Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Deurningen

 • oudewesselink totaal renovatie
  oudewesselink totaal renovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Dakdekker in Deurningen

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in Delden, dan kan oudewesselink totaal renovatie je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Prima uitgevoerd. Goede vakman.
 • Bruins Afbouw
  Bruins Afbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Deurningen

  Dakkapellen & dakramen ▪️ Timmerwerken & montage ▪️ Renovatie & verbouwing ▪️ Wand- & zolderisolatie ▪️ “Voor elke vraag is een creatieve oplossing te bedenken, dit doe ik als allround timmerman met veel passie voor het vak, gedrevenheid en oog voor detail”.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snelle en fijne communicatie, dakraam kon snel vervangen worden. Nette afwerking voor een goede prijs. Aanrader!
 • Hasperhoven Dakservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Deurningen

  Al jaren ben ik gespecialiseerd in het bitumen dakdekken. Een lekkage verhelp ik graag voor u. Ik sta voor vakmanschap en kwaliteit. Voor meer info of een prijsopgave kunt u mij altijd bellen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel en vakkundig geholpen.Komt op tijd en afspraken na.Erg vriendelijk.
 • Wiren
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Dakdekker in Deurningen

  Wiren kan je helpen met je Aannemer klus in Enschede en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Wiren om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Rene heeft de klus prima uitgevoerd, maar heeft niet conform de offerte een factuur gestuurd. Stuurde een factuur van ruim Euro 400. Heb Euro 250 betaald omdat hij minder dan een uur gewerkt had aan de klus. Rene is hier uiteindelijk meer akkoord gegaan.
 • Pro Dak Dakbedekking
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Dakdekker in Deurningen

  Pro Dak Dakbedekking kan je helpen met je Dakdekker klus in Enschede en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Pro Dak Dakbedekking om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  De lekkage prima verholpen, correcte ondernemer die zich perfect aan gemaakte afspraken houd. Kortom aan te bevelen!
 • Dakservice Kolkman
  Dakservice Kolkman
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Deurningen

  ik ben nu inmiddels al 6 jaar werkzaam als dakdekker. Ooit begon ik als een leerling en mocht al snel zelf op pad. Na een ruime tijd van ervaring en het leren van alle ins en outs, was ik toe aan iets nieuws. Vanaf 1 januari 2024 ben ik begonnen als een zelfstandige dakdekker. Mijn specialiteit ligt vooral in bitumineuze werkzaamheden. Denk daarbij aan het aanbrengen van bitumen daken, renovatie van platte of licht hellende daken en het aanbrengen van isolatie. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het dekken van nieuwbouw daken. Je kan mij natuurlijk ook gewoon bereiken voor het opsporen en verhelpen van lekkages. Ik beschik over een VCA & BHV diploma en een Arbeidsongeschiktheidsverzekering met brandverzekering.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Pascal is prettig in de omgang, komt zijn afspraken na en denkt met je mee. Het dak ziet er mooi uit, ik ben dik tevreden!
 • Lupo Bouw
  Lupo Bouw
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Dakdekker in Deurningen

  Sinds kort (wederom) gestart als zelfstandig ondernemer. Zeer bedreven in binnenhuisisolatie; ruim 7 jaar ervaring, all-round klussen 15 jaar ervaring. VCA-VOL

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Keurig werk geleverd. Twee dakramen laten plaatsen. Goede vakman, denkt mee in oplossingen, werkt precies en ruimt alles netjes op.
 • Kaf Montage
  Kaf Montage
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Dakdekker in Deurningen

  kan je helpen met je Timmerman klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren,Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen . Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren te beantwoorden, dak isolatie , kruipruimte isoleren , dak reparatie of vervangen . Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Prima werk, komt afspraken na en communiceert goed met de klant. Aanrader
 • KMB
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Deurningen

  Vlonders. Pergola's. Overkappingen. Tuinhuisjes. Platte daken. Isolatie incl. afwerking van muren en daken. Timmerwerk in het algemeen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Klus uiteindelijk anders geworden dan in de aanvraag. Koen denkt mee en komt met zeer creatieve oplossingen, heel fijn in de communicatie. Heel blij met het resultaat
 • VM Bouwservice
  VM Bouwservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Dakdekker in Deurningen

  Als je op zoek bent naar een, Kozijnspecialist, Vloerspecialist,Dakdekker, Badkamer specialist in Enschede, dan kan VM Bouwservice je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  snelle reactie, prima uitvoering

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Deurningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 129 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Deurningen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Deurningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt