Vind hoveniers in Saasveld

Op zoek naar hoveniers in Saasveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Saasveld

 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Hovenier in Saasveld

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top gasten, netjes werk geleverd. Goed overleg Was een Spoedklus, konden snel komen 😊 Goede, nette prijs
 • Vastgoedingroen
  Vastgoedingroen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Hovenier in Saasveld

  Ik ben mark de Vries,ik zit al 20 jaar in het vak en nu als ondernemer. Ik zag de kansen om het anders te doen. een alles inclusief uur tarief geen kosten achteraf.en pas betaling als de klus klaar is.bij levering van materiaal geen vooruit betalingen. Ik werk alleen dus altijd één aanspreekpunt,en daarom ook flexibel in de planning. duidelijke en eerlijke afspraken,overleggen kan ook in het Engels of duits. Ik kom vrijblijvend langs komt om kennis te maken en u wensen verder te bespreken? Bij interesse doe dan een directe aanvraag dan bespreken we uw klus. (Alleen doe ik zelf geen straatwerk .) Mocht iets niet in expertise liggen kan ik u altijd Contact brengen met een van mijn betrouwbare vakmensen. Ook bereikbaar via marktplaats,fb.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Mark reageerde snel en communiceerde makkelijk en goed. De klus werd uitgevoerd zoals afgesproken. Aan te raden!
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Hovenier in Saasveld

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Jasper heeft een betonnen vloer uit de tuin gesloopt. Het was een grote klus waar ook enige tegenslag bij kwam kijken. Jasper kwam echter zijn afspraken na en heeft de klus naar tevredenheid uitgevoerd. Daarnaast verliep de communicatie vlot.
 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Hovenier in Saasveld

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Gisteren op werkspot de aanvraag geplaatst, vandaag de bestrating afgerond. Prima gedaan en beveel dit bedrijf zeker aan.
 • AB4YOU Boomverzorging
  AB4YOU Boomverzorging
  Beoordeling: 4.9 van 54.95166 reviews
  Hovenier in Saasveld

  Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in de boomverzorging, de werkzaamheden bestaan uit: Bomen snoeien Bomen kappen en zagen Boom veiligheid controle - VTA

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Dit was zo’n klus waar je zelf tegen op ziet. Maar is door ab4you 100% tevredenheid geklaard
 • Hoveniers bedrijf Stan Woddema
  Hoveniers bedrijf Stan Woddema
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Saasveld

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Hengelo, dan kan Hoveniers bedrijf Stan Woddema je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Communicatie verliep soepel en duidelijke afspraken gemaakt die Stan is nagekomen. Vriendelijke man en zeker aan te raden!
 • Giethmen Klus
  Giethmen Klus
  Beoordeling: 4.6 van 54.6571 reviews
  Hovenier in Saasveld

  Giethmen Klus is een V.O.F. welke zich voornamelijk bezig houdt met het onderhoud van tuinen. De werkzaamheden zijn vrij ruim en beslaan onder meer, snoeiwerkzaamheden, onderhoud van het gazon, onkruid verwijderen, bomen kappen en snoeien alsmede algeheel tuinadvies en bestratingswerkzaamheden.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Vraag goed naar een specificatie van de materiaalkosten. Wij hadden dit niet gedaan, omdat we verwachtten dat onder materiaal bijvoorbeeld graszaad en mest voor het gazon zouden vallen. Maar voor het gebruik van een grasmaaier en verticuteermachine worden aanzienlijke bedragen gerekend, waardoor de kosten veel hoger uitvielen dan verwacht. Voor dat bedrag hadden we graag zelf even het gras gemaaid met onze eigen maaier.
 • Veldscholten Boomverzorging
  Veldscholten Boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Saasveld

  Heb je een Hovenier nodig in Enschede of omgeving? Veldscholten Boomverzorging kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Twee bomen verwijderd. Heel snel en professioneel gedaan. Alles netjes opgeruimd.
 • Wood Like
  Wood Like
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Hovenier in Saasveld

  Wood Like werkt met hout in de breedste vorm. Van het planten, onderhouden en verwijderen van bomen, tot het verwerken van dit hout in prachtige meubels. Wij proberen de mooiste stukken hout te redden van verspilling. U krijgt voorrang op een meubelstuk of ander product wat van het hout is gemaakt uit uw tuin. Ook voor andere meubels, schuttingen, pergola´s, vlonders, etc. kunt u bij ons terecht. Wat bieden wij: Bomen planten Bomen onderhouden/snoeien Bomen kappen (met behulp van klimgerei, mocht de boom niet in één keer geveld kunnen worden) Hout zagen, als brandhout of handzame stukken Hout afvoeren, naar een afval verwerker of met ons mee om er iets mooi van te maken. Hout verwerken in mooi meubilair of andere houten producten. Voorrang op meubel- en houtprojecten wat van uw hout gemaakt is. Communicatie, zowel voor als tijdens de klus. Komen wij iets tegen wat het werk hindert of een risico vormt voor ons of de omgeving, nemen wij eerst contact met u op voor we de werkzaamheden vorderen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Kwam snel langs voor een offerte en kon snel aan de slag. Klus netjes geklaard
 • Bjorn tuin & hekwerken
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Hovenier in Saasveld

  Wil jij een kleine of grote verandering aanbrengen in je tuin? Wil je dit liever aan professionals binnen de tuinaanleg overlaten? Voor een prachtige tuin aanleggen, neem je vandaag nog contact op met Bjorn Tuin en Hekwerken. Met onze jarenlange ervaring in tuinaanleg zorgen we ervoor dat jouw tuin er straks helemaal uitziet zoals jij die voor ogen hebt. Lees snel verder wat Bjorn Tuin en Hekwerken allemaal voor jou en je tuin kan betekenen. Of het nu gaat om je voortuin of je achtertuin; de tuin is een belangrijk onderdeel van je huis. Met het aanleggen van een mooie voortuin wekt je huis meteen een goede eerste indruk in de omgeving. En met het laten aanleggen van een mooie achtertuin, heb je een fijne plek om heerlijk te ontspannen en/of lekker te tuinieren. Bjorn Tuin en Hekwerken zorgt met uiterst vakkundige en hoogwaardige tuinaanleg dat jouw droomtuin werkelijkheid wordt. Het laten aanleggen van een tuin is natuurlijk niet compleet zonder de juiste schutting of hekwerk Daarom voorzien we, in lijn met jouw persoonlijke wensen, jouw tuin met alle plezier van een fraai hekwerk. Met een metalen hekwerk, een hekwerk van dubbelstaal, een sierpoort of een schuifpoort tillen we tuinaanleg meteen naar een hoger niveau. Zo leggen we niet alleen jouw tuin mooi aan, maar zo maken we jouw tuin ook tot een veilig geheel en tot een ware eyecatcher. Benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag met je!. Wij zijn ook vindbaar via Google

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Netjes en verzorgd zoals afgesproken

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Saasveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 182 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Saasveld

Andere vakmensen in Saasveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt