Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Enschede

Op zoek naar hoveniers in Enschede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Hovenier

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Enschede

 • Snijvo Grondwerk & bestratingen

  Hovenier in Enschede

  Beoordeling: 4.8 van 54.85126 reviews

  In de stratenmakerij lopen wij al jaren mee, samen met een zzp stratenmaker maakten wij grote projecten ', tuinen, maar ook wegenbouw, grondwerk & riool. ontwerpen van grote tuinen bijv ligt allemaal binnen ons bereik. tot voor kort toch maar zelf zzp'r geworden. met meer dan 10 jaar ervaring, kunnen wij de juiste adviezen geven. en grote werken aan. services die wij verlenen, lopen uit een zoals garantie op uw straatwerk. Ook zijn wij dagelijks bereikbaar voor vrijblijvende offertes of adviezen. heeft u een mooi project. dan kunnen wij die aan. Met vriendelijke groet

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Topbedrijf! Snijvo reageerde zeer snel op de opdracht , de offerte was er diezelfde dag nog, na een paar telefoontjes voor hen gekozen. Goede prijs ook! Er zat nog iets vorst in de grond waardoor een aantal tegels omhoog waren gekomen. Zijn team, Dennis en Robin, zijn hierop teruggekomen en hebben het probleem verholpen. Wat een toppers zijn het, het terras ligt er super strak bij! Jasper Snijder is erg betrokken en heeft zelfs ook nog split voor ons geregeld. Ik raad hen ten zeerste aan!
 • Vastgoedingroen

  Hovenier in Enschede

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  Ik ben mark de Vries,ik zit al 20 jaar in het vak en nu bijna een jaar als ondernemer. Ik zag de kansen om het anders te doen. Ik werk met eigen gereedschap en een alles inclusief uur tarief geen kosten achteraf.en pas betaling als de klus klaar is.bij levering van materiaal geen vooruit betalingen. Ook eventuele klussen in en aan huis is bespreekbaar. Zoekt u een betrouwbare en enthousiaste kandidaat Met duidelijke en eerlijke afspraken En iemand die vrijblijvend langs komt om kennis te maken en u wensen verder te bespreken. (Alleen doe ik geen straatwerk ) Dan hoor ik graag van u SERVICE IS THE KEY......

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Prima gedaan, goede prijs, vriendelijke man.
 • AB4YOU Boomverzorging

  Hovenier in Enschede

  Beoordeling: 4.9 van 54.95110 reviews

  Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in de boomverzorging, de werkzaamheden bestaan uit: Bomen snoeien Bomen kappen en zagen Boom veiligheid controle - VTA

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Onze grote notenboom is goed gesnoeid op een veilige manier.
 • Te Morsche Dienstverlening

  Hovenier in Enschede

  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews

  Hoveniersbedrijf Te Morsche Dienstverlening Voor een afspraak hoeft u geen vrije dag te nemen. Zowel overdag als in de avond kunnen wij bij u thuis komen. U kunt bij ons terecht voor: Snoeien van planten en bomen Bemesten Onkruid verwijderen Schoffelwerk Grasmaaien Gazon onderhoud Knippen van hagen Bestrating en tegelwerk voorjaars en najaarsbeurt aanleggen van kleine tuinen hoveniers en tuinbedrijf Twente gazononderhoud Wij komen bij u langs wanneer het u uitkomt Wij komen bij u langs op de tijd die u schikt, dus eventueel ook op zondag. Het is wel handig als het licht is en we de tuin samen door kunnen lopen, om te zien waar de problemen liggen. In het geval van renovatie maken we een kleine tekening welke meestal bestaat uit een ruwe schets, deze is gratis als het werk door ons wordt uitgevoerd. Ons werkgebied Wij werken in een gebied met een straal van ca. 25km rondom Delden.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Heel goede ervaring! Fijne communicatie, alles in overleg, betrouwbaar en in alle rust het werk binnen No time voor elkaar. Dus super tevreden!
 • Molendijk Diensten

  Hovenier in Enschede

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  mijn werk gebied is voornamelijk: Mini Loonwerk, grondwerkzaamheden met mini kraan en mini trekker, tuin onderhoud en aanleg.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Super de klus uitgevoerd BEDANKT !
 • Knigge's Klussen

  Hovenier in Enschede

  Nog geen reviews

  Hallo, Mijn naam is Mark. Ik heb mijn diploma als Allround timmerman behaald en ben nu 10 jaar actief in de bouw. 2 jaar geleden ben ik begonnen als zzper als allround timmerman. Ook heb ik ervaring in het tegelen, laminaat leggen, kunstofkozijnen plaaten of vervangen.

