Schilder Almelo voor elke schilderklus

Ieder wijk in Almelo heeft een eigen sfeer, net als jouw woning. Woon je in een schattig wit huisje in Ossenkoppelerhoek of juist in een riante villa in Windmolenbroek? Grote kans dat je de huidige sfeer van jouw woning wilt behouden. De juiste verf op de kozijnen en gevel hoort daarbij. Maar hoe zorg je ervoor dat de verf strak wordt aangebracht en de komende jaren netjes blijft zitten? Simpel: schakel een vakkundige schilder uit Almelo in.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Almelo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 57 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Almelo

 • Sol.pak

  Schilder in Almelo

  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews

  Wij kunnen laminaat liggen..behang..badkamer tegel zetten…schilderij

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Deze vakman verstaat zijn werk! Hij is heel erg snel maar werkt super netjes. Wij hadden verschillende muren met vliesbehang met print... Nou voor Sol geen probleem. De taal kan een barrière zijn maar met goed Engels en veel handen en voeten goed uit te komen. Mijn moeder is ontzettend blij met het behang en iedereen vind het mooi en netjes gedaan!
 • CADA CASA

  Schilder in Almelo

  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews

  it's ALL ABOUT THE CASA !! Cada Casa heette voorheen janbosdesign. Vanaf 2000 ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf 2011 hanteer ik de naam Cada Casa. BUITENSCHILDERWERK: Om langdurig een goed resultaat in schilderwerk te behouden, is de ondergrond cruciaal. Cada Casa beoordeelt of oude verflagen verwijderd moeten worden, hoe er geschuurd en gereinigd moet worden. Huidige lak wordt beoordeeld op hechting, barstjes, blaasjes, de staat van de glaskit en de hoeken van de houtverbinding etc. Cada Casa gebruikt uitsluitend professionele SIKKENS verfproducten, kitten en houtreparatieprodukten. Het aflakken gebeurt met het topproduct SIKKENS XD MET EEN GARANTIE VAN 8 TOT 10 JAAR voordat een grote schildersbeurt weer nodig is. Mochten houtdelen moeten worden vervangen dan verzorgd Cada Casa dat ook voor u. Aan u de keuze om te kiezen voor duurzame kwaliteit, goedkoop optisch een verflaag laten aanbrengen is duurkoop! 100% garantie . Geen extra timmerman nodig als bv gevelbekleding, deuren of boeidelen vervangen moeten worden. Cada Casa heeft dit zelf in huis. Als alles in topvorm afgewerkt is door Cada Casa kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract waardoor uw pand in top conditie blijft en grote schildersbeurten minder vaak nodig zijn. BINNENSCHILDERWERK: Duurzame producten voor het houtwerk: Sikkens safira pu versterkte lak en Sikkens rezisto- huitvet resistent. Saus voor de muren. o.a. Sikkens alphatex of alphacryl GLASVLIESBEHANG: van meesterhand, voorbehandeld weefsel heeft grote voordelen op het eindresultaat: minder vollopen van de structuur en open staan van het weefsel. Kiest u voor glad glasvlies dan wordt een professioneel, voorbehandeld, extra zwaar behang van 190 gram gebruikt. Cada Casa werkt op aanneem basis. Geen extra kosten achteraf door professioneel schildersrapport; Cada Casa beoordeeld het uit te voeren werk op veel punten door zorgvuldig het werk te beoordelen en u een ECHTE GARANTIE TE KUNNEN GEVEN. CADA CASA LOST PROBLEMEN OP EN LAAT NIETS AAN HET TOEVAL OVER. Mvg, Jan Bos.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Erg goede behanger
 • Alpha Bouw- & Schilderwerken

  Schilder in Almelo

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Alpha Bouw & Schilderwerken

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Waren erg blij. Roy heeft geweldig werk geleverd, hij was professioneel, goed in communicatie en deskundig!
 • DWO-woningonderhoud

  Schilder in Almelo

  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews

  DWO-woningonderhoud is specialist op de volgende gebieden: renovatie binnen het karakter van woningen uit jaren 30,40 en 50 deze woningen hebben een eigentijdse uitstraling en Dwo is specialist als het gaat om renovatie´s en aanpassingen aan deze woningen, wij kijken hierbij vooral naar wat de wens van de klant is en wat er past bij het karakter en de uitstraling van het huis. aangaande planning is het het makkelijkste om ons rechtstreeks te contacteren - tuinhuisjes, overkappingen en schuren - onderhoud - montage - renovatie - reparatie - tuinonderhoud We streven ernaar om elke klus zo betaalbaar en toch professioneel uit te voeren: DWO onderscheidt zich door zeer uitgebreide kennis op het gebied van renovatie en is zeer innovatief.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Houd zich aan de afspraken, en als het later word gedaan word je netjes op de hoogte gesteld. Voor mij een betrouwbaar iemand die zijn woorden nakomt.
 • H & H Multidiensten

