Vind ontwerpers in Borne

Op zoek naar ontwerpers in Borne? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Borne

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Ontwerper in Borne

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  de klus verliep prima! Dennis reageert snel. ik had binnen een week de constructietekening. zeker een aanrader!
 • 3DM-Engineering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Borne

  3DM-Engineering Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

 • B.Tip Tekenwerken
  B.Tip Tekenwerken
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Ontwerper in Borne

  B.Tip Tekenwerken is een bureau dat gespecialiseerd is in het maken van bouwtekeningen, ontwerpen en 3D- visualisaties en geeft daarnaast advies om voor u het beste resultaat te creëren. In de bijlage staan een reeks 3D- visualisaties waarvan de kubistische woning ontworpen is door een architectenbureau en visueel is gemaakt door B.Tip Tekenwerken.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Prima werk zeer snel geleverd
 • NArends
  NArends
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Borne

  Hebt u een bouwkundig ontwerper en uitvoerder nodig in Enschede of omgeving? NArends kan u van dienst zijn. Bouw- en detailtekeningen in 2/3D daarnaast ook voor de bijbehorende uitvoering. Neem contact met ons op om uw opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Fantastisch! Goeie communicatie en het eindproduct is top!
 • Alex Breukers - Bouwkundig Tekenbureau
  Alex Breukers - Bouwkundig Tekenbureau
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Borne

  Alex Breukers - Bouwkundig Tekenbureau kan je helpen met je Ontwerper klus in geheel Nederland. Zij staan klaar om al je vragen over bouw- en constructietekeningen te beantwoorden. Neem direct contact op met Alex Breukers - Bouwkundig Tekenbureau om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Door jarenlange samenwerking met vele bouwkundige partijen met verschillende werkwijzen, staan we inmiddels garant voor een efficiënte en gedegen uitwerking van uw bouwproject.

 • R. Steenbergen Bestrating & Tuin
  R. Steenbergen Bestrating & Tuin
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Borne

  Beste werkspotbezoeker, welkom op mijn pagina. Wij zijn een fris bedrijf met een rugzak aan ervaring. Door ons netwerk met collega bedrijven kunt u ons benaderen voor bijna al uw projecten/klussen in uw tuin. De werkzaamheden op een rij: Tuinaanleg Tuin Renovatie Onderhoud Graszoden Kunstgras Grondwerkzaamheden Bestratingen zowel nieuw als herbestrating. (Van beton tot keramisch) Materialen kan uiteraard ook in overleg via ons. Graag zien wij uw aanvraag tegemoet Met vriendelijke Groet R. Steenbergen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima uitgevoerd. Tussen tijds in overleg het werk aangepast (uitgebreid op mijn verzoek). Klasse geregeld
 • JFE Bouw & Renovatie B.V.
  JFE Bouw & Renovatie B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Ontwerper in Borne

  Beste Klant, We zijn gespecialiseerd in renovatie en alle klussen in en rondom huis. Gezien we alle specialisten in huis hebben voor elk project en honderden tevreden klanten aarzel niet om met ons in contact te komen. We zien de samenwerking graag tegemoet. Met vriendelijke groet, JFE Bouw & Renovatie B.V. Borne

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Aanrader: Prima werk, alles binnen de afgesproken prijs. De stucadoors zelf spraken geen nederlands, maar degene die de afspraken maakt en alles regelt, wel. Geen probleem dus.
 • YO bouwtechnisch tekenburo
  YO bouwtechnisch tekenburo
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Ontwerper in Borne

  Heb jij op korte termijn een bouwtekening nodig voor een verbouwing, omgevings vergunning, of een complete bouwtekening van een woning (villa)? Dan ben jij bij YO bouwtechnisch tekenburo op het juiste adres. Wij staan klaar om al je vragen m.b.t. bouw, constructie, interieur & installatie te beantwoorden en jou volledig te ontzorgen vanaf het begin tot en met de aanvraag naar de desbetreffende gemeente. Neem direct contact op met YO bouwtechnisch tekenburo om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. (3D & 2D/compleet woning/villa/dakkapel/erker/uitbouw/opbouw/veranda/draagmuur verwijderen/splitsing/bestemming veranderen/studio's/erfscheiding/garage/carport/keuken/badkamer)

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Snel praktisch en behulpzaam.
 • Jaco Opleiding & Instructie
  Jaco Opleiding & Instructie
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Ontwerper in Borne

  Jaco Opleiding & Instructie voor Tuin & Groen (JO-I) is in eerste instantie een opleidings en instructie bedrijf in de groene sector. Ik geef aankomende hoveniers in de praktijk, opleiding en instructie. Daarnaast examineer ik leerlingen van de hoveniersvakopleidingen (AOC's). Door de Corona crisis is een deel van mijn werkzaamheden weggevallen waardoor ik nu weer tijd en ruimte heb om verschillende hoveniers werkzaamheden op te pakken. Graag stel ik mij persoonlijk verder aan u voor.

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Prima geregeld allemaal. Jacco kwam zelfs de avond ervoor de geleverde spullen bekijken / verplaatsen.
 • TK Ensink op kemna
  TK Ensink op kemna
  Beoordeling: 4.1 van 54.158 reviews
  Ontwerper in Borne

  Mijn naam is Patrick. Een goede vakman voor klus werkzaamheden zoals metselen ,tegelzetten,Straatwerk en tuin werk TK staat voor Tuin en klussen.Mijn ervaringen zijn 9 jaar metselaar/tegelzetten geweest bij een klein bouwbedrijf,en heb 4 jaar lang bij een hoveniers bedrijf gewerkt,bij twijfel om mijn bedrijf in te huren kan ik foto's toe sturen van gemaakte projecten. ik hoop uw spoedig te kunnen ontmoeten om uw een offerte op maat te kunnen aanbieden,voor duidelijker afspraken op papier. met vriendelijker groeten Patrick

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hij heeft een tijd terug bij ons in de voortuin mooi werk voor een goede prijs afgeleverd. Een grote bloemenzaak met straatwerk. 2 jaar later ziet het er nog keurig en stevig uit.

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Borne, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 20 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Borne

Andere vakmensen in Borne

Vind vakmensen bij jou in de buurt