in Landsmeer

  Straatmaker met meer dan 28 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Raymon reageerde snel en heeft snel en vakkundig onze tuin opnieuw bestraat.
 • Van Ingen Bestratingen B.V.
  Van Ingen Bestratingen B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Stratenmaker in Landsmeer

  Van Ingen Bestratingen BV. Een bedrijf dat 10 jaar bestaat en ruimschoots alle ervaring heeft om iedere bestratingsklus goed te laten verlopen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verheugen ons op een samenwerking.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Geir is een goede en sympathieke vakman. Snel en makkelijk in de communicatie. Denkt met je mee en geeft goede adviezen. Kan hem zeker aanraden!
 • Baas bestratingen
  Baas bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Stratenmaker in Landsmeer

  Baas bestratingen is gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Met onze 16 jaar ervaring in deze branche kunnen wij uw tuin snel en voor een scherpe prijs compleet om toveren naar uw wens. Wij zijn gespecialiseerd in: - Sierbestrating - Herbestrating - Schuttingen - Overkappingen/Pergola's - Kunstgras/graszoden - Vlonders - Borders Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bekijken. Wij zullen u op de juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. 20% korting maand november en december.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  18 m2 voortuin met keramische tegels laten zetten
 • JT Allround
  JT Allround
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Stratenmaker in Landsmeer

  .

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus liep goed . Vonden veel boomstronken maar zonder problemen weggehaald en mijn tuin ligt er door de tegels weer helemaal strak bij.
 • TMW Personeelsdiensten
  TMW Personeelsdiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Stratenmaker in Landsmeer

  Neem vrijblijvend contact op via whatsapp! Zie de foto’s. Wij van TMW Dienstverlening doen bestrating, grondwerk en overkappingen plaatsen. En allerlei opdrachten in die richting. Geen lange wachttijden! Wij kunnen op korte termijn starten.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Really good work. It's been months since they did my garden and everything is properly holding up. Very happy that I recommended to colleagues.
 • Allround&Anytime
  Allround&Anytime
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Stratenmaker in Landsmeer

  Wij zijn allround & anytime de naam spreekt voor zich wij doen echt alles en weten altijd overal een oplossing op te vinden wij doen montage demontage verhuizingen boorgaten maken stucen schilderen timmeren ontruimen verfen afvoeren snoeien tuinonderhoud etc. Wij proberen via deze manier ons bedrijf te laten groeien en een klantenkring op te bouwen

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Helemaal tevreden, gevraagd om wat stenen op te ruimen. Dit hebben ze netjes gedaan naar volle tevredenheid. men houdt zich prima aan gemaakte afspraken tegen een prima prijs! Zeker een aanrader waard!

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Landsmeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 220 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Landsmeer

Andere vakmensen in Landsmeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt