Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Borne

 • oudewesselink totaal renovatie
  oudewesselink totaal renovatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Dakdekker in Borne

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in Delden, dan kan oudewesselink totaal renovatie je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Spoedklus is super snel geregeld en opgelost. Fijn en betrouwbaar persoon.
 • Kevin Leungen
  Kevin Leungen
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Dakdekker in Borne

  klussenbedrijf, We zijn een goed georganiseerd bedrijf die zijn werkzaamheden professioneel en netjes uitvoert We hebben 4 ervaren dakdekkers aan het werk met 80 jaar ervaring bij elkaar,we zijn hier nieuw op Werkspot,en kunnen vrijwel elke klus aan Ps spoedreparatie lekkage €250 met Garantie

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Vriendelijk en betrouwbaar ,goede afspraken en top werk afgeleverd
 • Pro Dak Dakbedekking
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Dakdekker in Borne

  Pro Dak Dakbedekking kan je helpen met je Dakdekker klus in Enschede en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Pro Dak Dakbedekking om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  De lekkage prima verholpen, correcte ondernemer die zich perfect aan gemaakte afspraken houd. Kortom aan te bevelen!
 • Bruins Afbouw
  Bruins Afbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Dakdekker in Borne

  Wat is u vraag?

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Wouter van Bruins Afbouw heeft bij ons 2 dakramen geplaatst. Na acceptatie van de klus zaten de ramen er binnen enkele dagen al in. De ramen zijn vlot en vakkundig geplaatst. Daarnaast is Wouter een vakman die veel kennis heeft en oplossingsgericht werkt, kortom zeer aan te raden.
 • J&L Blikman Klussenbedrijf
  J&L Blikman Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Dakdekker in Borne

  Heb je een Dakdekker nodig in Enschede of omgeving? J&L Blikman Klussenbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Dakdekker voor je kan uitvoeren, zoals Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Meedenken en vriendelijke dakdekker. Betrekt klant bij het proces. Daarnaast wordt een eerlijke prijs gerekend
 • Koop Dakwerken
  Koop Dakwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.3535 reviews
  Dakdekker in Borne

  Mijn naam is Andreas Koop van Koop Dakwerken. Koop Dakwerken is een kleine zelfstandige onderneming die zich al jaren specialiseert in zinkwerken en alle overige dakwerken. Inmiddels al 35 jaar ervaring in dit specialistische vak. Werkzaamheden zijn het aanbrengen van onderhoudsvrije beplating voor gevel boeien, dakkappelen plaatsen, dakgotenmontage en dergelijke toepassingen. Kwaliteit zit bij mij hoog in het vaandel, ik werk met hoogwaardig materiaal en ben in specialist in mijn vak, vandaar dat u garantie ontvangt bij al het geleverde werk. Uiteraard krijgt u naast kwaliteit ook persoonlijk en deskundig advies. Omdat ik een kleine ondernemer ben zit ik laag in de kosten en dit reflecteert in een positieve prijsopgave voor de klant, uiteraard is deze altijd vrijblijvend. Bij voorbaat dank voor het door u in ons gestelde vertrouwen. Andreas Koop

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Prima, echter helaas is de dakgoot niet helemaal juist op de klemmen gemonteerd en zijn de klemmen gespoten en zit de verf op onze voordeur en gevel. Verder prima gedaan voor en prima prijs
 • VM Bouwservice
  VM Bouwservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Dakdekker in Borne

  Als je op zoek bent naar een, Kozijnspecialist, Vloerspecialist,Dakdekker, Badkamer specialist in Enschede, dan kan VM Bouwservice je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Zeer professioneel en vakkundig. Binnen 1 dag beide klussen geklaard. Duidelijk en open over de kosten.
 • de Tukker
  de Tukker
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Dakdekker in Borne

  Wij zijn een allround bedrijf sinds 2003. Wij zijn inzetbaar voor alle werkzaamheden in en om de woning. Badkamer tegelen, muurtje metselen, stucken of voegen. Ook bij ons Keuken renovatie Gevel renovatie -- Gevel reiniging -- Dak reiniging De woning verven, sausen en lakken zowel binnen als ook buiten. Laminaat leggen -- trap bekleden Schoon opleveren van woningen en bedrijfsruimten. *ook dagelijkse of wekelijkse schoonmaak* Ook in de tuin laten wij ons graag zien. Tuin zomer of winter klaar maken, oprit bestraten, schutting plaatsen of een mooie overkapping bouwen, wij doen het.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Klus prima verlopen. Klus had ook door 1 man gedaan kunnen worden ipv 2. Eigen gereedschap was niet altijd aanwezig. Tot nu toe nog geen factuur ontvangen.
 • Handelsonderneming en Dienstverlening Morssink
  Handelsonderneming en Dienstverlening Morssink

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Borne

  Mijn naam is Hans Morssink ik heb 35 jaar ervaring in alle bouwmaterialen en sinds 5 jaar in het verwerken daarvan dus gebruiken alleen voor ons de beste materialen. Ik werk samen met diverse vakmannen waardoor wij flexibel zijn en diverse projecten kunnen aannemen. De werkzaamheden die we aannemen zijn: - Timmerwerk - Schilderwerk - Kluswerk - Dakbedekking Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat wij onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Een goede prijs/kwaliteit verhouding staat hoog in de vaandel en klanttevredenheid is ontzettend belangrijk voor ons. Wilt u een vrijblijvende check voor goede controle en prijsopgave kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, Hans Morssink

 • Kemper Bouw & Montage
  Kemper Bouw & Montage

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Borne

  Gevelbekleding , zetwerk , kunststof kozijnen , overige montage

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Borne, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 91 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Borne

Populaire diensten

Andere vakmensen in Borne

Vind vakmensen bij jou in de buurt