 • Oost West Bouw B.V.

  Hovenier in Enschede

  Beoordeling: 3.9 van 53.958 reviews

  Oost West Bouw is door een aantal ondernemers opgericht om particulieren te voorzien van een zorgeloos en flexibel (af)bouwproject. Wij zijn van mening dat u net wat meer mag verwachten van een bouw- en klussenbedrijf. Wij hebben door onze jarenlange kennis en ervaring in de bouw ons gespecialiseerd in hoe wij klanten tijdens de bouwperiode kunnen ontzorgen. Wij zijn in staat om met ons bouwteam snel en vakkundig iedere klus te klaren, waarbij we niet schromen met alternatieve voorstellen te komen om de projectdoelstellingen te bewaken óf om u kostenbesparingen op te leveren. Om snel en adequaat in te kunnen springen op de specifieke wensen van onze klanten beschikken we over een modern uitgeruste werkplaats. Het juiste personeel is een belangrijke factor bij renovatie en restauratie en het stelt ons in staat snel te reageren bij onderhoud en kleine bouwklussen. Verbouwen is al complex genoeg, en tegenwoordig is het lastig om een betaalbare vakman te vinden. Wekenlang wachten op een offerte of niet teruggebeld worden? Wij van Oost West Bouw snappen dat het beter én anders kan, u wilt hierin ontzorgt worden. Wij zijn er voor het complete plaatje waarin u niet alleen vakwerk mag verwachten maar ook een stapje extra, tijdens de bouw, maar ook meteen een oplevering waar u vrolijk van wordt. U wilt namelijk direct kunnen genieten van het eindresultaat. Het volgende mag u nog meer van ons verwachten: √ Binnen 7 werkdagen zijn we bij u voor een kennismaking. √ De eindschoonmaak is bij een oplevering inbegrepen. √ Voor alle kleine en grote klussen in/om uw huis. √ Alle expertise in huis, van metselaar tot elektricien en van hovenier tot timmerman. √ Na opdracht beginnen we binnen 30 werkdagen aan de klus. √ Vakwerk voor het complete plaatje van verbouw of renovatie. √ We werken flexibel en zijn ook s `avonds en in het weekend beschikbaar indien gewenst. √ Iedere klant heeft een eigen vast contactpersoon √ Einddatum van uw klus staat vast. U kiest voor Oost West Bouw B.V. wanneer het gaat om vakmanschap. Onze bouwkundige werkzaamheden worden met uiterste precisie en kwaliteit vervaardigd en staan garant voor veel woonplezier.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Wij hebben voor Sander gekozen omdat hij vanaf het begin duidelijk communiceerde. Hij kwam met een goede offerte. Tijdens het werk, dat werd uitgevoerd door een paar harde werkers, hield hij contact met ons. De klus is netjes geklaard. Kortom: Wij zijn heel erg tevreden over het werk van Oost West Bouw B.V.
 • Aannemingsbedrijf R. van der Linde

  Hovenier in Enschede

  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews

  Wij zijn een aannemers bedrijf gespecaliseerd in het verbouwen en onderhouden en renoveren en andere bijkomende bouwkundige aanpassingen aan uw woning en bedrijfspand. Bouwen in Enschede doet u met Aannemer R. van der Linde uit Twente. Kwaliteit door oog voor detail, gevoel voor finesse en aandacht voor de wensen van de opdrachtgever. Of het nu gaat om een woonhuis, garage, dakkapel, kantoor, uitbouw of verbouwingen. En of het nu nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie betreft. Tevens bedrijfsgebouwen bouwen en herinrichten van de bedrijfsruimtes waar nodig. Ook realiseren wij de benodigde dakwerken en dak-opbouwen en bijkomende timmerwerken. Uiteraard werken wij met erkende Installatiebedrijven. Duidelijkheid en communicatie. Kwaliteit begint al ver voor de eerste steen gelegd wordt. Onze aanpak is gebaseerd op duidelijkheid. Met de opdrachtgever maken we concrete afspraken . Zo weet iedereen waar hij aan toe is en ontstaan er gaandeweg of achteraf geen misverstanden. Aannemersbedrijf R. van der Linde telt gemiddeld 2-3 medewerkers. Directe korte lijnen snel en direct kunnen communiceren. Met u als opdrachtgever, met de eigen mensen, met eventuele onderaannemers. Ook dat is een voorwaarde voor kwaliteit. We hebben al vele jaren ervaring hierin en stellen ons graag ter beschikking om uw bouwplannen ter verwezenlijken. Tevens lid van bouwend Nederland.

