Vind schilders in Goor

Op zoek naar schilders in Goor? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Goor

 • CADA CASA
  CADA CASA
  Beoordeling: 4.6 van 54.6539 reviews
  Schilder in Goor

  it's ALL ABOUT THE CASA !! Cada Casa heette voorheen janbosdesign. Vanaf 2000 ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf 2011 hanteer ik de naam Cada Casa. BUITENSCHILDERWERK: Om langdurig een goed resultaat in schilderwerk te behouden, is de ondergrond cruciaal. Cada Casa beoordeelt of oude verflagen verwijderd moeten worden, hoe er geschuurd en gereinigd moet worden. Huidige lak wordt beoordeeld op hechting, barstjes, blaasjes, de staat van de glaskit en de hoeken van de houtverbinding etc. Cada Casa gebruikt uitsluitend professionele SIKKENS verfproducten, kitten en houtreparatieprodukten. Het aflakken gebeurt met het topproduct SIKKENS XD MET EEN GARANTIE VAN 10 JAAR voordat een grote schildersbeurt weer nodig is. Mochten houtdelen moeten worden vervangen dan verzorgd Cada Casa dat ook voor u. Aan u de keuze om te kiezen voor duurzame kwaliteit, goedkoop optisch een verflaag laten aanbrengen is duurkoop! 100% garantie . Geen extra timmerman nodig als bv gevelbekleding, deuren of boeidelen vervangen moeten worden. Cada Casa heeft dit zelf in huis. Als alles in topvorm afgewerkt is door Cada Casa kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract waardoor uw pand in top conditie blijft en grote schildersbeurten minder vaak nodig zijn. BINNENSCHILDERWERK: Duurzame producten voor het houtwerk: Onder andere met Sikkens Rezisto- huitvet resistent en.. stoot en krasvast. Saus voor de muren. o.a. Sikkens PURE of Sikkens Easy Clean .. deze hoogwaardige producten zijn goed schoon te houden zonder opglanzen. GLASVLIESBEHANG: van meesterhand, voorbehandeld weefsel heeft grote voordelen op het eindresultaat: minder vollopen van de structuur en open staan van het weefsel. Kiest u voor glad glasvlies dan wordt een professioneel, voorbehandeld, extra zwaar behang van 190 gram gebruikt. PATROONBEHANG VLIES OF PAPIER: Wordt ook in nederland weer populair. Cada Casa heeft ervaring met zowel vliesbehang als ook op papierbasis zoals ARTE behang. Cada Casa werkt op aanneem basis. Geen extra kosten achteraf; Cada Casa beoordeeld het uit te voeren werk op veel punten door zorgvuldig het werk te beoordelen om u ECHTE GARANTIE TE KUNNEN GEVEN. CADA CASA LOST PROBLEMEN OP EN LAAT NIETS AAN HET TOEVAL OVER. Mvg, Jan Bos.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Jan heeft prachtig werk afgeleverd voor een nette prijs. Echt een aanrader
 • RSH Schildersbedrijf
  RSH Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Schilder in Goor

  ik ben Rateb sharbatji, ik werk als schilder ik heb gewerkt bij. PMA schilderbedrijf en Van Der Geest schilderbedrijf en Fransen groep schilderbedrijf. Schilderwerk. Buiten en binnen. Kitmontage. Houtreparatie. Glaszetter. behang. Spuiter. stukadoor.Ben een goede klusser werk netjes en luister altijd naar de wensen van de klanten sta altijd voor iedereen klaar

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Super vriendelijke man en denkt mee. Binnen een week aan de slag gegaan.
 • Ezendam Schilderwerken
  Ezendam Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Schilder in Goor

  Hallo ,mijn naam is Edwin Ezendam,ben een schilder met ruim 30jaar ervaring. Wil graag mooi en kwalitatief goed werk leveren . Ik gebruik bij voorkeur de volgende merken verf ;sikkens,sigma en wijzonol. Na een goed gesprek waarin de klant aangeeft wat hij/zij graag wil zal ik een zo scherp mogelijk offerte maken. Ik heb in week 8 en 9 dat is 19februari t/m1maar nog ruimte om voor u aan het werk te gaan. Voor buiten schilderwerk heb ik in juli nog ruimte en na de bouwvak sept. Vr gr edwin ezendam Ezendamschilderwerken@gmail

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Edwin heeft ons goed geholpen bij het schilderwerk. Hij werkt snel en houdt zich zeker aan de afspraken. Ook hadden we nog wat meerwerk wat we niet vooraf hadden besproken. Dit was helemaal geen probleem en is ook opgepakt. Wij zijn super tevreden!
 • Ap Eggink Schilderwerken
  Ap Eggink Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Schilder in Goor

  Voor grote en kleine opdrachten het juiste adres. Heeft u een woning ouder dan 2 jaar is het btw percentage 9% i.p.v.21%. Ons bedrijf houd zich bezig met behang en schilder werkzaamheden bij particulier en bedrijf in de regio Doetinchem,Zutphen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Behang zit er keurig op. Komt afspraak na. Prettig in communicatie. Goede prijs.
 • Petro Klussenbedrijf
  Petro Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Schilder in Goor

  Ik ben actief als klusjesman in de omgeving Overijssel. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk timmerwerken, schilderwerken, onderhoudswerkzaamheden en renovatiewerk. Ik heb tevens aan verschillende projecten gewerkt. Via mond-tot-mond reclame heb ik met genoegen mensen blij gemaakt met mijn werk. Met jaren ervaring in de bouw, ga ik nu beginnen aan mijn eigen bedrijf. Wanneer u een klus hebt, kom ik graag langs om te bekijken daarna krijgt u en uitgebreide offerte op maat. Als u hier akkoord op gaat dan zal ik de werkperiode met u doornemen en ik zal ervoor zorgen dat de gestelde werk op tijd wordt afgerond/geleverd. Alles wat ik tot nu toe heb gedaan, is te vinden op mijn website en facebook.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Petro en zijn collega zijn harde werkers (zelfs op 2e kerstdag nog bij ons gewerkt!). Ze hebben bij ons al het binnen schilderwerk gedaan, dit ziet er heel strak en goed uit. Communicatie in het Nederlands verloopt niet altijd even soepel maar Petro komt zijn afspraken na en dit heeft geen effect op het resultaat wat hij levert.Een echte aanrader!
 • PowerPaints
  PowerPaints
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Schilder in Goor

  PowerPaints Een groenere wereld? Daar droomden wij vroeger over. Nu realiseren wij het!! zien hoe wij te werk gaan? Bekijk onze website. Wij zijn gespecialiseerd in Keukenrenovatie, latex spuiten, en het spuiten van kozijnen en deuren

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Goed contact, goed voorbereid. Strak geschilderd.
 • DEKADA Schilderwerken
  DEKADA Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
  Schilder in Goor

  Dekada schilderwerken. Schilderen, behangen stuken snell en schoon.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Heel goede, nette en snelle service. Wij zijn er blij mee !
 • Schilderbedrijf vergeest
  Schilderbedrijf vergeest
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Schilder in Goor

  Schildersbedrijf vergeest. Welkom bij schildersbedrijf vergeest. Nu tegen een aantrekkelijk najaars tarief. Zoekt u een nette betrouwbare schilder dan horen wij graag van u . Wij werken momenteel voor een gereduceerd tarief van 30 euro per uur. Geïnteresseerd . Wij horen graag van u. Mvg team schildersbedrijf vergeest.!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Danny is een schilder met een vlotte babbel die zijn vak verstaat. Snelle reactie, prima prijs en op korte termijn uitgevoerd.
 • Kleurrijke Ster
  Kleurrijke Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Schilder in Goor

  1- Het leveren van hoogwaardige en onderscheidende diensten aan klanten. 2- 13 jaar ervaring in woningonderhoud. -Behang aanbrengen. - stukadoor - schilder -spuitverf -cinewall 3- Zorg voor aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen voor klanten. 4- Luisteren naar de behoeften van klanten en er effectief aan voldoen. 5- Een goede reputatie behouden en betrouwbare en betrouwbare diensten leveren. 6- Zorg voor een plezierige en comfortabele klantervaring.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wasim reageert vlot op de klus en had een scherpe prijs. Ze hebben de klus met zijn tweeën geklaard in een mum van tijd en wij zijn zeer tevreden. Vriendelijke en nette mannen. Het behang zit er mooi strak op, en de ruimte werd netjes achtergelaten (zelfs het stopcontact plaatje werd teruggeschroefd). Zeker een aanrader!
 • Scharphofcoating.nl
  Scharphofcoating.nl
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Schilder in Goor

  Beste opdrachtgever, Ik ben Gerben Scharphof en ik heb inmiddels 30 jaar ervaring in het spuitersvak. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in airless spuiten van muren plafonds,kozijnen en deuren en ander grote oppervlakken . Dit geeft een zeer mooi egaal effect zonder strepen en is geschikt voor oppervlakken zoals muren, plafonds, deuren en ander houten oppervlakken. Ik heb bijna alles al gespoten van keukens tot jachtbouw van muren en plafonds tot het moffelen van ijzeren frames. Het ailess spuiten kan in elke gewenste kleur en gebeurt met een zogeheten airless pomp. Ook voor betonlook kunt u bij mij terecht . Als ik bij u kom plak ik de delen wat niet gespoten hoeven worden keurig af waarna ik alles in de gewenste kleur spuit. Dit kan in principe op elke ondergrond van glad tot ruw. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en tot een mooi resultaat te komen. Met vriendelijke groet, Gerben Scharphof Scharphofcoating

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Gerben is prettig in de communicatie en daardoor heb je vooraf snel duidelijkheid over wat je mag verwachten. (Hij had zijn naam ook natuurlijk mee) Alles werd keurig afgeplakt en het werk was prima uitgevoerd.

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Goor, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 117 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Goor

Populaire diensten

Andere vakmensen in Goor

Vind vakmensen bij jou in de buurt