Vind ontwerpers in Zenderen

Op zoek naar ontwerpers in Zenderen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Zenderen

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Ontwerper in Zenderen

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  de klus verliep prima! Dennis reageert snel. ik had binnen een week de constructietekening. zeker een aanrader!
 • Limar Holding Hengelo B.V.
  Limar Holding Hengelo B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.2528 reviews
  Ontwerper in Zenderen

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Keukenmonteur, Elektricien, Loodgieter specialist in Nederland dan kan dat bij ons. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Keuken plaatsen of renoveren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Wij hebben al 23 jaar ervaring als allround keukenmonteur en plaatsen de keuken, verleggen de leidingen en sluiten alles aan. Wij proberen altijd op kortetermijn de klus te klaren, dus niet over een paar maanden.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Zeer vakkundige uitvoering van onze specifieke klus. We zijn erg tevreden over het geleverde werk. Bedankt Patrick.
 • 3DM-Engineering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Zenderen

  3DM-Engineering Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

 • YO bouwtechnisch tekenburo
  YO bouwtechnisch tekenburo
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Ontwerper in Zenderen

  Heb jij op korte termijn een bouwtekening nodig voor een verbouwing, omgevings vergunning, of een complete bouwtekening van een woning (villa)? Dan ben jij bij YO bouwtechnisch tekenburo op het juiste adres. Wij staan klaar om al je vragen m.b.t. bouw, constructie, interieur & installatie te beantwoorden en jou volledig te ontzorgen vanaf het begin tot en met de aanvraag naar de desbetreffende gemeente. Neem direct contact op met YO bouwtechnisch tekenburo om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. (3D & 2D/compleet woning/villa/dakkapel/erker/uitbouw/opbouw/veranda/draagmuur verwijderen/splitsing/bestemming veranderen/studio's/erfscheiding/garage/carport/keuken/badkamer)

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Snel praktisch en behulpzaam.
 • Ferlex
  Ferlex
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Zenderen

  Ik ben Ferdi Reicharten eigenaar van Ferlex. Wij werken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en opbouwprojecten. Een greep uit onze projecten: ü Aanbouw van serres ü Badkamer verbouwingen (incl. leidingwerk) ü Dakkapellen plaatsen Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:
  Prima! Zeker te adviseren aan andere partijen.
 • A.H. Mekelenkamp
  A.H. Mekelenkamp
  Beoordeling: 4.9 van 54.95144 reviews
  Ontwerper in Zenderen

  Mijn naam is Alex Mekelenkamp. Mijn ervaring ligt al ruim 35 jaar in de keukenmontage en interieurbouw. Ik monteer ongeveer 100 keukens per jaar. (kookklaar opgeleverd). Ook op interieurbouw gebied kan ik alle werkzaamheden voor u verrichten. Tevens kan ik u onafhankelijk adviseren over de te verrichten werkzaamheden of aankoop van uw keuken. Iendien gewenst doen wij ook traject begeleiding

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Het contact verliep heel vlot en soepel. Hij heeft vooraf duidelijk aan kunnen geven wat de kosten normaal gesproken zijn, bij het repareren van een hoekcarrousel. Heeft goed meegedacht en is prettig in omgang. De carrousel, werkt weer perfect.
 • B.Tip Tekenwerken
  B.Tip Tekenwerken
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Ontwerper in Zenderen

  B.Tip Tekenwerken is een bureau dat gespecialiseerd is in het maken van bouwtekeningen, ontwerpen en 3D- visualisaties en geeft daarnaast advies om voor u het beste resultaat te creëren. In de bijlage staan een reeks 3D- visualisaties waarvan de kubistische woning ontworpen is door een architectenbureau en visueel is gemaakt door B.Tip Tekenwerken.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Prima werk zeer snel geleverd
 • NArends
  NArends
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Zenderen

  Hebt u een bouwkundig ontwerper en uitvoerder nodig in Enschede of omgeving? NArends kan u van dienst zijn. Bouw- en detailtekeningen in 2/3D daarnaast ook voor de bijbehorende uitvoering. Neem contact met ons op om uw opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  As an expat I find it very convenient to communicate with Niek as he is fluent in English and i got my kitchen renovated perfectly as I had expected it to be. He is amiable and flexible and based on this experience I got another work assigned to him and I highly recommend him.
 • Alberink Interieurs
  Alberink Interieurs
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Zenderen

  Ik ben jarno alberink en werkzaam als interieurbouwer (meubelmaker) Mijn bedrijf alberink interieurs Is gevestigd in ambt-Delden. Ik werk 2 dagen in de week als zzper. Ik maak en plaats meubels waaronder. keukens en keukens op maat. Badkamermeubels. Kasten op maat. Tv meubels. Inloopkasten. Kamer a suitekasten enz. Ik werk veel voor particulieren maar ook voor bedrijven. Ik kom graag langs om u advies te geven en om uw ontwerpen te bespreken. Ik ben pas tevreden als u het bent.

 • TK Ensink op kemna
  TK Ensink op kemna
  Beoordeling: 4.1 van 54.158 reviews
  Ontwerper in Zenderen

  Mijn naam is Patrick. Een goede vakman voor klus werkzaamheden zoals metselen ,tegelzetten,Straatwerk en tuin werk TK staat voor Tuin en klussen.Mijn ervaringen zijn 9 jaar metselaar/tegelzetten geweest bij een klein bouwbedrijf,en heb 4 jaar lang bij een hoveniers bedrijf gewerkt,bij twijfel om mijn bedrijf in te huren kan ik foto's toe sturen van gemaakte projecten. ik hoop uw spoedig te kunnen ontmoeten om uw een offerte op maat te kunnen aanbieden,voor duidelijker afspraken op papier. met vriendelijker groeten Patrick

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hij heeft een tijd terug bij ons in de voortuin mooi werk voor een goede prijs afgeleverd. Een grote bloemenzaak met straatwerk. 2 jaar later ziet het er nog keurig en stevig uit.

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Zenderen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 27 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Zenderen

Andere vakmensen in Zenderen

Vind vakmensen bij jou in de buurt