  Laatste review:

  Ronald van der Linde komt zijn afspraken altijd goed na geeft een juiste indicatie van de duur van de klus en deze klopt dan ook gewoon. prima vakman waarmee je kunt bouwen. Zeker een aanrader voor de klussen en bouwaanpassingen rondom en in je huis. Heeft ons wederom niet teleurgesteld.
 • Milja van Hooft

  Hovenier in Enschede

  Nog geen reviews

  Planten, natuur en mooie dingen brengen mij ontspanning, en dat goeds wil ik delen. Daarom vind ik het zo leuk om buitenruimtes mooier te maken met een handig ontwerp of door het netjes en natuurvriendelijk te onderhouden. De wijdere omgeving neem ik altijd in beschouwing, zodat gebieden en ruimtes elkaar aanvullen. Een plek is in mijn ogen goed als het lijkt 'alsof er niks gedaan is', alsof het altijd al zo geweest is en precies zo hoort te zijn. Dan is er samenhang tussen natuur, schoonheid en een praktisch functionerende ruimte. Ik maak ontwerpen voor landschappen, de stedelijke openbare ruimte, erven en tuinen. Tuinen en landgoederen help ik onderhouden op natuurvriendelijke wijze, zowel samen met de eigenaar, andere hoveniers of alleen. Je kunt me om advies vragen, een verhaal, een globale schets of bijvoorbeeld een gedetailleerd beplantingsplan. Ook draai ik mee in projectteams bij overheden en bedrijven. Zolang het maar iets goeds kan worden! Let op: mijn kleine auto'tje brengt mij overal, maar kan geen snoeiafval afvoeren. Daarvoor gebruik ik graag je gewone groene container, composthoop, takkenril of een andere oplossing. Ik kan eigen handgereedschap meenemen, maar gemotoriseerd gereedschap hanteer ik alleen als jij het voor me te leen hebt. Mijn liefde voor ontwerpen is voor het eerst professioneel geworden aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Daar behaalde ik mijn diploma als grafisch vormgever, maar ik wilde meer. Meer dimensies en wisselende factoren zoals mensen, planten, de wereld waarin we leven en niet alleen op papier. In 2015 ben ik afgestudeerd als landschapsontwerper aan Hogeschool Van Hall - Larenstein in Velp. In het laatste jaar ben ik begonnen met vrijwillig natuurbeheer op landgoed Sandwijck, om te zien hoe het er nou buiten aan toe gaat met echte mensen en echte natuur. Sindsdien volgde ik ook de ruimtelijke plannen in mijn toenmalige woonplaats De Bilt via participatiebijeenkomsten en lezingen. Binnenkort verhuis ik naar het wonderschone Twente om daar de wereld zo mooi te houden als ie is, of zelfs nog mooier te maken. Ik heb brede interesses en hou van afwisseling. Zo heb ik al gewerkt bij adviesbureau Eelerwoude aan erfontwikkelingen en zonnevelden, en bij de Gemeente Utrecht aan buurtparken en het ontwerp voor de noordelijke ringweg langs de wijk en tussen de forten. Ook werkte ik met groot hoveniersbedrijf Van der Tol in de museumtuin van Singer en doe ik veel bij kinderdagverblijven en particuliere tuinen samen met ecologisch hovenier Rob van der Steen. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en beter te worden in wat ik al kan, dus volg ik cursussen zoals kettingzagen, hommelherkenning, veilig werken en veldhulpverlening. Dit jaar verdiep ik me in voedselbossen en oogsten uit de natuur. We wereld onder de zon is weids! Laten we er met z'n allen het mooiste van maken en eindeloos van genieten!

 • Plantwereld

  Hovenier in Enschede

  Nog geen reviews

  Plantwereld is een jong dynamisch bedrijf. Werkzaam vanuit Enschede komen wij in heel Twente en Achterhoek. Na jarenlange ervaring als vakbekwaam hovenier en voorman hovenier tuinonderhoud de volgende stap gezet.

Populaire lokale hoveniers in Enschede

Andere vakmensen in Enschede

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur