Schilder Hengelo: kom in contact met professionals

Schilderachtige luiken op vrijstaande woningen in Tuindorp, veel houtwerk op de tussenwoningen in Middelhoek en hekwerk op schattige balkonnetjes in Woolde. Waar jouw woning in Hengelo ook staat: de kans is groot dat jij eens in de vijf jaar de buitenboel moet verven. Heb jij zelf geen tijd voor deze klus, of mis je de benodigde expertise? Schakel dan een schilder uit Hengelo in. Deze professional zorgt dat jouw woning weer helemaal als nieuw is.

4.8

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Hengelo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 37 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Hengelo

 • DWO-woningonderhoud

  Schilder in Hengelo

  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews

  DWO-woningonderhoud is specialist op de volgende gebieden: renovatie binnen het karakter van woningen uit jaren 30,40 en 50 deze woningen hebben een eigentijdse uitstraling en Dwo is specialist als het gaat om renovatie´s en aanpassingen aan deze woningen, wij kijken hierbij vooral naar wat de wens van de klant is en wat er past bij het karakter en de uitstraling van het huis. aangaande planning is het het makkelijkste om ons rechtstreeks te contacteren - tuinhuisjes, overkappingen en schuren - onderhoud - montage - renovatie - reparatie - tuinonderhoud We streven ernaar om elke klus zo betaalbaar en toch professioneel uit te voeren: DWO onderscheidt zich door zeer uitgebreide kennis op het gebied van renovatie en is zeer innovatief.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Houd zich aan de afspraken, en als het later word gedaan word je netjes op de hoogte gesteld. Voor mij een betrouwbaar iemand die zijn woorden nakomt.
 • O.S.B. Overbeek Schildersbedrijf

  Schilder in Hengelo

  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews

  Ik ben Bert Overbeek en 20 jaar zelfstandig ondernemer van OSB Overbeek Schildersbedrijf, met ruim 40 jaar ervaring.Bij ons staat kwaliteit en goede service op de eerste plaats. Bij ons kunt U terecht voor alle voorkomende binnen en buiten schilderwerken, tevens voor al Uw behangwerk en glaszetten.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Er moest veel gedaan worden in mijn woning niet alleen schilderen maar ook veel reparatie vanwege de eerste schilders/stukadoors die er een zooitje van hebben gemaakt.. Om die reden heb ik een schilder gekozen die al heel lang in het vak zit en ervaring heeft. Lang verhaal kort: Elke keer dreigde hij om te stoppen omdat er geen beginnen aan was of hij herinnerde mij telkens eraan dat mensen hiervoor prutsers waren. Elke keer was er wel wat. Rookte aan een stuk door. Heel snel op zijn teentjes getrapt. Geen respect voor onze nieuwe spullen/huis. Erg prijzig (ook al vond hijzelf van niet). Hij had ook telkens een klus tussendoor waardoor wij ook vast liepen. Rare opmerking maken zoals thuiswerken is niet echt werken 'ik wil jouw baan ook wel'. Uiteindelijk de bovenverdieping niet meer door hem laten doen en met hem afgerond.Het is wel een vakman, maar niet de moeite, hoofdpijn en geld waard.
 • Mooy Schilderwerk

  Schilder in Hengelo

  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews

  Mijn naam is Roy van Ooijik en ik ben de eigenaar van Mooy Schilderwerk. In januari 2020 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Ik ben een gemotiveerde zelfstandige allround schilder met 25 jaar ervaring in het schildersvak. Werkgebied ligt in de omgeving van Enschede. Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Roy en Sebastiaan hebben prima schilderwerk geleverd. Het was gezellig, ze hielden zich aan de afspraken. Dachten mee en alles ging in overleg. De samenwerking verliep soepel. Een aanbeveling! Groet Hans en Anja
 • Houdtvanoud

