Vind gevelspecialisten in Almelo

Op zoek naar gevelspecialisten in Almelo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Almelo

 • Nooitgedagt Services
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Gevelspecialist in Almelo

  Hallo, Wij staan sinds kort op werkspot omdat wij met regelmaat directe aanvragen kregen door mond-op-mond. Gezien de extra vraag naar het type werk wat wij leveren willen werd ons geadviseerd een account op werkspot aan te makken. Wij zijn ZZP'ers uit Twente met 10+ jaar ervaring in het installeren, vervangen of repareren van boeidelen, windveren of rabatdelen. Oftewel, gevelbekleding installatie en renovatie. Het werk voeren wij altijd uit met een of meerdere van de ZZP'ers waar wij mee samenwerken voor onze vaste opdrachtgevers. Omdat wij op elkaar zijn ingewerkt kunnen wij altijd hoge kwaliteit werk leveren. Wij werken uitsluitend het met hoog kwalitatieve merk Keralit. Naast Keralit gevelbekleding gebruik ik ook onderhoudsarm plaatmateriaal voor boeidelen en windveren. Dit plaatmateriaal is voorzien een kleurcoating en in combinatie met uw gevelbekleding krijgt uw woning een extra strakke uitstraling. WEBSITE Wij hebben geen eigen website omdat wij een aantal vaste opdrachtgevers hebben, maar flexibiliteit hebben om eigen klussen erbij te doen. Hiermee zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente kennis van het vak. AFSPRAAK IS AFPSRAAK Bij ons is afspraak een afspraak. Wij hebben geen grote contracten en kleine lettertjes maar Twentse nuchterheid én wederzijds vertrouwen. Wilt u ook zo weinig mogelijk onderhoud en niet meer te hoeven schilderen? Vraag dan een offerte bij ons aan.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Wij hebben naar alle tevredenheid onze gevelbekleding laten vervangen door Nooitgedagt Services. Hanjo is makkelijk bereikbaar, en denkt in je voordeel mee als het gaat om materiaal en efficiënt snijden/plaatsen. Ik kon te alle tijden terecht met mijn vragen, en na een bezoek voor het opmeten had ik dezelfde dag nog een offerte ontvangen waarin er nog voldoende ruimte was voor vragen en aanpassingen. Het vervangen is in 1 dag gerealiseerd doordat ze met een team komen. Er werd netjes gewerkt, alles keurig afgevoerd en opgeruimd bij vertrek. Wij zijn super tevreden en zullen bij nieuwe projecten weer terugkomen bij Nooitgedagt services.
 • Resco Gevelwerken
  Resco Gevelwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews
  Gevelspecialist in Almelo

  Resco Gevelwerken en het isolatieteam is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1984. Wij gaan altijd voor het beste resultaat in spouwmuur, bodem, kruipruimte en dak isolatie, gevelrenovatie, voegwerk, stoomcleaning en impregneerwerk. Van nieuwbouw tot monument voor iedere gevel hebben wij de juiste technieken en methoden om van uw woning weer een plaatje te maken!

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Goed werk geleverd, duidelijke communicatie. Erg tevreden.
 • Voegersbedrijf vrielink
  Voegersbedrijf vrielink
  Beoordeling: 3.9 van 53.957 reviews
  Gevelspecialist in Almelo

  Ik heb aan Nederlands kampioenschap voegen gedaan en ben toen 2 van Nederland geworden . En nu wil ik graag me eigen bedrijf starten . Mijn werkzaamheden zijn complete gevelrenovatie . Daar hoort bij voegwerken,renovatie , restauratie, reiniging, impregneren.

  Laatste review:
  Maikel heeft bij ons jaren-70-huis de voegen aan de zuid- en westkant helemaal vernieuwd en alle andere voegen gecontroleerd en - waar nodig - gerepareerd, aardbevingsschade hersteld, alles gereinigd en geïmpregneerd. Hij heeft deze werkzaamheden in het voorjaar onder de meest ongelukkige weersomstandigheden met een verbazingwekkende energie uitgevoerd. Zijn nimmermeer aflatende passie voor het vak en zijn grote liefde voor het voegwerk hebben ons dag in dag uit een goed gevoel gegeven. Het resultaat mag er zijn: Maikel heeft van ons huis een paleisje gemaakt, dat met de dag mooier wordt! En weer en wind kunnen hem niets meer doen: Maikel heeft met zijn gedegen advies de grondsteen voor deze investering gelegd! Wij zijn nog steeds heel blij en denken met veel plezier aan de tijd met Maikel terug. Zulke vakmensen zouden er meer moeten zijn!
 • P. van Dusschoten Metsel-Tegelwerken
  P. van Dusschoten Metsel-Tegelwerken
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Gevelspecialist in Almelo

  Ik ben een zzper in het metselen en tegelen met al meer dan 20 jaar evaring in de bouw. Ik ben flexibel in al mijn opdrachten om zoveel mogelijk de wensen van klanten te vervullen. ( uw wens is mijn werk ) Ook ben ik bereid om u een goed advies te geven.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vakwerk geleverd, kon op korte termijn. Werkt netjes en een beleefde jongeman. Onze volgende klus zullen we ook zeker weer bij hem uitbesteden.
 • BEMA
  BEMA
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Gevelspecialist in Almelo

  BEMA voor alle reinigings- en bouw klussen. Door de juiste combinatie van kennis, een goede motivatie, advies op maat en jarenlange ervaring zijn wij altijd in staat de beste oplossing te bieden. Op onze website geven wij u een impressie van wat wij precies voor u kunnen betekenen. Kijkt u gerust verder op wwwbematotaalnl

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Prima vakman.
 • Pril Voegwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelspecialist in Almelo

  Nieuw bedrijf, maar al 20 jaar gevel specialist Voegwerk zowel nieuwbouw als renovatie.. Voegwerk Scheurherstel Reinigen Impregneren Kleine betonreparaties Raamdorpels vervangen of nieuw voegen Herstel metselwerk

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Pril heeft bij ons een plantenbak van bakstenen opnieuw gevoegd, met een prima resultaat. Het is echt een vakman, die meedenkt en de juiste oplossing kent. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
 • De Groot Diensten
  De Groot Diensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Gevelspecialist in Almelo

  Mijn naam is Martin de groot , ik zit al wat jaren in Gevelrenovatie. Hakken reinigen voegen en impregneren van gevels zijn de specialiteiten. Het geeft ons pas een voldoening als de klant tevreden is want ; UW KLUS IS ONZE ZORG!!! Ook heb ik ruim 14 jr ervaring in het kitwerk zoals sanitair betonwerk galerijvoegen deletaties etc. etc.... Zoekt u een betrouwbaar en klantgericht bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres . Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende offerte. M.v.g Martin De Groot Diensten

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Snelle reactie na het plaatsen van de klus. Eigenaar kwam langs om de klus te bekijken. Snel een offerte gekregen voor een goede prijs. In overleg werd het goed en netjes uitgevoerd. Vakwerk. We zijn erg tevreden.
 • K. de vries
  K. de vries
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelspecialist in Almelo

  Ben een gedipomeerd voeger met ruim 15 jaar ervaring. Werk met een vaste maat. En hebben alle gereedschappen om uw gevel te weer laten stralen

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Op korte termijn hartstikke strak werk verricht voor een nette prijs. Wij zijn erg tevreden!
 • ETS-isolatie
  ETS-isolatie
  Beoordeling: 3.6 van 53.653 reviews
  Gevelspecialist in Almelo

  ETS isolatie is een gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie voor particuliere en zakelijke klanten. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de certificering richtlijnen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Onlangs heeft ETS-Isolatie een reparatie aan de gevel uitgevoerd. Het zijn bekwame en ervaren vaklui die goed op elkaar zijn ingespeeld.
 • Van Voorthuizen Bouw
  Van Voorthuizen Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews
  Gevelspecialist in Almelo

  Als timmerman-metselaar heb ik 25 jaar ervaring in bouw, aanbouw en verbouw. Na zo'n 13 jaar ervaring voor serrebouwers heb ik ook veel ervaringen met een uitbouw en alles wat daar bij komt kijken..van de fundering tot en met de afwerking van de uitbouw.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Zeer tevreden! Gert-Jan is een zeer betrouwbare en kundige aannemer. Vooraf duidelijke afspraken gemaakt en alles uitgebreid besproken. Binnen drie weken was onze uitbouw klaar. Een betere aannemer konden wij ons niet wensen!

4.7

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Almelo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 16 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Almelo

Andere vakmensen in Almelo

Vind vakmensen bij jou in de buurt