Vind tegelzetters in Overdinkel

Op zoek naar tegelzetters in Overdinkel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Overdinkel

 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55548 reviews
  Tegelzetter in Overdinkel

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, verwijderen van schoorstenen en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  JS Klussenbedrijf ingehuurd voor plavuizentegels verwijderen. Hij had de container gehuurd en was hier ruim op tijd. Aardige vent en ging snel en secuur te werk. De tegels waren er zo uit en zonder de vloer te beschadigd. Ik zou hem zo weer inhuren de volgende keer.
 • TCP Twente
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Tegelzetter in Overdinkel

  TCP Twente kan je helpen met je Tegelzetter klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met TCP Twente om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Snelle reactie Werkt accuraat
 • S&K Afbouw
  S&K Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Tegelzetter in Overdinkel

  Voor al uw zand-cement vloeren voor een scherpe prijs! We komen met een vrachtwagen, mochten we er niet bij kunnen met de vrachtwagen dan beschikken we ook over een pomp. Voor eventuele schades of ontevredenheden zijn we verzekerd.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  vakmensen geweldig werk en echt super strak aanrader !!
 • Lensink Tegelwerk
  Lensink Tegelwerk
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Tegelzetter in Overdinkel

  Tegelzetter

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Robin kan ik zeker aanbevelen: - reageert snel; - de communicatie verloopt soepel; - komt zijn afspraken; - werkt erg netjes tijdens de klus; - eindresultaat is zeer strak. Ik ben erg tevreden met het resultaat en besteed mijn volgende tegelklus ook aan Robin uit :).
 • Strootman Montage
  Strootman Montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Tegelzetter in Overdinkel

  Badkamerrenovatie van a tot z, wij verzorgen de renovatie van uw badkamer geheel in eigen beheer: van sloop tot compleet eind product. Wij ontzorgen; nemen u alle werkzaamheden uit handen en voeren deze in eigen beheer uit, dus heeft u maar één aanspreekpunt. Wij maken voor u een vaste prijs voor alle werkzaamheden dus geen nare verrassingen achteraf. Wij geven op al onze werkzaamheden 2 jaar echte garantie. Tevens leveren wij alle sanitair voor uw badkamer of toilet. Ook voor alle andere installatie en tegelwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Onze offertes zijn geheel gratis en zonder enige verplichting!

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Andre heeft vakwerk afgeleverd bij ons thuis. Zeer tevreden over het resultaat. Zekers een aanrader!!!
 • Najjar Tegelzetter
  Najjar Tegelzetter
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tegelzetter in Overdinkel

  Najjar Tegelzetter KvK - 86925628 Hallo onze klanten, We zijn nieuw inschrijven bij Werkspot . Onze klanten zijn zeker tevreden en vrolijk laten blijven.... Wij aanbieden- Tegels aanbrengen, Dekvloer aanbrengen, Vloeren slopen en Renoveren . Wij kunnen ook de oude systeem plafond verwijderen en nieuwe plaatsen (spotlight inbouwen... Alle gekochte materialen En het aanbrengen zijn beste kwaliteit en Garandeert . Je mag mijn werk foto's bekijken met ervaring van 18 jaar oud ,als je geïnteresseerd bent Neem contact op ............ En wij kunnen kennismakingsgesprek bij jou en je klus kijken en bespreken.(als je de tegels al gekocht ,kunnen we inschatten welke overige materialen we moeten inkopen . . . Groeten Najjartegelzetter ..

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Netjes werk afgeleverd
 • VBE Vloeren
  VBE Vloeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.6590 reviews
  Tegelzetter in Overdinkel

  Wij bestaan sinds 1996 en hebben 40 jaar ervaring met het leggen van cement dekvloeren. We werken met 2 electropompen en 1 dieselpomp. VBE Vloeren

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  We wilde VBE de opdracht gunnen. Maar uiteindelijk reageert VBE vloeren niet meer erg jammer! Kan dus niet het werk beoordelen. Maar voor de communicatie 1 ster.
 • PP Vloeren
  PP Vloeren
  Beoordeling: 5 van 55567 reviews
  Tegelzetter in Overdinkel

  Gevestigd in Enschede werkgebied binnen straal van 75km 12 jaar werkzaam in het vak en sinds begin 2021 als zzp-er Mijn specialisatie is het leggen van vloeren; Pvc Hout Laminaat Motief: visgraat, band en bies Dichtzetten van vloerverwarmingsbuizen Egaliseren en opschuren van de vloer Plinten zowel plak als mdf Afkitten Schoonloopmat insnijden Hoek profiel plaatsen Traprenovatie En nog veel meer Verzekering: aansprakelijkheidsverzekering bij beschadiging muur etc Ik werk met professioneel gereedschap en dat zie je terug bij het eindresultaat

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Very happy with the installation of our floors! Thank you Philip and team. I would highly recommend their service, they are professional and friendly!
 • Modern Care B.V.
  Modern Care B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tegelzetter in Overdinkel

  Modern Care is een zorginstelling waarbij wij het onderhoud en klussen in eigen beheer hebben. De technische dienst bestaande uit 3 werknemers met verschillende vakgebieden. Naast onze werkzaamheden binnen de zorginstelling zijn wij ook beschikbaar om werkzaamheden uit te voeren voor u als klant. Bij ons staat duidelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel, Wij streven naar het beste resultaat voor een toegankelijke prijs.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Komt op tijd, klus goed uitgevoerd. Vriendelijk. Als ik een kleine klus heb zou ik ze zo weer inhuren.
 • Afbouw Hellendoorn B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Tegelzetter in Overdinkel

  Heb je een Vloerspecialist nodig in Nijverdal of omgeving? Afbouw Nijverdal B.V. kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist voor je kan uitvoeren, zoals, Cementdekvloer aanbrengen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Top gedaan, snel en netjes, wat wol je nog meer!

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Overdinkel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 98 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Overdinkel

Andere vakmensen in Overdinkel

Vind vakmensen bij jou in de buurt