  Schilder in Hengelo

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Algemene klussen van gat boren tot kleine verbouwingen. Reparatie en herstel van meubels, kasten en tafels. Meer dan 30jaar ervaring als werktuigbouwkundige. Ervaren met handgereedschappen, timmerwerk, schilderwerk, elektrotechniek, leidingwerk en restauratie van meubels. Vervangen dakraam, zinkwerk, schilderijlijst, reparatie of een houthok. Kleine klussen in en rondom uw huis. Waar u geen tijd, zin of verstand van heeft.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Zeer prettig contact. De werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Komt de afspraken na en is prettig in de communicatie. Tot een volgende klus.
 • Alpha Bouw- & Schilderwerken

  Schilder in Hengelo

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  Alpha Bouw & Schilderwerken

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Snelle reactie gehad op de klus. Prima, betrouwbare vakman.
 • Klusdirect

  Schilder in Hengelo

  Beoordeling: 4.3 van 54.3512 reviews

  Beste mensen, Klusdirect is een aannemersbedrijf met ruime ervaring. Al onze opdrachten worden tot in de detail met u besproken, zo dat u niet voor verassingen komt te staan. Onze specialiteiten zijn: landschapverzorging/tuinaanleg Bouw/verbouwen Laminaat/parket. We kunnen ook met u mee denken aan u toekomstige projecten, dit is geheel vrijblijvend. We hebben de beschikking over professioneel matriaal om de opdracht kwalitatief en spoedig te kunnen realiseren. Verder komt er nog bij kijken dat als u mij( ACCEPTEERT) betaal ik een bedrag aan (WERKSPOT). Wilt u daarmee rekening houden. ACCEPTEEREN ALEEN ALS U MIJ NODIG HEBT !!! We kijken er naar uit, om u graag kennis te laten maken met ons bedrijf Met vriendelijke groet, Klusdirect.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Zoek je iemand eerlijk en betrouwbaar? En ook nog een zeer nette werkhouding, uitstekend kwaliteit vakmanschap? Dan ben je bij Klusdirect op het juiste adres!
 • S. Ghiani Diensten

  Schilder in Hengelo

  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews

  Hallo, Mijn naam is Sandro Ghiani Behangen en schilderen is mijn passie en ik houd van mijn werk, daar ik een zzp er ben, en dus meestal alleen werk, kan ik mijn uur prijs relatief laag houden. ad €35,- per uur ex btw. Ik doe dan al het voorkomende behang, glasvezel , renovlies (glad) , schilder, kitten, en saus werk voor U. Ik doe ook fotowand behang, en kan daar prachtige voorbeelden van tonen. Ook denk ik mee, en geef eventueel adviezen ivm kleur en styling voor mooier wonen. Ik werk snel en netjes, en kom mijn afspraken altijd na. Een kijkafspraak kan altijd en is gratis , u bent niets verplicht.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Prima vakman. Afspraak=afspraak.
 • BouwEco

  Schilder in Hengelo

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Wij zijn BouwEco. Een bedrijf wat staat voor duurzaamheid en tevens goede kwaliteit voor een voordelige prijs. Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerken, reinigingswerkzaamheden en eventuele renovaties. 
 Onze vakmannen hebben al meer dan 15 jaar ervaring en staan altijd voor u klaar. Wij hopen zo snel mogelijk uw klus aan te kunnen nemen. Bericht of bel ons voor meer informatie.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Zeer goeie partij. Reageerden erg snel. Afspraak = afspraak. Zeer flexibel, alles in overleg. Zelfs extra werk uitgevoerd zonder er extra geld voor te rekenen. Top service! Zeer aan te raden.
 • H & H Multidiensten

  Schilder in Hengelo

  Beoordeling: 5 van 55513 reviews

  H&H Multidiensten bestaat sedert maart 2018 als V.O.F. van twee firmanten. Maar in feite is het de voortzetting van een ander bedrijf. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in tuinonderhoud, schilderen en klussen. We zijn werkzaam in de branche tuin onderhoud/ groenvoorziening. Daarnaast in de schildersbranche Ook kunnen wij kleine klussen in en rond het huis uitvoeren, zelfs huishoudelijk werk. We zijn voornamelijk werkzaam in de regio Ommen. In het verleden hebben we een eigen snijbloemen kwekerij , bloemenwinkel, hoveniers en klussen bedrijf en B&B gehad. Dit bedrijf heeft meer dan 25 jaar bestaan.In 2017 is de B&B verkocht en zijn wij verhuisd naar de regio Ommen. De ervaring qua groen en onderhoudswerkzaamheden hebben we ondergebracht in de VOF H&H Multidiensten.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Wij zijn zeer tevreden over Hans, hij heeft goed werk afgeleverd. Een echte aanrader!
 • Bouwmontage Van Wengel

  Schilder in Hengelo

  Beoordeling: 4.1 van 54.1540 reviews

  Welkom bij Bouwmontage van Wengel 'Bouwen en verbouwen is een zaak van vertrouwen' Dat beseffen we terdege bij Bouwmontage van Wengel. Bouwen begint met het leggen van een stevig fundament, zowel letterlijk als figuurlijk. Daar staan we voor bij Bouwmontage van Wengel. Betrouwbaar zijn is ons devies en klantgericht werken een vanzelfsprekendheid. Wij zijn gespecialiseerd in diverse timmer- en montagewerkzaamheden op onze website vindt u alle werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Ook voor beheer en onderhoud bent u bij Bouwmontage van Wengel aan het juiste adres. Mocht u vragen hebben, dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Bouwmontage van Wengel

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Alles naar wens uitgevoerd. Zeer tevreden met de nieuwe gevel beplating

Populaire lokale schilders in Hengelo

Prijs schilder Hengelo

Gemiddeld ligt het uurtarief van een schilder uit Hengelo tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Dit bedrag is exclusief btw en materiaalkosten zoals verf, kwasten en de huur van een steiger voor buitenschilderwerk. Hoeveel btw je betaalt is afhankelijk van het soort schilderklus en het bouwjaar van de woning.

Over het algemeen betaal je voor een schilderklus in woningen die meer dan twee jaar oud zijn het lage btw-tarief van 9 procent. Is de woning jonger dan twee jaar? Dan betaal je altijd het btw-tarief van 21 procent. In sommige gevallen betaal je ook bij oude woningen 21 procent btw aan de schilder uit Hengelo. Dit heeft te maken met het soort werkzaamheden. Zo valt het vervangen van (delen van) het kozijn niet onder het lage btw-tarief. Hetzelfde geldt voor het schilderen van een vloer die bouwkundig niet bij de woning hoort, zoals laminaat, pvc of vinyl. Op de website van de Belastingdienst vind je het volledige overzicht van schilderklussen waar je 9 procent btw over betaalt.

Prijs vierkante meter schilder Hengelo

Wil je een (buiten)muur of plafonds laten schilderen in je woning? Dan kan het ook zijn dat de schilder uit Hengelo een prijs per vierkante meter vraagt. Gemiddeld ligt de vierkantemeterprijs voor binnenschilderwerk tussen de € 6,- en € 15,-. De buitenschilder uit Hengelo vraagt vaak iets meer. Reken dan op een bedrag tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter.

Schakel jij een schilder uit Hengelo in voor het schilderen van kozijnen, gevel of schutting? Houd er dan rekening mee dat de schilder alleen kan werken bij droog weer en de juiste temperatuur. Over het algemeen werkt de buitenschilder tussen april en oktober. Is het regenachtig op de dag dat jouw woning staat ingepland, of is het juist heel erg warm (temperaturen boven de 30 graden)? Dan is de kans groot dat de schilder uit Hengelo op een andere dag wil langskomen. Bij nat weer droogt de verf niet goed, en bij extreem warm weer droogt de verf weer te snel.

Schildersbedrijf Hengelo gezocht?

De schilder uit Hengelo schildert met plezier jouw woning in Hengelo, Beckum, Woolde, Oele, Delden, Borne, Deuningen of een van de andere plaatsen in Twente. Ben jij op zoek naar de beste schilder uit Hengelo? Plaats dan gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot en kom in contact met vakmensen. Alle professionals op ons platform zijn aangesloten bij de Kamer van Koophandel en hebben de benodigde verzekeringen. Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de schilder uit Hengelo? Bezoek dan het profiel van de professional en lees de reviews van eerdere klanten. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop de schilder werkt en de ervaring met de klus die jij in gedachten hebt.

Andere vakmensen in Hengelo

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur