Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Enschede

 • Klusdirect
  Beoordeling: 4.4 van 54.4527 reviews
  Hovenier in Enschede

  Beste mensen, Klusdirect is een aannemersbedrijf met ruime ervaring. Al onze opdrachten worden tot in detail met u besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze specialiteiten zijn: landschapverzorging/tuinaanleg Bouw/verbouwen Laminaat/parket Wij kunnen ook met u meedenken aan uw toekomstige projecten, dit is geheel vrijblijvend. Wij hebben de beschikking over professioneel materiaal om de opdracht kwalitatief en spoedig te kunnen realiseren. Wij kijken er naar uit om u graag kennis te laten maken met ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Klusdirect

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ibrahim levert goed werk af. Werkt netjes. Kortom kan hier wel een lang verhaal neerzetten. Bij de volgende klus is hij de eerste waar ik contact mee opneem.
 • Vastgoedingroen
  Vastgoedingroen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Hovenier in Enschede

  Ik ben mark de Vries,ik zit al 20 jaar in het vak en nu als ondernemer. Ik zag de kansen om het anders te doen. een alles inclusief uur tarief geen kosten achteraf.en pas betaling als de klus klaar is.bij levering van materiaal geen vooruit betalingen. Ik werk alleen dus altijd één aanspreekpunt,en daarom ook flexibel in de planning. duidelijke en eerlijke afspraken,overleggen kan ook in het Engels of duits. Ik kom vrijblijvend langs komt om kennis te maken en u wensen verder te bespreken? Bij interesse doe dan een directe aanvraag dan bespreken we uw klus. (Alleen doe ik zelf geen straatwerk .) Mocht iets niet in expertise liggen kan ik u altijd Contact brengen met een van mijn betrouwbare vakmensen. Ook bereikbaar via marktplaats,fb.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Perfect! Goede communicatie, alles netjes gesnoeid en vervolgens de tuin keurig achtergelaten. Een echte aanrader. Heel erg bedankt!
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Hovenier in Enschede

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Jasper is super kundig, harde werker. Snelle prijsopgaaf en doet wat hij zegt. Ook toen ik het al zat was ging het extra richeltje er toch uit, dan krijg je pas echt een vlakke vloer. Dus kortom, beter komen ze niet een aanrader!
 • Wies de Koeijer
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Hovenier in Enschede

  Ik ben een jonge man met veel ervaring in tuinonderhoud- en aanleg en grondwerk. Sinds een jaar neem ik ook als zelfstandige tuin klussen aan. Tuinen naar de wens van een klant mooi maken geeft me een boost. Gevestigd in Neede.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Wies heeft mijn man 2 dagen geholpen om de tuin weer in orde te krijgen. Mijn man had de afgelopen tijd wat minder gelegenheid om de tuin goed bij te houden, dus vandaar dat we Wies gevraagd hebben om bij te springen. Het is prima gegaan. Hij heeft allerlei klussen gedaan, mijn man vele onderhoudstips aan de hand gedaan en ze hebben er samen 2 gezellige en nuttige dagen van gemaakt. We gaan Wies in het voorjaar zeker weer vragen om ons een paar dagen te komen helpen.
 • Veldscholten Boomverzorging
  Veldscholten Boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Enschede

  Heb je een Hovenier nodig in Enschede of omgeving? Veldscholten Boomverzorging kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Grote boom keurig gesnoeid en zware tak (plakoksel) verankerd. Zeer professioneel, deskundig advies, netjes gewerkt en vriendelijk.
 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Hovenier in Enschede

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer correct en volgens afspraak uitgevoerd.
 • Ter Avest Hoveniers
  Ter Avest Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews
  Hovenier in Enschede

  Het bedrijf Ter Avest Hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het aanleggen van bestratingen,kunstgras. vijvers, schuttingen, vlonders,veranda's , pergola's enz ) beregeningsinstallaties,beplanting/bomen. Kwaliteit, klanttevredenheid en service staan hierbij uiteraard voorop.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Duidelijke offerte, konden snel beginnen, goed te overleggen. ze denken mee en ben superblij met de renovatie van mijn tuin. Ze blijven ook het grote onderhoud doen.
 • Bjorn tuin & hekwerken
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Enschede

  Wil jij een kleine of grote verandering aanbrengen in je tuin? Wil je dit liever aan professionals binnen de tuinaanleg overlaten? Voor een prachtige tuin aanleggen, neem je vandaag nog contact op met Bjorn Tuin en Hekwerken. Met onze jarenlange ervaring in tuinaanleg zorgen we ervoor dat jouw tuin er straks helemaal uitziet zoals jij die voor ogen hebt. Lees snel verder wat Bjorn Tuin en Hekwerken allemaal voor jou en je tuin kan betekenen. Of het nu gaat om je voortuin of je achtertuin; de tuin is een belangrijk onderdeel van je huis. Met het aanleggen van een mooie voortuin wekt je huis meteen een goede eerste indruk in de omgeving. En met het laten aanleggen van een mooie achtertuin, heb je een fijne plek om heerlijk te ontspannen en/of lekker te tuinieren. Bjorn Tuin en Hekwerken zorgt met uiterst vakkundige en hoogwaardige tuinaanleg dat jouw droomtuin werkelijkheid wordt. Het laten aanleggen van een tuin is natuurlijk niet compleet zonder de juiste schutting of hekwerk Daarom voorzien we, in lijn met jouw persoonlijke wensen, jouw tuin met alle plezier van een fraai hekwerk. Met een metalen hekwerk, een hekwerk van dubbelstaal, een sierpoort of een schuifpoort tillen we tuinaanleg meteen naar een hoger niveau. Zo leggen we niet alleen jouw tuin mooi aan, maar zo maken we jouw tuin ook tot een veilig geheel en tot een ware eyecatcher. Benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag met je!. Wij zijn ook vindbaar via Google

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Ik heb een schutting en poort laten plaatsen. Ik ben zeer tevreden. Het contract verliep soepel en de klus is zeer professioneel uitgevoerd. Echt een aanrader!
 • Totaal-groen
  Totaal-groen
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Hovenier in Enschede

  Totaal-groen is een vertrouwd en deskundig hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud voor particulieren. Verder zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen en groenvoorziening voor instellingen en bedrijven. In de winter zijn wij uw aangewezen partner voor de gladheidsbestrijding. Wij zijn een middel groot hoveniersbedrijf werkzaam in noord/oost Nederland. Wij werken altijd met 1 aanspreekpunt, degene die het contact met u onderhoud, is ook degene die uw tuin daadwerkelijk aanlegt of onderhoud. Korte en goede communicatielijnen staan bij ons voorop, zodat wij onze persoonlijke service kunnen garanderen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Nette communicatie, komt afspraken na, werkt netjes en klus goed geklaard. Top!
 • SCB Groen
  SCB Groen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Enschede

  Boomverzoring en hoveniers in Twente.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Duidelijke communicatie. ze hebben precies gedaan wat ik vroeg en ook netjes opgeruimd. Prima prijs

4.8

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Enschede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 81 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Enschede

Andere vakmensen in Enschede

Vind vakmensen bij jou in de buurt