Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Almelo

 • VDM bouw & dienstverlening
  VDM bouw & dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Metselaar in Almelo

  "VDM Bouw en dienstverlening is een jong en ambitieus bedrijf werkzaam in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie voor zowel particuliere als zakelijke markt."

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Dennis had alles bij zich en komt afspraken na. Na klus alles netjes achtergelaten.
 • Isotop Isolatie
  Isotop Isolatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Metselaar in Almelo

  Isotop is een jong en snel groeiend bedrijf. Wij zijn al 8 jaar gespecialiseerd is het isoleren met spuitisolatie (polyutheraan). Wij maken gebruik van het mileuvriendelijke, watergedragen product icynene. Dit is een revolutionair product en staat in GEEN verband met de ouderwetse pur. Pur kan op aanvraag wel geleverd worden. Hiermee isoleren wij - woningen (dak, vloer, gevel, verdieping) - boten - schuren - bedrijfspanden Tevens verzorgen wij de meest voorkomende afbouwwerkzaamheden zoals timmerwerk, schilderwerk, straatwerkzaamheden, vloeren. Voor andere projecten kunt u ook gerust informeren, dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Joost en zijn mannen hebben de werkzaamheden aan ons tuinhuis goed uitgevoerd. Kwamen afspraken na, dachten mee en waren flexibel.
 • Mammoet bouw
  Mammoet bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Metselaar in Almelo

  Mammoet bouw is een bouwbedrijf & timmerbedrijf. Een bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Of het nu gaat om een grote verbouwing of een kleine aanpassing u slaat altijd de spijker op zijn kop. Door onze ruim 10 jaar ervaring kunnen wij alle voorkomende traditionele en moderne werkzaamheden in de particuliere en zakelijke klanten verrichten. Wij zijn gespecialiseerd in: - Aanbouw & verbouw - Houten kozijnen plaatsen / herstellen - Timmerwerken & overkappingen - Metselwerk - Voegwerk - stucwerk - tegelwerk / badkamers Dit natuurlijk geheel in wens van de klant. Bent u toe aan een verbouwing of reparatie aan uw woning dan kan dit door ons met korte en zorgvuldige lijnen worden gerealiseerd. We werken niet alleen voor de klant maar ook met de klant. Graag komen wij langs om vrijblijvend met u de vele mogelijkheden te bespreken. Niels Brok Mammoet Bouw

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Top resultaat! Op korte termijn besproken, en aan de hand van een foto hebben wij het gewenste resultaat! Niels bedankt!!👍🏽
 • Van Klaveren Metselwerken
  Van Klaveren Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metselaar in Almelo

  Kvk nr. 84873094 Gevestigd in Enschede Werk gebied binnen een straal van 40 km Ruim 13 jaar werkzaam in het vak en sinds 2022 als zzp-er. Mijn specialisatie is het metselen van onder andere: Garages Aanbouw Nieuwbouw Renovatie Schuttingen metselen Gevelrenovatie enz. Verzekering; aansprakelijkheidsverzekering Ik werk met professioneel gereedschap van mijzelf of huur.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Netjes gemetseld, fijne samenwerking!
 • Arpoz
  Arpoz
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Metselaar in Almelo

  Sinds 1992 actief als allround voeger/metselaar\gevelbehandelaar. met alle kennis en ervaring voor alle renovaties restauraties . schoorsteen lekkage? , scheuren en barsten in de muren? herstel oude snijvoegen? kapotte stenen repareren en bijkleuren? spouwvervuiling of een spouwonderzoek betreft isolatie? advies hier in ? maar ook 100% vernieuwen van uw vastgoed/woning gevels. goed advies en een eerlijke prijs met een nette offerte waar wij samen wel uit komen.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Zeer tevreden, je merkt aan alles dat hij al jaren in het vak zit. Nog niet zo lang geleden als zzp-er begonnen. Ik had zelf de voegen uit ons huis van 1903 gehakt/geslepen. Dat is wel goed gegaan, maar achteraf had ik het beter aan Arjen kunnen overlaten, hij is gewoon veel sneller en nog beter ook. Al met al zeer tevreden, goeie vent en gezellig om tussendoor een bakje koffie te doen.
 • Oldenburger metsel en timmerwerk
  Oldenburger metsel en timmerwerk

  Nog geen reviews

  Metselaar in Almelo

  Anderhalf jaar geleden ben ik mijn onderneming, Oldenburger metsel en timmerwerk, begonnen. Sindsdien heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd met betrekking tot metsel- en timmerwerk. Ik werk voor zowel particulieren als voor bedrijven. Op deze manier hou ik de afwisseling tussen langdurige projecten en projecten van een dag. Heeft u een metsel- of timmerklus dan kom ik graag met u in contact om uw wensen door te spreken en wellicht dat wij dan iets voor elkaar kunnen betekenen.

 • Lexar Interior
  Lexar Interior

  Nog geen reviews

  Metselaar in Almelo

  bouw renovatie en inrichting

 • P. van Dusschoten Metsel-Tegelwerken
  P. van Dusschoten Metsel-Tegelwerken
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Metselaar in Almelo

  Ik ben een zzper in het metselen en tegelen met al meer dan 20 jaar evaring in de bouw. Ik ben flexibel in al mijn opdrachten om zoveel mogelijk de wensen van klanten te vervullen. ( uw wens is mijn werk ) Ook ben ik bereid om u een goed advies te geven.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vakwerk geleverd, kon op korte termijn. Werkt netjes en een beleefde jongeman. Onze volgende klus zullen we ook zeker weer bij hem uitbesteden.
 • Lohuis timmerwerken/renovaties
  Lohuis timmerwerken/renovaties
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metselaar in Almelo

  Lohuis timmerwerken Renovaties&Onderhoud Almelo Inmiddels al 20 jaar bouwervaring. Waarvan de laatste 14 als allround zzp timmerman Diverse projecten gemaakt uiteenlopend van bedrijfshal tot dakkappel tot overkapping tot kledingkast. Niets is te gek en in overleg kan alles gemaakt worden Voor al uw werkzaamheden, renovatie nieuw verbouw!

  Laatste review:
  Prima vakman. Weet waar hij het over heeft. Heel veel ervaring. Zou hem kunnen aanraden
 • Bisschop Metselwerken

  Nog geen reviews

  Metselaar in Almelo

  Ervaren metsel/bouw bedrijf

4.8

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Almelo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 15 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Almelo

Andere vakmensen in Almelo

Vind vakmensen bij jou in de buurt