Vind een schoonmaakbedrijf in Hengelo

Zie jij elke keer op tegen de grote schoonmaak in jouw woning, of ben je juist op zoek naar een schoonmaker voor jouw kantorenpand in Hengelo? Wat jouw schoonmaakklus ook is: een professioneel schoonmaakbedrijf uit Hengelo neemt graag de klus uit handen. Zo is jouw woning of kantoor in het Overijsselse of Gelderse Hengelo in een handomdraai weer helemaal fris.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Hengelo

 • DDS Service
  DDS Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Hengelo

  Onze diensten bestaan uit schoonmaak van Ramen, deuren en kozijnen, zonnepanelen, zonnebakken en zonnewering, dakgoten, boeidelen, trespa en gevel, dak/dakkapellen, terras overkapping, damwand en houtwerk. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakwensen in en om uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Onder het motto “onderhoud is behoud” wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk, de omlijstingen, deuren, kozijnen, zonnepanelen en meer. Wij werken bij voorkeur met vaste teamleden zodat u zo veel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten te zien krijgt. Ons personeel is ten alle tijde representatief en vakbekwaam. Wij zorgen dat alles stralend en streeploos schoon is en we vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Ziet u na ons vertrek toch nog iets, komen wij geheel kosteloos terug om dit alsnog naar uw wens te maken.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Heel netjes en super ook alle deuren gedaan worden.
 • Altena glasbewassing en dienstverlening

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in Hengelo

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Hengelo, dan kan Altena glasbewassing en dienstverlening je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • BB Dienstverlening
  BB Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Hengelo

  BB Dienstverlening specialiseert zich voornamelijk in kleine hand sloop werkzaamheden. Tevens leveren wij ook diensten zoals glasbewassing, kozijnen reinigen, boeien reinigen, dakgoten leeg halen etcetera.

 • MJ Diensten
  MJ Diensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Hengelo

  Welkom op onze pagina! Wij zijn MJ Diensten. We specialiseren ons in o.a. bestraten, hovenierswerk en het plaatsen van schuttingen. Daarnaast kunnen we natuurlijk veel meer voor u betekenen. We realiseren graag uw droomproject! We zijn gevestigd in Hengelo.

  Laatste review:
  Ze hebben een mooie betonschutting neergezet voor een goede prijs. Dit met een top service! Zeker een aanrader!
 • Ten Voorde Onderhoudswerk
  Ten Voorde Onderhoudswerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Hengelo

  Welkom op het profiel van Ten Voorde Onderhoudswerk. We bestaan al meer dan 10 jaar ondermeer in glasbewassing. Onze vaste klanten zijn dan ook meer dan tevreden over onze diensten. Daarnaast zijn we erg actief in de bitumen dakbedekking. Hierin zijn we gespecialiseerd. Waarbij we over zeker meer dan 15 jaar ervaring beschikken. En we geven 10 jaar garantie op het dakwerken.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  2 dagen nadat ik de glazenwasser gesproken heb zijn onze ramen al gelapt. Hele fijne snelle communicatie en een heel schoon en mooi resultaat. Zeker een aanrader!
 • UpDown58

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in Hengelo

  UpDown58 kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Hengelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met UpDown58 om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Nijhof Schoonmaak

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Hengelo

  Niet meer actief.

 • Voorhuis Dienstverlening & Onderhoud
  Voorhuis Dienstverlening & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Hengelo

  Ramen wassen dakgootreiniging of leeghalen boeien en windveren reinigen en tevens zonnepanelen reinigen doen we in omgeveing hengelo enschede oldenzaal losser vasse Tubbergen en borne. Grote reinigingsklussen kunnen we in geheel Twente doen. U kunt rustig een e-mailtje sturen op info@voorhuisdienstverlening

  Laatste review:
  Schoonmaak rolluiken-
  Werken uitstekend, 3 rolluiken laten reinigen en in was laten zetten
 • Schoonmaakbedrijf van reenen
  Schoonmaakbedrijf van reenen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Hengelo

  Schoonmaakbedrijf van Reenen is gespecialiseerd in het schoonmaken van onder andere *ramen icl. Kozijnen *wind veren *dakgoten *zonnenpanelen *al het overige houtwerk aan de woning *gevel reineging *daken reinegen

 • PM CLEANING
  PM CLEANING
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Schoonmaakbedrijf in Hengelo

  PM cleaning is gespecialiseerd in het reinigen en diepreinigen van vloeroppervlakten, tegelvloeren, betonvloeren, gecoate en ongecoate vloeren, pvc en rubbervloeren maar ook terrasreiniging, sierbestrating ( wij gebruiken geen hogedruktechniek welke uw sierbestrating beschadigt, verruwt en de zandvoeg verwijdert. Wij gebruiken oscillerende techniek machines en bereiken een mooier gelijkmatig resultaat, ( zonder hoge druk sporen/strepen ) Vloerrenovatie , vloeren leggen ( laminaat en houten )en tevens voorbereiding te behandelen vloeroppervlakten. Wij werken met oscillerende machines, ( top en diepstrippen, slijpen , polijsten, schuren en afwerken, preparatie ) die altijd een verrassend goed en schoon resultaat opleveren. Verder kunnen wij met een werkbreedte van 1 meter grote ruimtes aan qua diepreinigen, te denken valt aan parkeergarages, bedrijfshallen, renovatiepanden, bouwschoonmaak opleveren. Pvc vloeren bij particulieren ook geen probleem

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Afspraak gemaakt voor het schoonmaken van de badkamer. Gelukkig kon de klus snel opgepakt worden. Badkamer is weer heerlijk schoon. Peter is zeer flexibel en denkt goed mee. Ziet werk wat gedaan moet worden en pakt het grondig aan. Zeker aan te raden! Zou zo weer een afspraak maken voor de volgende klus!

4.8

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Hengelo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 31 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Hengelo

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Hengelo?

Gemiddeld ligt het uurtarief van een schoonmaakhulp tussen de € 16,- en € 30,-. Dit uurtarief geldt overigens wel voor de standaard huishoudelijke taken. Heb jij een meer specialistische klus, zoals bijvoorbeeld het grondig reinigen van je woning na een verbouwing? Dan betaal je in de regel een hoger tarief. De prijs die je betaalt is afhankelijk van een aantal factoren. Zo speelt het soort ruimte en de omvang van het project een rol, maar ook de hoeveelheid aanwezig sanitair bepaalt het totaalbedrag. Wil je graag vooraf weten hoeveel geld je moet reserveren voor een schoonmaakbedrijf voor particulieren in Hengelo? Bekijk onze prijspagina voor meer informatie of neem contact op met een schoonmaakbedrijf uit jouw regio.

Welke klussen kan een schoonmaakbedrijf uit Hengelo uit handen nemen?

Natuurlijk kun je een schoonmaakbedrijf uit jouw regio vragen om je woning of kantoor te reinigen, maar dit is niet het enige waar je onze professionals voor kunt inschakelen. Vraag een schoonmaakbedrijf uit Hengelo bijvoorbeeld ook om:

 • je glazen te wassen

 • je schoorsteen te vegen

 • je dakgoten schoon te maken

Het grote voordeel van het inschakelen van een schoonmaakbedrijf is dat je zelf geen omkijken hebt naar de klus en dat je de zekerheid hebt dat je woning of kantoor ook echt weer schoon is. Buiten dat het inschakelen van onze vakmensen jouw gedoe bespaart, heb je bij een schoonmaakbedrijf ook de zekerheid dat er meerdere schoonmakers in dienst zijn. Zo kun je snel geholpen worden en hoef je geen dag langer dan nodig naar die vieze ramen te kijken.

Schoonmakers uit Hengelo gezocht? Zo gevonden op Werkspot

Of je nu iemand zoekt voor een eenmalige schoonmaak in Hengelo of gaat voor een periodieke kantoor schoonmaak in Hengelo: op Werkspot kom je eenvoudig en snel in contact met de juiste professionals. Volg hiervoor de volgende vijf stappen!

 1. Plaats gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot
 2. Ontvang voorstellen van professionals
 3. Vergelijk reviews
 4. Selecteer de professional van jouw keuze
 5. Laat de klus uitvoeren

Andere vakmensen in Hengelo

Vind vakmensen bij jou in de buurt