Vind schoonmaakbedrijven in Landsmeer

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Landsmeer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Landsmeer

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95543 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Landsmeer

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Snel en duidelijk contact, deal snel gemaakt. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.
 • Sentman
  Sentman
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Schoonmaakbedrijf in Landsmeer

  Al 3 generaties lang is Sentman Cleaning Services dé betrouwbare schoonmaakpartner die met u meedenkt. Met heldere afspraken, persoonlijke en korte communicatielijnen ontzorgen we u en zijn we scherp op schoon! Ons betrouwbare, professionele en efficiënte team is gespecialiseerd in diverse schoonmaakdiensten. We bieden dagelijkse of periodieke schoonmaakdiensten aan. Hierbij kunt u er altijd op rekenen dat de ruimtes schoon zijn en dat alles goed functioneert. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor diverse schoonmaak- en reinigingsdiensten. Regelmatige schoonmaak Professionele reiniging voor grote en kleine kantoren, hotels, vakantiehuizen, particuliere woningen en alle schoonmaakwerkzaamheden. Dieptereiniging keukens (Afzuigkap) Een hygiënisch schone keuken vormt de basis voor verantwoorde voedselbereiding. Ondanks dagelijkse inspanningen en aandacht is er een grote kans dat zich vuil op moeilijk bereikbare plaatsen ophoopt. Met een grondige reiniging van de keuken zal uw keuken opnieuw door ons worden verrijkt en benadrukt. Het is belangrijk om de afzuigkap regelmatig schoon te maken omdat er zich vuil ophoopt door de damp en lucht uit de keuken. Vet, etensresten en vuil hopen zich op in de afzuigkap, wat niet goed is voor de hygiëne van de keuken. Wij maken de afzuigkappen periodiek grondig schoon en geven advies aangezien wij hierin specialist zijn. Periodieke reiniging van de afzuigkap helpt bij brandpreventie, een langere levensduur van uw apparatuur, vermindert het hoge energieverbruik en maakt ook uw dagelijkse reiniging zeer eenvoudig. Dieptereiniging sanitair Hygiënisch schone en frisse sanitaire voorzieningen zijn voor iedereen een vereiste, maar na verloop van tijd raken ontoegankelijke en minder zichtbare plaatsen vervuild. Diepgaande reiniging van de leidingen biedt een oplossing, we doen dat in een mum van tijd. Reinigen van ramen Ramen zonder strepen wassen is een kunst op zich, we kennen het als geen ander. Het reinigen van ramen valt onder de reguliere schoonmaakwerkzaamheden van onze schoonmakers en kan eenvoudig in een mum van tijd worden uitgevoerd. Scholen en kinderdagverblijven Gebouwen waar kinderen niet alleen schoon moeten zijn, maar ook hygiënisch schoon moeten zijn. Dit vereist de nodige kennis, expertise, betrokkenheid en ervaring. Schone en gezonde ruimtes verbeteren de prestaties en verminderen het risico op ziekte. Daarom bent u op zoek naar een professionele schoonmaakpartner die weet wat er speelt en wat nodig is.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  De ramen zijn streeploos schoon!
 • Yaso diensten
  Yaso diensten
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Landsmeer

  Hallo Wij zijn een schoonmaak- en dienstbedrijf. Wij hebben een ervaren team Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van hotels, restaurants, kantoren en woningen en zijn altijd en overal bij u aanwezig

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Prettig contact, goed werk geleverd
 • SLRschoomaakbedrijf
  SLRschoomaakbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Landsmeer

  Hallo, Mijn naam is Aiza, afkomstig van de filipijnen. Ik ben heel erg geïnteresseerd in de opdracht die jullie hebben gezet op werkspot. Ik heb heel veel ervaring in de schoonmaaksector zoals schoonmaak huis of bedrijfspand, glazenwassen (binnen) en nog veel meer diensten. Ik doe schoonmaak werk sinds 2012 en tot heden een eenmanszaak begonnen. Mocht jullie nog vragen hebben, dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groeten, Aiza Melo

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Goede communicatie, flexibel in beschikbaarheid. Pand is goed schoon gemaakt. Erg fijn!
 • Skala Service
  Skala Service
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Landsmeer

  Een bedrijf verzekerd voor het zorgvuldig en grondig reinigen en wassen van ramen

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Friendly, fast, tidy and overalll a great job done!!
 • Zobran
  Zobran
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Landsmeer

  We do cleaning work and make sure that you have a clean place as you desired :) We promise you commitment, safety and quality of work. Let us make your living space clean and hygiene.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Zobran is een erg kundige en behulpzame schoonmaker. Ik zou Zobran iedereen aanraden! Ook denkt hij graag met je mee en dat is erg prettig. Ik zou hem iedereen aanraden!
 • BNP Multidiensten
  BNP Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Landsmeer

  BNP Multidiensten is een jong dynamisch bedrijf dat in 2007 opgericht en gevestigd is in -stralen van alle soorten houten onderdelen -stralen van betonnen onderdelen -professionele hogedrukreinigers op 350 bar, 100 graden -kennis van kunststof en aluminium kozijn coating -gevels impregneren

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Snel en betrouwbaar voor redelijke prijs alles goed gedaan!
 • DakDuif Schoon
  DakDuif Schoon
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Landsmeer

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Amsterdam of omgeving? DakDuif Schoon kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Er was een afspraak ingepland om de werkzaamheden te bespreken en ineens stond meneer op de stoep met de mededeling ik kom uw ramen schoonmaken. Ik vroeg meteen wat kost het en meneer zei €35. en verder niks. Uiteindelijk heeft het mij €42,35 gekost. Absurd hoog bedrag voor het schoonmaken van 6 raampartijen. Geen samenwerkingen meer via werkspot. Geen duidelijke communicatie. Slechte reviews moet je nemen als een vent en niet lopen emmeren als het niet gaat zoals je wilt. Nare berichten naar mij sturen en mij hier uitmaken voor eenzaam neemt niet weg dat jij niet duidelijk bent geweest.
 • ClearFresh VOF
  ClearFresh VOF
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Landsmeer

  Wij weten als geen ander hoe fijn het is als de dagelijkse, eenmalige of periodieke schoonmaaktaken uit handen worden genomen zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Bij ClearFresh wordt het gewoon geregeld op het afgesproken tijdstip en altijd passend binnen het budget.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Super team! 🙏
 • Bravo Multidiensten B.V.
  Bravo Multidiensten B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Landsmeer

  Bravo Multidiensten Team Bravo is gespecialiseerd in Industriële reiniging Chemie reiniging all round schoonmaak Gevel reiniging Graffiti verwijderen Vloer reiniging Tuin onderhoud Badkamer onderhoud reinigen Wij hebben 12 jaar ervaring in de branche met hoge en lagedruk reinigingswerk. Wij beschikken over het juiste apparatuur en chemicaliën om uw klus waarmaken. Ons ervaring en kwaliteiten bieden natuurlijk garanties en zekerheid. Kom gerust in contact of kom langs op ons kantoor vestiging voor een kennis making. Groeten team Bravo bravomultidiensten

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Wat een snelle service en wat een geweldige werk afgeleverd. Kwaliteit/Prijs verhouding zeer scherp, ik weet volgende keer bij wie ik moet zijn ! Dank jongens.

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Landsmeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 277 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Landsmeer

Andere vakmensen in Landsmeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt