Vind een schoonmaakbedrijf in Almelo

Verruil jij binnenkort de randstad voor een woning in De Riet, Noorderkwartier, Hofkamp of een andere wijk in Almelo, dan vind je het vast fijn als je daar met een schone lei kunt starten. Wist je dat een schoonmaakbedrijf uit Almelo je hierbij kan helpen? Dat scheelt jou een hoop tijd en moeite in een vaak toch al stressvolle tijd. Vind op Werkspot de beste professionals uit de regio voor iedere schoonmaakklus.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Almelo

 • DDS Service
  DDS Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Almelo

  Onze diensten bestaan uit schoonmaak van Ramen, deuren en kozijnen, zonnepanelen, zonnebakken en zonnewering, dakgoten, boeidelen, trespa en gevel, dak/dakkapellen, terras overkapping, damwand en houtwerk. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakwensen in en om uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Onder het motto “onderhoud is behoud” wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk, de omlijstingen, deuren, kozijnen, zonnepanelen en meer. Wij werken bij voorkeur met vaste teamleden zodat u zo veel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten te zien krijgt. Ons personeel is ten alle tijde representatief en vakbekwaam. Wij zorgen dat alles stralend en streeploos schoon is en we vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Ziet u na ons vertrek toch nog iets, komen wij geheel kosteloos terug om dit alsnog naar uw wens te maken.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Zeer goede service!
 • Schoonmaakbedrijf van reenen
  Schoonmaakbedrijf van reenen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Almelo

  Schoonmaakbedrijf van Reenen is gespecialiseerd in het schoonmaken van onder andere *ramen icl. Kozijnen *wind veren *dakgoten *zonnenpanelen *al het overige houtwerk aan de woning *gevel reineging *daken reinegen

 • ST Cleaningservice

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Almelo

  Al jaren heb in gewerkt voor grote schoonmaak bedrijven in overijssel waarvan ik sindskort op me zelf ben begonnen als vakman en ben op werkspot terecht gekomen voor leukere uitdagingen en hoop met succes goede en perfecte klusjes af te leveren.

 • Habe
  Habe
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Almelo

  Welkom op het profiel van Habe, mijn werkzaamheden zijn schoonmaken, sloopwerkzaamheden en verhuizingen.

  Laatste review:
  De samenwerking met Harm is goed bevallen! Communicatie is helder, niet te duur en erg betrouwbaar.
 • Perfect fresh

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Almelo

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Almelo bij Perfect fresh terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • M bench Service

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Almelo

  M bench Service kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Gevel reparatie of behandeling, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Schoorsteenvegen te beantwoorden. Neem direct contact op met M bench Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Musala Werk

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Almelo

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Almelo of omgeving? Musala Werk kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Meubelservice West

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Almelo

  Meubelservice West is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk reinigen van meubels zoals: banken, stoelen en fauteuils. Onze vriendelijke vakmensen die over modern apparatuur beschikken werken in west Nederland & België en voeren alle reinigingen op locatie uit zodat u uw meubels niet dagenlang hoeft te missen. Naast het reinigen kunt u ook voor meubelreparatie en tapijtreiniging bij ons terecht.

 • Bizzey-Bee

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Almelo

  Bizzey-Bee kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Bizzey-Bee om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • IDP Diensten

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Almelo

  IDP Diensten is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Almelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

4.9

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Almelo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Almelo

Wanneer schakel je een schoonmaakbedrijf uit Almelo in?

Een schoonmaakbedrijf uit Almelo kan diverse schoonmaakklussen voor je uitvoeren. Dat kan eenmalig zijn of juist wekelijks. Wil je bijvoorbeeld jouw bedrijfspand op bedrijvenpark Twente of Bornsestraat een aantal keer per week laten schoonmaken, dan is dat een klus die je zeker kunt uitbesteden aan een schoonmaakbedrijf uit Almelo. Maar ook een eenmalige schoonmaakklus, bijvoorbeeld na een verhuizing, verbouwing of uit de hand gelopen feest, kun je hier prima beleggen. Daarnaast maakt het ook niet veel uit wat je precies wil laten schoonmaken. Dat kan je gehele woning zijn, maar ook een onderdeel, zoals de ramen, de dakgoten of de gevel. Kortom, voor iedere schoonmaakklus waar je zelf geen tijd of energie voor hebt, schakel je eenvoudig een schoonmaakbedrijf uit de regio in.

Wat kosten schoonmakers uit Almelo?

Wil jij een schoonmaakbedrijf uit Almelo voor particulieren of voor een kantoor schoonmaak inschakelen? Dan ben je vast benieuwd aan welke kosten je kunt denken. De kosten zijn echter van een aantal factoren afhankelijk. Het type klus speelt bijvoorbeeld mee, maar ook de oppervlakte van de schoon te maken ruimte en de frequentie van de schoonmaak. Om je toch een beeld te geven, hebben we van een aantal veelvoorkomende klussen de gemiddelde prijzen voor je op een rij gezet.

Professioneel schoonmaakbedrijf uit Almelo gezocht?

Ben je op zoek naar de beste schoonmaakbedrijven uit de regio? Zoek niet verder, maar plaats je klus op Werkspot. Hier kom je snel en eenvoudig in contact met een schoonmaakbedrijf uit Almelo. Simpelweg door je klus op de website te plaatsen en te wachten op een reactie. Die laat overigens niet lang op zich wachten. Vaak heb je binnen 24 uur al antwoord. Is het eerste contact gelegd? Dan is het aan jou om te kiezen aan wie je de klus wilt uitbesteden. Let daarbij natuurlijk op de prijs, maar kijk ook of ze over een keurmerk beschikken. En vergeet ook zeker niet naar de reviews van andere klanten te kijken.

Andere vakmensen in Almelo

Vind vakmensen bij jou in de buurt