Vind Tuinarchitecten in Almelo

Op zoek naar Tuinarchitecten in Almelo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Almelo

 • Jan Willem de Vries
  Jan Willem de Vries
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Tuinarchitect in Almelo

  Over: Jan-Willem de Vries, 22 jaar. Omgeving Hardenberg, Ommen en Zwolle. Al jaren ervaring in onderhoud en straat/aanleg klussen.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  prima vakwerk geleverd. klein misverstand over offerte maar is goed opgelost.
 • KroonGroen
  KroonGroen
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Tuinarchitect in Almelo

  Visie Wij KroonGroen zien de tuin of buitenruimte als een verlengstuk van je woning. Door ambachtelijke en creatieve ontwerpen, vakkundige aanleg en planmatig beheer en onderhoud, kan KroonGroon uw tuin of buitenruimte omvormen tot een groen verlengstuk van uw woon- en werkplezier. Waar zowel een positief groen leefklimaat, het welbevinden van de gebruikers en duurzaam gebruik in samen komen. De Missie van KroonGroen is om een totaal concept aan te bieden waarin de klant van ontwerp tot realisatie en onderhoud ontzorgt wordt. Elke tuin of buitenruimte ontwerpen en leggen wij aan met een passend inrichtingsplan wat af gestemd is op uw wensen. In overleg, met uw wensen, worden de juiste beplanting en materialen geadviseerd. De juiste beplanting vormt de basis voor meer plezier en beleving aan uw buitenruimte met minimaal tuinonderhoud. Door kennis op gebied van Tuin- en Landschapsinrichting is KroonGroen in staat om groen succesvol en volwaardig toe te passen in uw tuin of buitenruimte en het ontwerp te realiseren. Begeleiding en onderhoud na de aanleg zien wij als noodzaak om het plezier in uw tuin te vergroten

  Laatste review:
  Goed werk afgeleverd mede door een vakman onze bestrating heeft uitgevoerd. We zijn heel erg tevreden!
 • de Tukker
  de Tukker
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Tuinarchitect in Almelo

  Wij zijn een allround bedrijf sinds 2003. Wij zijn inzetbaar voor alle werkzaamheden in en om de woning. Badkamer tegelen, muurtje metselen, stucken of voegen. Ook bij ons Keuken renovatie Gevel renovatie -- Gevel reiniging -- Dak reiniging De woning verven, sausen en lakken zowel binnen als ook buiten. Laminaat leggen -- trap bekleden Schoon opleveren van woningen en bedrijfsruimten. *ook dagelijkse of wekelijkse schoonmaak* Ook in de tuin laten wij ons graag zien. Tuin zomer of winter klaar maken, oprit bestraten, schutting plaatsen of een mooie overkapping bouwen, wij doen het.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Klus prima verlopen. Klus had ook door 1 man gedaan kunnen worden ipv 2. Eigen gereedschap was niet altijd aanwezig. Tot nu toe nog geen factuur ontvangen.
 • IDP Diensten

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Almelo

  IDP Diensten is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Almelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Michelangelo's
  Michelangelo's
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tuinarchitect in Almelo

  Uw adres voor al uw klussen die met huis en tuin te maken hebben. Timmerwerkzaamheden, elektra, sanitair en verwarming. Tuin en bestratingen, overkappingen, bomen zagen…., u vraagt wij leveren

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Werkzaamheden zijn correct en volgens afspraak uitgevoerd.
 • Cuypers Bouw & Tuinen

  Nieuw op Werkspot

  Tuinarchitect in Almelo

  Voor al u wensen in de tuin!

 • Tuin-Technisch Centrum Eshuis B.V.
  Tuin-Technisch Centrum Eshuis B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Almelo

  Wij zijn een hoveniers bedrijf uit Almelo die zich al meer dan 100 jaar naar volle tevredenheid inzet voor u als particuliere klant of bedrijf. Werkzaamheden die wij veelal uitvoeren zijn; - Het aanleggen van tuinen en (zwem) vijvers - Het onderhoud van tuinen en (zwem) vijvers - Mechanische onkruidbeheersing op verhardingen - Aanleggen en herstellen van bestratingen Uiteraard zijn er talloze werkzaamheden meer die wij voor u uit kunnen voeren en wij komen dan ook graag in contact met u om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Momenteel zijn wij veelal werkzaam in de regio Overijssel, maar uiteraard zijn er buiten het werkgebied Overijssel ook klussen die wij met veel enthousiasme en deskundigheid willen uitvoeren.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Nette jongens, zowel over de telefoon als de hoveniers die het uitvoeren.
 • M Trading

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Almelo

  Heb je een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig in Almelo of omgeving? M Trading kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Jansentuin
  Jansentuin
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Almelo

  Voor een complete tuin renovatie bent u bij Jansentuin aan het juiste adres. Jansentuin beschikt over de juiste kennis en meer dan 15 jaar ervaring, zodoende kunnen wij uw tuin visueel aantrekkelijk en tegelijkertijd ook praktisch inrichten. Jansentuin richt zich voornamelijk op de particulier en is gespecialiseerd in vele soorten tuinwerkzaamheden, materialen en ontwerpen, zowel authentiek als modern. Ook is het bespreekbaar de aanleg van vaste planten door ons te laten verzorgen, dit gebeurt met veel kennis voor de juiste bloei periode's, de mooiste kleuren, goede hoogtes, lekkere geuren, rekening houdend met bijen en vlinders en het mooist mogelijk aanzien. Klimaatbestendige tuinen d.m.v. infiltratiezones, de juiste verhoudingen tussen bestrating en beplanting,de regenton, drainage systemen en/of het regenwater bewust gebruiken staan tegenwoordig hoog in het vaandel en wordt meegenomen in de meeste ontwerpen. Om te zien wat Jansentuin voor u kan betekenen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Jansentuin is een aanrader voor iedereen. Hij houd zich aan de afspraken en weet wat aanpakken is. De prijs is uitstekend, en voor goed en kwaliteit werk, moet je bij Jansentuin zijn!
 • Aquadeco B.V.
  Aquadeco B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Tuinarchitect in Almelo

  Aquadeco is specialist op het gebied van vijver aanleg en vijveronderhoud. Van enorme gemeente vijvers tot alle soorten tuin- en zwemvijvers. Ons team heeft een grote passie voor de natuur en met name al het leven in en rond het water. Wij zuigen vijvers schoon, leggen vijvers aan, reinigen filters en vijvers, snoeien en plaatsen beplanting, controleren waterwaardes en techniek, verbeteren waterwaardes, plaatsen of vervangen pompen en filters en UV-C lampen, leggen Helofytenfilters aan, verwijderen exoten. Eigenlijk alles op vijvergebied. Wij hebben een groot assortiment vijverproducten in onze winkel en geven u graag advies. Aquadeco is vijverspecialist met meer dan 12 jaar ervaring. In onze winkel adviseren wij u graag en bij u thuis bekijken wij graag de mogelijkheden voor aanleg of onderhoud van een fantastische vijver. Zowel grote als kleine vijvers leggen wij met veel passie aan. Ook het onderhoud doen wij met veel enthousiasme. Naast vijver aanleg en onderhoud zijn wij gespecialiseerd in tuin aanleg en onderhoud. Wij werken met een team van 18 Hoveniers, groenmedewerkers en vijverspecialisten en zijn hiermee compleet in de tuin. Bij een groot aantal bedrijven, zorginstellingen en particulieren verzorgen wij op afgesproken momenten het onderhoud.

  Laatste review:
  Vijver aanleggen-
  Zeer vriendelijke mensen. Weten waar ze over praten . En leveren top kwaliteit werk. Vakkundig en behulpzaam. Denken in oplossingen. Ben zeer tevreden met de renovatie van de vijver en het aanleggen van een vlonder.

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Almelo, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Almelo

Andere vakmensen in Almelo

Vind vakmensen bij jou in de buurt