Vind tegelzetters in Deurningen

Op zoek naar tegelzetters in Deurningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Deurningen

 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55548 reviews
  Tegelzetter in Deurningen

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, verwijderen van schoorstenen en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  JS Klussenbedrijf ingehuurd voor plavuizentegels verwijderen. Hij had de container gehuurd en was hier ruim op tijd. Aardige vent en ging snel en secuur te werk. De tegels waren er zo uit en zonder de vloer te beschadigd. Ik zou hem zo weer inhuren de volgende keer.
 • S&K Afbouw
  S&K Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Tegelzetter in Deurningen

  Voor al uw zand-cement vloeren voor een scherpe prijs! We komen met een vrachtwagen, mochten we er niet bij kunnen met de vrachtwagen dan beschikken we ook over een pomp. Voor eventuele schades of ontevredenheden zijn we verzekerd.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  vakmensen geweldig werk en echt super strak aanrader !!
 • TCP Twente
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Tegelzetter in Deurningen

  TCP Twente kan je helpen met je Tegelzetter klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met TCP Twente om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Snelle reactie Werkt accuraat
 • DTF Bouw
  DTF Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tegelzetter in Deurningen

  DTF Bouw is een dynamische, flexibel bedrijf die vakkundig, professioneel en netjes werk aflevert zodat we na een klus de klant tevreden achterlaten met een mooie nieuwe badkamer, keuken of wc.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Tomas werkt snel en het resultaat is prachtig!
 • RJV Vloerbewerkingen
  RJV Vloerbewerkingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8546 reviews
  Tegelzetter in Deurningen

  sterk in de bewerking van bestaande vloeren en het creëren van nieuwe vloeren. Met name applicatie van Gietvloeren Microcement vloeren en wanden. PVC vloeren. En Egaliseren. Het verwijderen van houten vloeren, tegels, tapijt en pvc. O.a. diamant schuren, vloerstrippen, polijsten, impregneren, reinigen, vloerverwarming dichtzetten, microcement leggen, liquid design vloeren, gietvloeren, coatingvloeren, pvc vloeren, terrazzovloeren,

  Laatste review:
  Gietvloer aanbrengen-
  Echt een mooi gietvloer geworden. Hij heeft ons geholpen in het hele process (van kiezen welke type gietvloer, kleur tot eind resultaat look). Een aanrader.
 • VBE Vloeren
  VBE Vloeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.6590 reviews
  Tegelzetter in Deurningen

  Wij bestaan sinds 1996 en hebben 40 jaar ervaring met het leggen van cement dekvloeren. We werken met 2 electropompen en 1 dieselpomp. VBE Vloeren

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  We wilde VBE de opdracht gunnen. Maar uiteindelijk reageert VBE vloeren niet meer erg jammer! Kan dus niet het werk beoordelen. Maar voor de communicatie 1 ster.
 • Afbouw Hellendoorn B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Tegelzetter in Deurningen

  Heb je een Vloerspecialist nodig in Nijverdal of omgeving? Afbouw Nijverdal B.V. kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist voor je kan uitvoeren, zoals, Cementdekvloer aanbrengen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Top gedaan, snel en netjes, wat wol je nog meer!
 • BS vloeren specialist
  BS vloeren specialist
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Tegelzetter in Deurningen

  Ik heb zelf 20 jaar ervaring met vloeren leggen. Wij leveren vakkundig en gegarandeerd werk met scherpe prijzen. Eventueel wij kunnen ook vloeren leveren.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Was top!
 • M&I Installatie en Tegelzetten
  M&I Installatie en Tegelzetten
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Tegelzetter in Deurningen

  Ik ben jaren actief als klusjesman in de regio twente . De nadruk op mijn werkzaamheden naast tegelzetten zijn laminaat leggen en de sanitaire installaties zijn onderdeel van de genoemde werkzaamheden (badkamers ,WC’s,en keukens renovaties ) door de jaren heen heb ik een verschillende projecten gewerkt via vrienden en het via mond tot mond reclame heb een klanten bestand kunnen opbouwen en de mensen zijn tevreden met de geleverde werkzaamheden. Met jaren ervaring in de bouw ga ik nu met mijn eigen bedrijf beginnen. Wanneer u een klus hebt kom ik graag langs om het te bekijken en te bespreken , daar na krijgt u een uitgebreide offerte op maat . Ga u hiermee akkoord dan zal ik de werk periode met u doornemen en ik zal ervoor zorgen dat de gestelde werk op tijd wordt afgerond/afgeleverd. Mijn motto is kwaliteit staat centraal en tevredenheid van de klant hoort erbij .

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Nidal is een nette werker en heeft bij ons keurig werk geleverd en ook alles schoon achtergelaten. Zeer tevreden over deze vakman.
 • Klussenbedrijf Walgemoet
  Klussenbedrijf Walgemoet
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in Deurningen

  Welkom op de pagina van Klussenbedrijf Walgemoet. Mijn naam is Diger Walgemoet en al jaren ben ik actief als vakman. Ik heb veel verschillende vakgebieden eigen kunnen maken en heb ook geleerd vanaf dag 1 altijd dezelfde kwaliteit te leveren. Vertrouwen en professionaliteit staan bij mij op gedeelde eerste plek als het op mijn waarden aan komt. Dit zult u ook terug zien in mijn werk. Met vriendelijke groet, Diger Walgemoet

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Aardige man. Goed mee te communisseren. Zijn werk lui deden het werk erg netjes. Wij zijn erg tevreden

4.6

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Deurningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 149 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Deurningen

Andere vakmensen in Deurningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt