Schilder Hengelo: kom in contact met professionals

Schilderachtige luiken op vrijstaande woningen in Tuindorp, veel houtwerk op de tussenwoningen in Middelhoek en hekwerk op schattige balkonnetjes in Woolde. Waar jouw woning in Hengelo ook staat: de kans is groot dat jij eens in de vijf jaar de buitenboel moet verven. Heb jij zelf geen tijd voor deze klus, of mis je de benodigde expertise? Schakel dan een schilder uit Hengelo in. Deze professional zorgt dat jouw woning weer helemaal als nieuw is.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Hengelo

 • Alpha Bouw- & Schilderwerken
  Alpha Bouw- & Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Schilder in Hengelo

  Alpha Bouw & Schilderwerken

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Heel tevreden fijne mensen en super netjes behangen. Goed advies gekregen en echt prachtig resultaat. Een echte aanrader.
 • CADA CASA
  CADA CASA
  Beoordeling: 4.6 van 54.6540 reviews
  Schilder in Hengelo

  it's ALL ABOUT THE CASA !! Cada Casa heette voorheen janbosdesign. Vanaf 2000 ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf 2011 hanteer ik de naam Cada Casa. BUITENSCHILDERWERK: Om langdurig een goed resultaat in schilderwerk te behouden, is de ondergrond cruciaal. Cada Casa beoordeelt of oude verflagen verwijderd moeten worden, hoe er geschuurd en gereinigd moet worden. Huidige lak wordt beoordeeld op hechting, barstjes, blaasjes, de staat van de glaskit en de hoeken van de houtverbinding etc. Cada Casa gebruikt uitsluitend professionele SIKKENS verfproducten, kitten en houtreparatieprodukten. Het aflakken gebeurt met het topproduct SIKKENS XD MET EEN GARANTIE VAN 10 JAAR voordat een grote schildersbeurt weer nodig is. Mochten houtdelen moeten worden vervangen dan verzorgd Cada Casa dat ook voor u. Aan u de keuze om te kiezen voor duurzame kwaliteit, goedkoop optisch een verflaag laten aanbrengen is duurkoop! 100% garantie . Geen extra timmerman nodig als bv gevelbekleding, deuren of boeidelen vervangen moeten worden. Cada Casa heeft dit zelf in huis. Als alles in topvorm afgewerkt is door Cada Casa kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract waardoor uw pand in top conditie blijft en grote schildersbeurten minder vaak nodig zijn. BINNENSCHILDERWERK: Duurzame producten voor het houtwerk: Onder andere met Sikkens Rezisto- huitvet resistent en.. stoot en krasvast. Saus voor de muren. o.a. Sikkens PURE of Sikkens Easy Clean .. deze hoogwaardige producten zijn goed schoon te houden zonder opglanzen. GLASVLIESBEHANG: van meesterhand, voorbehandeld weefsel heeft grote voordelen op het eindresultaat: minder vollopen van de structuur en open staan van het weefsel. Kiest u voor glad glasvlies dan wordt een professioneel, voorbehandeld, extra zwaar behang van 190 gram gebruikt. PATROONBEHANG VLIES OF PAPIER: Wordt ook in nederland weer populair. Cada Casa heeft ervaring met zowel vliesbehang als ook op papierbasis zoals ARTE behang. Cada Casa werkt op aanneem basis. Geen extra kosten achteraf; Cada Casa beoordeeld het uit te voeren werk op veel punten door zorgvuldig het werk te beoordelen om u ECHTE GARANTIE TE KUNNEN GEVEN. CADA CASA LOST PROBLEMEN OP EN LAAT NIETS AAN HET TOEVAL OVER. Mvg, Jan Bos.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Jan heeft prachtig werk afgeleverd voor een nette prijs. Echt een aanrader
 • Schilderbedrijf vergeest
  Schilderbedrijf vergeest
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Schilder in Hengelo

  Schildersbedrijf vergeest. Welkom bij schildersbedrijf vergeest. Nu tegen een aantrekkelijk najaars tarief. Zoekt u een nette betrouwbare schilder dan horen wij graag van u . Wij werken momenteel voor een gereduceerd tarief van 30 euro per uur. Geïnteresseerd . Wij horen graag van u. Mvg team schildersbedrijf vergeest.!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Zeer prettige communicatie. Ze hebben strak werk geleverd, erg blij mee!
 • HarryBakkerKlusservice
  HarryBakkerKlusservice
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schilder in Hengelo

  Mijn naam is Harry Bakker. Ik ben ervaren schilder/ behanger. Netjes in mijn werk en goed contact met mijn klanten staat voorop.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Harry heeft ons geholpen met behangen. Allemaal super netjes gedaan en fijne communicatie. Hij komt zijn afspraken na!
 • SE Ontwerp
  SE Ontwerp
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Schilder in Hengelo

  Mist dat ene leuke wandje in de woonkamer/keuken/slaapkamer/hal/toilet nog een mooi behang?✨ Mijn specialisme is het aanbrengen van decoratief behang en fotobehang van merken zoals Arte, HookedOnWalls, Eijffinger, A.S. Creations, Dutch Wallcoverings en anderen. Een perfectionist ben ik, als het gaat om het aanbrengen van behang. Ik kan u helpen bij het kiezen van behang, vertellen hoeveel rollen u nodig heeft, het behang voor u leveren en natuurlijk het behang aanbrengen! Dus laat mij weten welke ruimte er aan een opknapbeurt toe is en we komen samen tot een plan! Enkel behangen van behangklare wanden, géén renovlies en glasweefsel.

  Laatste review:
  We zochten een behang(st)er en kwamen uit bij SE Design. Ze kon op vrij korte termijn voor een faire prijs. Ze is vriendelijk en werkt zeer secuur, de muren zien er geweldig uit. Dankjewel!
 • Dienstverlening Nikolic
  Dienstverlening Nikolic
  Beoordeling: 3.9 van 53.9521 reviews
  Schilder in Hengelo

  -Totaaloplossingen voor uw renovatie en verbouwing -Scherpe en concurrerende prijzen met een uurtarief vanaf €29,50 -Meer dan 18 jaar ervaring op de Nederlandse markt -Groot portfolio van gerealiseerde projecten -Gratis prijsofferte -Persoonlijke aandacht en passie voor uw project - Dienstverlening Nikolic werkt alleen met de beste bouwmaterialen van topkwaliteit - Dienstverlening Nikolic werkt met echte vakmensen, onze Nederlandse en Poolse bouwspecialisten zijn enthousiaste professionals - 1 jaar schriftelijke garantie voor al uw bouwprojecten

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  het werk is prima uitgevoerd met enige opgelopen vertraging.sommige afspraken zijn niet nagekomen (afval afvoeren). Vriendelijke mensen om mee te werken.
 • Nooitgedagt Services
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schilder in Hengelo

  Hallo, Wij staan sinds kort op werkspot omdat wij met regelmaat directe aanvragen kregen door mond-op-mond. Gezien de extra vraag naar het type werk wat wij leveren willen werd ons geadviseerd een account op werkspot aan te makken. Wij zijn ZZP'ers uit Twente met 10+ jaar ervaring in het installeren, vervangen of repareren van boeidelen, windveren of rabatdelen. Oftewel, gevelbekleding installatie en renovatie. Het werk voeren wij altijd uit met een of meerdere van de ZZP'ers waar wij mee samenwerken voor onze vaste opdrachtgevers. Omdat wij op elkaar zijn ingewerkt kunnen wij altijd hoge kwaliteit werk leveren. Wij werken uitsluitend het met hoog kwalitatieve merk Keralit. Naast Keralit gevelbekleding gebruik ik ook onderhoudsarm plaatmateriaal voor boeidelen en windveren. Dit plaatmateriaal is voorzien een kleurcoating en in combinatie met uw gevelbekleding krijgt uw woning een extra strakke uitstraling. WEBSITE Wij hebben geen eigen website omdat wij een aantal vaste opdrachtgevers hebben, maar flexibiliteit hebben om eigen klussen erbij te doen. Hiermee zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente kennis van het vak. AFSPRAAK IS AFPSRAAK Bij ons is afspraak een afspraak. Wij hebben geen grote contracten en kleine lettertjes maar Twentse nuchterheid én wederzijds vertrouwen. Wilt u ook zo weinig mogelijk onderhoud en niet meer te hoeven schilderen? Vraag dan een offerte bij ons aan.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Wij hebben naar alle tevredenheid onze gevelbekleding laten vervangen door Nooitgedagt Services. Hanjo is makkelijk bereikbaar, en denkt in je voordeel mee als het gaat om materiaal en efficiënt snijden/plaatsen. Ik kon te alle tijden terecht met mijn vragen, en na een bezoek voor het opmeten had ik dezelfde dag nog een offerte ontvangen waarin er nog voldoende ruimte was voor vragen en aanpassingen. Het vervangen is in 1 dag gerealiseerd doordat ze met een team komen. Er werd netjes gewerkt, alles keurig afgevoerd en opgeruimd bij vertrek. Wij zijn super tevreden en zullen bij nieuwe projecten weer terugkomen bij Nooitgedagt services.
 • Milaan
  Milaan
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schilder in Hengelo

  Wij doen alle soorten schilders werkzaamheden binnen. Wij zijn gespecialiseerd in: - muren sauzen - plafonds sauzen - kozijnen en deuren lakken - scheuren in de wanden/plafonds repareren - vlekken op de plafonds en wanden verwijderen - kleine oppervlaktes stuken - oneffenheden op plafonds/ wanden gladstrijken - laminaat leggen Per direct beschikbaar De wensen en tevredenheid van u staat bij ons op nummer 1.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Super mooie en nauwkeurige werk. Snel gedaan. Zo tevreden en erg bedankt .
 • Besteklusdienst
  Besteklusdienst
  Beoordeling: 4.3 van 54.3516 reviews
  Schilder in Hengelo

  Besteklusdienst is ontstaan door passie voor klussen. Door het bouwen en verbouwen van eigen huis, ervaring opgedaan en passie ontwikkelt voor deze werkzaamheden. Ervaringen : afbouw, isoleren, plafond, stucwerk, schilderwerk, plamuren, schilderen, leidingwerk, sanitair, tegelen, voegen, vloeren, vloer verwarming, keuken monteren en demonteren en plaatsen, kranen, elektra, tuin, vijver enz.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Afspraak gemaakt, hele ochtend gewacht maar komt gewoon niet opdagen en reageert niet op berichtjes en telefoontjes... waardeloos!
 • KMB
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schilder in Hengelo

  Vlonders. Pergola's. Overkappingen. Tuinhuisjes. Platte daken. Isolatie incl. afwerking van muren en daken. Timmerwerk in het algemeen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Klus uiteindelijk anders geworden dan in de aanvraag. Koen denkt mee en komt met zeer creatieve oplossingen, heel fijn in de communicatie. Heel blij met het resultaat

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Hengelo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 102 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Hengelo

Prijs schilder Hengelo

Gemiddeld ligt het uurtarief van een schilder uit Hengelo tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Dit bedrag is exclusief btw en materiaalkosten zoals verf, kwasten en de huur van een steiger voor buitenschilderwerk. Hoeveel btw je betaalt is afhankelijk van het soort schilderklus en het bouwjaar van de woning.

Over het algemeen betaal je voor een schilderklus in woningen die meer dan twee jaar oud zijn het lage btw-tarief van 9 procent. Is de woning jonger dan twee jaar? Dan betaal je altijd het btw-tarief van 21 procent. In sommige gevallen betaal je ook bij oude woningen 21 procent btw aan de schilder uit Hengelo. Dit heeft te maken met het soort werkzaamheden. Zo valt het vervangen van (delen van) het kozijn niet onder het lage btw-tarief. Hetzelfde geldt voor het schilderen van een vloer die bouwkundig niet bij de woning hoort, zoals laminaat, pvc of vinyl. Op de website van de Belastingdienst vind je het volledige overzicht van schilderklussen waar je 9 procent btw over betaalt.

Prijs vierkante meter schilder Hengelo

Wil je een (buiten)muur of plafonds laten schilderen in je woning? Dan kan het ook zijn dat de schilder uit Hengelo een prijs per vierkante meter vraagt. Gemiddeld ligt de vierkantemeterprijs voor binnenschilderwerk tussen de € 6,- en € 15,-. De buitenschilder uit Hengelo vraagt vaak iets meer. Reken dan op een bedrag tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter.

Schakel jij een schilder uit Hengelo in voor het schilderen van kozijnen, gevel of schutting? Houd er dan rekening mee dat de schilder alleen kan werken bij droog weer en de juiste temperatuur. Over het algemeen werkt de buitenschilder tussen april en oktober. Is het regenachtig op de dag dat jouw woning staat ingepland, of is het juist heel erg warm (temperaturen boven de 30 graden)? Dan is de kans groot dat de schilder uit Hengelo op een andere dag wil langskomen. Bij nat weer droogt de verf niet goed, en bij extreem warm weer droogt de verf weer te snel.

Schildersbedrijf Hengelo gezocht?

De schilder uit Hengelo schildert met plezier jouw woning in Hengelo, Beckum, Woolde, Oele, Delden, Borne, Deuningen of een van de andere plaatsen in Twente. Ben jij op zoek naar de beste schilder uit Hengelo? Plaats dan gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot en kom in contact met vakmensen. Alle professionals op ons platform zijn aangesloten bij de Kamer van Koophandel en hebben de benodigde verzekeringen. Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de schilder uit Hengelo? Bezoek dan het profiel van de professional en lees de reviews van eerdere klanten. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop de schilder werkt en de ervaring met de klus die jij in gedachten hebt.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hengelo

Vind vakmensen bij jou in de buurt