  Schilder in Almelo

  Beoordeling: 5 van 55513 reviews

  H&H Multidiensten bestaat sedert maart 2018 als V.O.F. van twee firmanten. Maar in feite is het de voortzetting van een ander bedrijf. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in tuinonderhoud, schilderen en klussen. We zijn werkzaam in de branche tuin onderhoud/ groenvoorziening. Daarnaast in de schildersbranche Ook kunnen wij kleine klussen in en rond het huis uitvoeren, zelfs huishoudelijk werk. We zijn voornamelijk werkzaam in de regio Ommen. In het verleden hebben we een eigen snijbloemen kwekerij , bloemenwinkel, hoveniers en klussen bedrijf en B&B gehad. Dit bedrijf heeft meer dan 25 jaar bestaan.In 2017 is de B&B verkocht en zijn wij verhuisd naar de regio Ommen. De ervaring qua groen en onderhoudswerkzaamheden hebben we ondergebracht in de VOF H&H Multidiensten.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Wij zijn zeer tevreden over Hans, hij heeft goed werk afgeleverd. Een echte aanrader!
 • Houdtvanoud

  Schilder in Almelo

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Algemene klussen van gat boren tot kleine verbouwingen. Reparatie en herstel van meubels, kasten en tafels. Meer dan 30jaar ervaring als werktuigbouwkundige. Ervaren met handgereedschappen, timmerwerk, schilderwerk, elektrotechniek, leidingwerk en restauratie van meubels. Vervangen dakraam, zinkwerk, schilderijlijst, reparatie of een houthok. Kleine klussen in en rondom uw huis. Waar u geen tijd, zin of verstand van heeft.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Zeer prettig contact. De werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Komt de afspraken na en is prettig in de communicatie. Tot een volgende klus.
 • Handy Help Dienstverlening en Schilderwerken

  Schilder in Almelo

  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews

  Schilderwerken met zeer scherpe tarieven en goed werk afleverend. specialisatie in schilderwerk , In de wintermaanden gelden speciale tarieven voor uw binnenwerk, informeer hiernaar ! Wij zouden het een eer vinden om voor u te mogen werken! Referenties hier op Werkspot .

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Perfect werk geleverd, denkt goed mee en doet graag en stap extra. We zijn dan ook meer dan tevreden over het geleverde werk
 • O.S.B. Overbeek Schildersbedrijf

  Schilder in Almelo

  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews

  Ik ben Bert Overbeek en 20 jaar zelfstandig ondernemer van OSB Overbeek Schildersbedrijf, met ruim 40 jaar ervaring.Bij ons staat kwaliteit en goede service op de eerste plaats. Bij ons kunt U terecht voor alle voorkomende binnen en buiten schilderwerken, tevens voor al Uw behangwerk en glaszetten.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Er moest veel gedaan worden in mijn woning niet alleen schilderen maar ook veel reparatie vanwege de eerste schilders/stukadoors die er een zooitje van hebben gemaakt.. Om die reden heb ik een schilder gekozen die al heel lang in het vak zit en ervaring heeft. Lang verhaal kort: Elke keer dreigde hij om te stoppen omdat er geen beginnen aan was of hij herinnerde mij telkens eraan dat mensen hiervoor prutsers waren. Elke keer was er wel wat. Rookte aan een stuk door. Heel snel op zijn teentjes getrapt. Geen respect voor onze nieuwe spullen/huis. Erg prijzig (ook al vond hijzelf van niet). Hij had ook telkens een klus tussendoor waardoor wij ook vast liepen. Rare opmerking maken zoals thuiswerken is niet echt werken 'ik wil jouw baan ook wel'. Uiteindelijk de bovenverdieping niet meer door hem laten doen en met hem afgerond.Het is wel een vakman, maar niet de moeite, hoofdpijn en geld waard.
 • Huijbers dienstverlening

  Schilder in Almelo

  Nog geen reviews

  Mijn naam is Sebastiaan Huijbers, Voor elke klus groot of klein ben ik beschikbaar.

 • Richardschilderwerken

  Schilder in Almelo

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Onze allround vakspecialist Richard werkt al bijna 15 jaar voor zichzelf en heeft het vak jaren geleden bij een groot bedrijf geleerd. - Zijn kwaliteit is dat het hem bijna altijd lukt om HR++ glas in originele ramen te zetten, waarbij andere glaszetters vaak zeggen dat een nieuw raam nodig is. Hij kan dit door de bestaande ramen aan te passen en gebruik te maken van op maat gemaakte opzetlatten afhankelijk van de sponning breedte van het betreffende raam. Het voordeel is dat hierbij originele authentieke ramen behouden kunnen blijven, en dat het je veel kosten bespaard van het laten maken van een nieuw raam. Ook schilderwerk is hij erg goed in en is erg perfectionistisch en maakt alleen maar gebruik van de beste materialen van professionele kwaliteit. Hij werkt met name in de regio Apeldoorn, Zutphen, Zwolle en Almelo.

  Laatste review:

  We zijn erg tevreden over hoe Richard het dubbel glas geplaatst heeft in onze bestaande raamkozijnen. We wilden graag de originele raamkozijnen behouden, en Richard heeft dit voor ons mogelijk gemaakt! Hij werkt hard, en levert goed en netjes werk af!

Populaire lokale schilders in Almelo

Prijs schilder Almelo

Gemiddeld betaal je voor een schilder uit Almelo een bedrag tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Houd er wel rekening dat de kosten exclusief btw en materiaalkosten zijn. Hoeveel je betaalt voor het materiaal is afhankelijk van het soort klus. Zo betaal je in de regel voor muurverf minder dan voor lak voor de kozijnen en de trap. Al heb je van muurverf natuurlijk vaak wel meer liter nodig.

Hoeveel je onderaan de streep kwijt bent aan een schilder uit Almelo is afhankelijk van het soort schilderklus. Zo is het verven van kozijnen een precisiewerkje. De schilder is hier langer mee bezig dan met het schilderen van een rechte muur in een nieuwbouwwoning in het Noorderkwartier. Wil je vooraf weten waar je aan toe bent? Dan is het vaak mogelijk om met de schilder uit Almelo een projectprijs af te spreken. Dit is overigens gebruikelijk bij het verven van kozijnen, trappen en deuren. Laat je jij wanden in Wierden, Aadorp, Markgraven of Schelfhorst verven? Dan betaal je de schilder uit Almelo vaak per vierkante meter. Binnenschilderwerk in Almelo kost tussen de € 6,- en € 15,- per vierkante meter. Voor de buitenschilder betaal je iets meer: reken dan op een bedrag tussen de € 20,- en € 30,- per vierkante meter.

Btw schilder Almelo

Naast de materiaalkosten en het soort klus heeft ook de btw een flinke invloed op het totaalbedrag. Woningen die ouder zijn dan twee jaar vallen binnen het lage btw-tarief van 9%, woningen die jonger zijn vallen binnen het reguliere tarief van 21%. Is je woning bijna twee jaar oud, en heb je een grote schilderklus op de planning? Dan kan het de moeite waard zijn om de schilder uit Almelo pas over een tijdje aan het werk te zetten. Zo betaal je minder btw, en dat merk je aan het totaalbedrag van de factuur.

Zelf doen of uitbesteden aan schilder Almelo?

Schilderen wordt vaak niet gezien als specialistische klus en daarom gaan veel handige doe-het-zelvers vaak zelf aan de slag. Ben jij dit ook van plan? Wees je er dan van bewust dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Zo loop je het risico dat de verf onder de tape doorloopt, of dat je te langzaam werkt waardoor je strepen krijgt. Vaak krijg je dan ook niet het resultaat dat je voor ogen had. Wil je geen omkijken hebben naar de schilderklus, tijd besparen en de zekerheid dat de verf de komende jaren strak op de muren zit? Schakel dan een schildersbedrijf uit Almelo in.

Schildersbedrijf Almelo gezocht?

Ben je overtuigd en wil je je schilderklus uitbesteden aan een van de vakmensen van Werkspot uit jouw regio? Plaats dan gratis en vrijblijvend je klus online en kom direct in contact met schilders uit Almelo. Je kunt van elke schilder uit Almelo het profiel bezoeken. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop de professional werkt en hoe tevreden eerdere klanten zijn. Dat helpt je om te kiezen voor de beste schilder uit Almelo.

Andere vakmensen in Almelo

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur