Schilder Enschede gezocht? Kom in contact met vakmensen

Heb jij een prachtige twee-onder-een-kapwoning in Walhof-Roesingh, een authentiek jaren 30-huis in Elferink-Heuwkamp of een ruime nieuwbouwwoning in Boekelo? Om daar ook de komende jaren met veel plezier te blijven wonen, is het verstandig om je woning goed te onderhouden. Zo bescherm je met een verflaag op de kozijnen en gevels je huis tegen weersinvloeden en bescherm je binnen de muren tegen beschadigingen met een goede laag verf. Wil je zeker weten dat de verf netjes en strak wordt aangebracht? Schakel dan een schilder uit Enschede in.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Enschede

 • Alpha Bouw- & Schilderwerken
  Alpha Bouw- & Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Schilder in Enschede

  Alpha Bouw & Schilderwerken

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Echte vakman, wie heel precies zijn werk uitvoert tegen een zeer schappelijke prijs. Neemt er zijn tijd voor. Mijn grote complimenten. Ik raad hem echt voor een ieder aan. Prijs-kwaliteit echt TOP Niet onbelangrijk, hij is ook zeer beleefd en correct
 • Mooy Schilderwerk
  Mooy Schilderwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Schilder in Enschede

  Mijn naam is Roy van Ooijik en ik ben de eigenaar van Mooy Schilderwerk. In januari 2020 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Ik ben een gemotiveerde zelfstandige allround schilder met 25 jaar ervaring in het schildersvak. Werkgebied ligt in de omgeving van Enschede. Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Prima contact. Kwam afspraak netjes na. Werk goed afgeleverd. Vonden zelf een behangen wand niet mooi qua kleur. Gebeld. Snel en goed opnieuw gedaan.
 • Lammers schilderwerken
  Lammers schilderwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Schilder in Enschede

  Hallo, ik ben sinds mei 2022 voor mezelf begonnen, en ben nu 12 jaar schilder. Ik sta ingeschreven als klussenbedrijf maar ik hou me vooral bezig met schilderen, behangen, kitten en ook doe ik betoncire etc. Kunt werk van me vinden op facebook. Vooral alles wat met het vak schilderen te maken heeft. Over het algemeen gebruik ik het merk Sigma.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  De heer Lammers werkt gestaag door en heeft goed werk geleverd.
 • RSH Schildersbedrijf
  RSH Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Schilder in Enschede

  ik ben Rateb sharbatji, ik werk als schilder ik heb gewerkt bij. PMA schilderbedrijf en Van Der Geest schilderbedrijf en Fransen groep schilderbedrijf. Schilderwerk Glaszetter. behang. Spuiter. stukadoor.Ben een goede klusser werk netjes en luister altijd naar de wensen van de klanten sta altijd voor iedereen klaar

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Rateb was snel beschikbaar voor een spoed klus. Binnen alle schilderwerk betreft kozijnen en houtwerk gedaan Werkt erg netjes en meedenkend. Erg tevreden over zijn werk en inzet. Afspraak is afspraak. Zeker voor herhaling waard.
 • VLN Klussenbedrijf
  VLN Klussenbedrijf
  Beoordeling: 3.8 van 53.8513 reviews
  Schilder in Enschede

  Wat wij doen is. Badkamer renovatie, toilet renovatie, Schilderen, behangen, stuken, tegelen, Dakcoating. Schilderwerk zowel binnen als buiten, reinigen, impregneren, coaten en onderhoud. Eens in de zoveel jaar is het schilderwerk toe aan een nieuwe frisse laag. De reden hiervoor is omdat de verf verkleurd door licht, temperatuur en vocht. En je wilt jouw woning of kantoor er graag verzorgd uit laten zien. Ook voor het wegwerken van nicotine, roet of waterschade kan een nieuwe verflaag de oplossing zijn. Hiervoor zijn wij als schildersbedrijf in het leven geroepen . Ons kan je voor alle schilderwerkzaamheden inzetten en we doen het nog graag ook!

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  We hebben 80m2 Renovlies behand laten aanbrengen door VLN Klusbedrijf. Ze hebben strak werk afgeleverd en wij zijn er heel blij mee. Ondanks dat het toch iets meer werk was dan van te voren ingeschat zijn ze door gegaan tot het af was. Er is netjes gewerkt en alle "rotzooi" is ook weer netjes meegenomen.
 • Handy Help Dienstverlening en Schilderwerken
  Handy Help Dienstverlening en Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Schilder in Enschede

  Schilderwerken met zeer scherpe tarieven en goed werk afleverend. specialisatie in schilderwerk , In de wintermaanden gelden speciale tarieven voor uw binnenwerk, informeer hiernaar ! Wij zouden het een eer vinden om voor u te mogen werken! Referenties hier op Werkspot .

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Vic is een betrouwbare en nette partner en levert ontzettend goed werk af. Denkt mee en je kunt op `m aan!
 • Milaan
  Milaan
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schilder in Enschede

  Wij doen alle soorten schilders werkzaamheden binnen. Wij zijn gespecialiseerd in: - muren sauzen - plafonds sauzen - kozijnen en deuren lakken - scheuren in de wanden/plafonds repareren - vlekken op de plafonds en wanden verwijderen - kleine oppervlaktes stuken - oneffenheden op plafonds/ wanden gladstrijken - laminaat leggen Per direct beschikbaar De wensen en tevredenheid van u staat bij ons op nummer 1.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Super mooie en nauwkeurige werk. Snel gedaan. Zo tevreden en erg bedankt .
 • Verwijs Schilderwerken
  Verwijs Schilderwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4514 reviews
  Schilder in Enschede

  Verwijsschilderwerken is ontstaan omdat mijn oude werkgever met pensioen ging, en is eigelijk het stokje van hem over nam.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Zeer ontevreden niet netjes afgeleverd hebben zelf het meeste opnieuw kunnen doen
 • Scharphofcoating.nl
  Scharphofcoating.nl
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Schilder in Enschede

  Beste opdrachtgever, Ik ben Gerben Scharphof en ik heb inmiddels 30 jaar ervaring in het spuitersvak. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in airless spuiten van muren plafonds,kozijnen en deuren en ander grote oppervlakken . Dit geeft een zeer mooi egaal effect zonder strepen en is geschikt voor oppervlakken zoals muren, plafonds, deuren en ander houten oppervlakken. Ik heb bijna alles al gespoten van keukens tot jachtbouw van muren en plafonds tot het moffelen van ijzeren frames. Het ailess spuiten kan in elke gewenste kleur en gebeurt met een zogeheten airless pomp. Ook voor betonlook kunt u bij mij terecht . Als ik bij u kom plak ik de delen wat niet gespoten hoeven worden keurig af waarna ik alles in de gewenste kleur spuit. Dit kan in principe op elke ondergrond van glad tot ruw. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en tot een mooi resultaat te komen. Met vriendelijke groet, Gerben Scharphof Scharphofcoating

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Vakkundig werk afgeleverd ben zeer tevreden!
 • Kluslady
  Kluslady
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Schilder in Enschede

  Ik ben Leonie Braakhuis de Kluslady. Altijd bezig met klussen in en om het huis. Naast het klussen ben ik ook binnenhuisarchitect, kan u dus van advies voorzien over kleuren en indeling van uw huis. Voor uw klussen in en om uw huis .. Hulp nodig bij het oplossen van kleine klussen in en om uw huis, een deurknop die los zit, een lamp die stuk is? U kent het wel, kleine gebreken in uw huis die al heel lang op het 'te-doen-lijstje' staan. U geeft het lijstje gewoon aan mij en al die kleine ergernissen zijn verleden tijd. Het balkon of de tuin moet hoogst noodzakelijk opgeruimd worden. Misschien wilt u advies hebben over hoe dingen in uw huis te verbeteren? Op zoek naar een inrichting die echt bij u past? Ik kan u helpen bij het bereiken van uw doel. Wilt u een make-over van uw "oude" meubels? Ik ga graag vrijblijvend een gesprek met u aan. Meer aandacht voor uw klussen .. U denkt: "had ik maar een handig mannetje". Heeft u weleens aan een handige vrouw gedacht? Ik ben graag die handige vrouw voor u. Geboren met twee rechterhanden, altijd aan het klussen, in huis of in de tuin. Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt. Soms is het inhuren van een échte klusser een brug te ver. En toch heb je karweitjes die wel wat aandacht kunnen gebruiken. Daarmee help ik graag! Voor alleenstaande vrouwen en ouderen is een klusvrouw een vertrouwd gezicht en iemand die secuur en opgeruimd werkt. Kluslady heeft het beste van twee werelden: het technisch inzicht van een klusjesman en de netheid van een klusvrouw. Wat kan ik voor u doen? - Behangen - Schilderen - Meubels opknappen - Meubels monteren - Vastgoedstyling - Tuinieren - Helpen bij een verhuizing - En veel meer ...

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Prima communicatie, aardige dame, net werk en goede prijs/kwaliteitsverhouding.

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Enschede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 46 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Enschede

Schilder Enschede: gemiddelde prijs

Ben je op zoek naar een goedkope schilder uit Enschede? Bedenk dan goed dat een laag uurtarief niet altijd wil zeggen dat de schilder goedkoper werkt dan concurrenten. Zo is er een mogelijkheid dat de schilder veel langer over de schilderklus doet, waardoor je onderaan de streep juist meer geld kwijt bent.

Gemiddeld vraagt een schilder uit Enschede een bedrag tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Dit bedrag is exclusief btw en materiaalkosten. Hoeveel btw je precies betaalt, is afhankelijk van hoe oud je woning is. Voor woningen ouder dan twee jaar betaal je het lage btw-tarief van 9 procent, anders betaal je 21 procent. Met het btw-tarief kun je dus besparen op de totaalfactuur. Een andere manier om te besparen is het inschakelen van een winterschilder. Dit is een schilder uit Enschede die in de winter een gereduceerd tarief vraagt voor de werkzaamheden. Ook kan het helpen om de schilderklus meerdere maanden vooruit te plannen. Ook dan verzeker je de schilder van werk in de toekomst en dat kan gunstig uitvallen voor de prijs.

Binnen- en buitenschilder Enschede: prijs per vierkante meter

De meeste schilders vragen een uurtarief, maar je kunt natuurlijk aan de schilder uit Enschede vragen hoeveel je betaalt per vierkante meter. Welk bedrag de schilder precies rekent, is afhankelijk van het oppervlakte en de moeilijkheidsgraad van de klus. Ook rekent de schilder uit Eindhoven vaak een minimum bedrag voor een klus. Zo kan het zijn dat je voor één muurtje net zoveel betaalt, als voor een paar deuren. De exacte vierkante meter prijs is dus lastig te geven, maar gemiddeld kun je rekenen op een bedrag tussen de € 6,- en € 15,- voor de binnenschilder uit Enschede. Het tarief voor schilderwerk buiten in Enschede ligt vaak wat hoger. Gemiddeld betaal je dan een bedrag tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter.

Schilder Enschede gezocht? 

Als je een schildersbedrijf uit Enschede zoekt, wil je natuurlijk de zekerheid dat de professional netjes werk levert. Plaats daarom gratis en vrijblijvend een klus op Werkspot. Alle vakmensen zijn aangesloten bij de Kamer van Koophandel en dankzij handige reviews krijg je een goed beeld van de kwaliteit van de schilder uit Enschede. Deze reviews zijn geschreven door klanten zoals jij en zorgen voor een handige ranking van de vakmensen. Daarnaast kun je erop vertrouwen dat Werkspot de kwaliteit van de professionals goed bewaakt. Zien wij dat een schilder uit Enschede meerdere negatieve reviews op een rij ontvangt? Dan gaan wij over tot actie.

Andere vakmensen in Enschede

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur