Stratenmakers in Almelo

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde stratenmakers in Almelo. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de stratenmakers van Werkspot in Almelo

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Almelo

 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Stratenmaker in Almelo

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Konden snel komen, en is netjes afgewerkt. Dankjewel!
  Kom in contact
 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 3.7 van 53.7516 reviews
  Stratenmaker in Almelo

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  levert goed werk, niet te duur maar wel erg flexibel met z'n werktijden
  Kom in contact
 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55517 reviews
  Stratenmaker in Almelo

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Richard werkt snel en het ligt er weer strak bij. Dank je wel!
  Kom in contact
 • R. Steenbergen Bestrating & Tuin
  R. Steenbergen Bestrating & Tuin
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Almelo

  Beste werkspotbezoeker, welkom op mijn pagina. Wij zijn een fris bedrijf met een rugzak aan ervaring. Door ons netwerk met collega bedrijven kunt u ons benaderen voor bijna al uw projecten/klussen in uw tuin. De werkzaamheden op een rij: Tuinaanleg Tuin Renovatie Onderhoud Graszoden Kunstgras Grondwerkzaamheden Bestratingen zowel nieuw als herbestrating. (Van beton tot keramisch) Materialen kan uiteraard ook in overleg via ons. Graag zien wij uw aanvraag tegemoet Met vriendelijke Groet R. Steenbergen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima uitgevoerd. Tussen tijds in overleg het werk aangepast (uitgebreid op mijn verzoek). Klasse geregeld
  Kom in contact
 • Pascal Ganzeboom
  Pascal Ganzeboom
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Stratenmaker in Almelo

  Ben je op zoek naar een vloerspecialist, hovenier, stratenmaker of sloopbedrijf in Borne? Pascal kan je verder helpen. Bij elke klus lever ik uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap. Of je nu hulp nodig hebt bij het verwijderen van vloeren, het aanleggen van bestrating, algemeen sloopwerk, het afgraven of egaliseren van grond, het verwijderen en afvoeren van bestrating, of een andere klus, stuur me een bericht. Ik help je graag.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Geweldige vakman, eerlijke prijs en een zeer goede communicatie.
  Kom in contact
 • Willems groen-infra
  Willems groen-infra
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Almelo

  Na jarenlang in dienst te zijn geweest als allround hovenier en stratenmaker heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen als Willems Groen & Infra. We zijn een nieuw en fris bedrijf en kunnen u helpen bij al uw kleine en grote projecten. Denk hierbij aan onderhoud en/of aanleg van uw tuin, het (opnieuw)bestraten van uw oprit, stoep, pad, terras of wat u maar bestraat wilt hebben, onderhoud en/of aanleg van uw riolering en tevens in te zetten als professioneel kraanmachinist. Wij kunnen u helpen bij een totale verzorging van uw tuin en/of terrein. We zijn gespecialiseerd in Groen en infra en als u daar naar op zoek bent dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De oude put is netjes vervangen, uitstekend werk met mooi resultaat. Alles volgens afspraak en goede communicatie.
  Kom in contact
 • Ter Avest Hoveniers
  Ter Avest Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Stratenmaker in Almelo

  Het bedrijf Ter Avest Hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het aanleggen van bestratingen,kunstgras. vijvers, schuttingen, vlonders,veranda's , pergola's enz ) beregeningsinstallaties,beplanting/bomen. Kwaliteit, klanttevredenheid en service staan hierbij uiteraard voorop.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super zeer correct en netjes uitgevoerd ben er heel blij mee vak mensen
  Kom in contact
 • Jbouwserversalmelo

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Almelo

  Wij doen straatwerkzaamheden door heel nederland

  Kom in contact
 • KroonGroen
  KroonGroen
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Stratenmaker in Almelo

  Visie Wij KroonGroen zien de tuin of buitenruimte als een verlengstuk van je woning. Door ambachtelijke en creatieve ontwerpen, vakkundige aanleg en planmatig beheer en onderhoud, kan KroonGroon uw tuin of buitenruimte omvormen tot een groen verlengstuk van uw woon- en werkplezier. Waar zowel een positief groen leefklimaat, het welbevinden van de gebruikers en duurzaam gebruik in samen komen. De Missie van KroonGroen is om een totaal concept aan te bieden waarin de klant van ontwerp tot realisatie en onderhoud ontzorgt wordt. Elke tuin of buitenruimte ontwerpen en leggen wij aan met een passend inrichtingsplan wat af gestemd is op uw wensen. In overleg, met uw wensen, worden de juiste beplanting en materialen geadviseerd. De juiste beplanting vormt de basis voor meer plezier en beleving aan uw buitenruimte met minimaal tuinonderhoud. Door kennis op gebied van Tuin- en Landschapsinrichting is KroonGroen in staat om groen succesvol en volwaardig toe te passen in uw tuin of buitenruimte en het ontwerp te realiseren. Begeleiding en onderhoud na de aanleg zien wij als noodzaak om het plezier in uw tuin te vergroten

  Laatste review:
  Goed werk afgeleverd mede door een vakman onze bestrating heeft uitgevoerd. We zijn heel erg tevreden!
  Kom in contact
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Stratenmaker in Almelo

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, verwijderen van schoorstenen en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Jasper nam al snel uit zichzelf contact op. Kon binnen een paar dagen al aan de slag. Duidelijke afspraken. Prettig contact. Zeer tevreden over het resultaat. Echt een aanpakker!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Almelo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 154 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Almelo

Andere vakmensen in Almelo

Vind vakmensen bij jou in de buurt