Vind hoveniers in Overdinkel

Op zoek naar hoveniers in Overdinkel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Overdinkel

 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Hovenier in Overdinkel

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede en nette communicatie
 • Vastgoedingroen
  Vastgoedingroen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Hovenier in Overdinkel

  Ik ben mark de Vries,ik zit al 20 jaar in het vak en nu als ondernemer. Ik zag de kansen om het anders te doen. een alles inclusief uur tarief geen kosten achteraf.en pas betaling als de klus klaar is.bij levering van materiaal geen vooruit betalingen. Ik werk alleen dus altijd één aanspreekpunt,en daarom ook flexibel in de planning. duidelijke en eerlijke afspraken,overleggen kan ook in het Engels of duits. Ik kom vrijblijvend langs komt om kennis te maken en u wensen verder te bespreken? Bij interesse doe dan een directe aanvraag dan bespreken we uw klus. (Alleen doe ik zelf geen straatwerk .) Mocht iets niet in expertise liggen kan ik u altijd Contact brengen met een van mijn betrouwbare vakmensen. Ook bereikbaar via marktplaats,fb.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ik heb mijn voortuin laten opknappen door deze vakman Mark. Perfect werk geleverd en goed en prettige persoon om mee te communiceren. Ik beveel deze man van harte aan, ik ben zeer blij met mijn voortuin
 • Bjorn tuin & hekwerken
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Hovenier in Overdinkel

  Wil jij een kleine of grote verandering aanbrengen in je tuin? Wil je dit liever aan professionals binnen de tuinaanleg overlaten? Voor een prachtige tuin aanleggen, neem je vandaag nog contact op met Bjorn Tuin en Hekwerken. Met onze jarenlange ervaring in tuinaanleg zorgen we ervoor dat jouw tuin er straks helemaal uitziet zoals jij die voor ogen hebt. Lees snel verder wat Bjorn Tuin en Hekwerken allemaal voor jou en je tuin kan betekenen. Of het nu gaat om je voortuin of je achtertuin; de tuin is een belangrijk onderdeel van je huis. Met het aanleggen van een mooie voortuin wekt je huis meteen een goede eerste indruk in de omgeving. En met het laten aanleggen van een mooie achtertuin, heb je een fijne plek om heerlijk te ontspannen en/of lekker te tuinieren. Bjorn Tuin en Hekwerken zorgt met uiterst vakkundige en hoogwaardige tuinaanleg dat jouw droomtuin werkelijkheid wordt. Het laten aanleggen van een tuin is natuurlijk niet compleet zonder de juiste schutting of hekwerk Daarom voorzien we, in lijn met jouw persoonlijke wensen, jouw tuin met alle plezier van een fraai hekwerk. Met een metalen hekwerk, een hekwerk van dubbelstaal, een sierpoort of een schuifpoort tillen we tuinaanleg meteen naar een hoger niveau. Zo leggen we niet alleen jouw tuin mooi aan, maar zo maken we jouw tuin ook tot een veilig geheel en tot een ware eyecatcher. Benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag met je!. Wij zijn ook vindbaar via Google

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Netjes en verzorgd zoals afgesproken
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Hovenier in Overdinkel

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Het contact met Jasper ging soepel. Duidelijke afspraken en dat is prettig. Ik zou zeker nogmaals gebruikmaken van JS Klussenbedrijf.
 • Badart Bestratingen
  Badart Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Overdinkel

  Badart Bestratingen kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Enschede en omgeving. wij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Schutting, Tuinonderhoud en Sloopwerk algemeen te beantwoorden. Neem direct contact op met ons om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Oprit is goed aangelegd! Flexibel in afspraken en leverd goed werk. Wij zijn zeer tevreden en raden hem ook zeker aan! Tot de volgende klus!
 • D en F Hoveniers
  D en F Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Hovenier in Overdinkel

  Welkom bij D&F Hoveniers Voor het bestraten, aanleggen of ontwerpen van uw tuin D&F Hoveniers is gevestigd in Enschede en is al jaren gespecialiseerd in het bestraten, het aanleggen en het ontwerpen van tuinen. U kunt ons niet alleen inhuren voor het uitvoeren van bovengenoemde diensten, maar ook voor advies. Wij, bij D&F Hoveniers, realiseren ons dat er eindeloze opties zijn in het bestraten, aanleggen en ontwerpen van uw tuin. Daarom gaan wij graag een keer met u zitten om tot ideeën te komen. Wilt u weten welke diensten wij aanbieden? Lees dan verder en vindt het uit! Tuinbestrating Een van de specialisaties van D&F Hoveniers is tuinbestrating. Wij zijn van mening dat u, door middel van het bestraten van uw tuin, de nadruk kunt leggen op bepaalde onderdelen van uw tuin, of er juist voor kunt zorgen dat de aandacht van een bepaald deel van uw tuin wordt afgeleid. Uit onze ervaring is dan ook gebleken dat het bestraten op vele verschillende manieren kan gebeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld door het bouwen van een muurtje of het aanleggen van een pad uw tuin optisch vergroten. Tuinaanleg Naast tuinbestrating is tuinaanleg ook een van de diensten waarin D&F Hoveniers voorziet. Bestaat uw tuin vooralsnog uit één grote hoop aarde? Neem dan contact met ons op! Wij zorgen dat er binnen de afgesproken tijd een groene grasmat ligt vanwaar u verder kunt bouwen aan uw ideale droomtuin! D&F Hoveniers levert zelf de materialen die nodig zijn voor het aanleggen van uw tuin. Hierdoor kan de klus snel en efficiënt worden uitgevoerd. Naast het aanleggen van een compleet nieuwe tuin, doet D&F Hoveniers ook aan het heraanleggen of het renoveren van uw oude tuin. Tuinontwerp Door de jaren heen hebben wij al vele tuinen ontworpen waardoor wij de nodige ervaring hebben opgedaan! Zo weten wij de juiste ontwerpen te bedenken en uit te voeren voor voor zowel kleine als grote tuinen waarbij wij rekening houden met het zo efficiënt mogelijk benutten van de ruimte.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima werk geleverd
 • Klusdirect
  Beoordeling: 4.5 van 54.5530 reviews
  Hovenier in Overdinkel

  Beste mensen, Klusdirect is een aannemersbedrijf met ruime ervaring. Al onze opdrachten worden tot in detail met u besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze specialiteiten zijn: landschapverzorging/tuinaanleg Wij kunnen ook met u meedenken aan uw toekomstige projecten, dit is geheel vrijblijvend. Wij hebben de beschikking over professioneel materiaal om de opdracht kwalitatief en spoedig te kunnen realiseren. Wij kijken er naar uit om u graag kennis te laten maken met ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Klusdirect

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, nette prijs en prima werk afgeleverd. De bestrating zit er weer netjes in!
 • Totaal-groen
  Totaal-groen
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Hovenier in Overdinkel

  Totaal-groen is een vertrouwd en deskundig hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud voor particulieren. Verder zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen en groenvoorziening voor instellingen en bedrijven. In de winter zijn wij uw aangewezen partner voor de gladheidsbestrijding. Wij zijn een middel groot hoveniersbedrijf werkzaam in noord/oost Nederland. Wij werken altijd met 1 aanspreekpunt, degene die het contact met u onderhoud, is ook degene die uw tuin daadwerkelijk aanlegt of onderhoud. Korte en goede communicatielijnen staan bij ons voorop, zodat wij onze persoonlijke service kunnen garanderen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Raadt Totaal Groen iederéén aan. Komt zijn afspraken na en werkt heel netjes, denkt mee ,adviseert en zorgt vóór een prachtig eindresultaat!
 • Michel Volker grondwerken
  Michel Volker grondwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Hovenier in Overdinkel

  Grondwerken Minikraan shovel Stobbenfrees Tuinfrees sloopwerk Container Bomen rooien/ verwijderen Egaliseren tuinen Afvoer aanleggen Tuinspitten

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed advies!
 • BijHof
  BijHof
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Overdinkel

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf in Enschede, dan kan BijHof je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Ben je op zoek naar een nieuwe overkapping, schuur of pergola? Dan ben je BijHof aan het juiste adres. Ook doen we kleinere klusjes! Dus heb jij hulp nodig bij plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, struiken en heggen snoeien of verwijderen, schutting of hek plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Leroy reageert snel en denkt mee in oplossingen. Levert goed werk en komt afspraken na. Top!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Overdinkel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 111 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Overdinkel

Andere vakmensen in Overdinkel

Vind vakmensen bij jou in de buurt