Vind ontwerpers in Zwolle

Op zoek naar ontwerpers in Zwolle? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Zwolle

 • Steffen Esselink Architect
  Steffen Esselink Architect
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Zwolle

  Steffen Esselink Architect is een jonge, pragmatische architect uit Zwolle gespecialiseerd in kleinere en middelgrote bouwprojecten. Steffen Esselink kan uw project van eerste schets tot uitvoeringstekeningen voor u verzorgen, waarbij uw project altijd in 3d wordt uitgewerkt. Hierdoor krijgt u direct een goed beeld van het eindresultaat en worden vervelende verrassingen tijdens de realisatie voorkomen. Na een afgeronde studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft is Steffen Esselink ca. 10 jaar werkzaam geweest bij gerenomeerde bureaus in de regio Zwolle, waarbij een specialisme werd ontwikkeld voor het ontwerpen van woningen in alle soorten en maten, kleinschalige zorggebouwen, retail en renovatieprojecten van karakteristieke en monumentale panden. Hierbij vormt de praktische kennis van het bouwen in de praktijk enerzijds, en de 'Delftse' analytische benadering anderzijds, een solide hoeksteen voor ieder nieuw ontwerp.

  Laatste review:
  Uitstekende ervaring. Kan Steffen Esselink Architect aan iedereen aanraden. We kregen goed advies, gericht op onze specifieke situatie en wensen. Het was fantastisch om te zien hoe Steffen Esselink Architect met enkele - op het oog - minimale aanpassingen een groot effect kan bewerkstelligen in de ruimte. Heldere en laagdrempelige communicatie tijdens het project. Altijd op tijd; komt afspraken na.
 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Ontwerper in Zwolle

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Prima verlopen, snel en duidelijk antwoord gekregen. Kreeg wel direct ook antwoord en prijs die ik moest betalen zonder eerst overleg over kosten. Achteraf terug gelezen en dit kwam waarschijnlijk door mijn eigen onduidelijke vraagstelling.
 • JR Bureau
  JR Bureau
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Zwolle

  Het bedrijf is op een hold gezet. Wij hopen in de toekomst u vragen weer op te pakken!

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Top!
 • Innovatory A
  Innovatory A
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Ontwerper in Zwolle

  Goedendag mijnheer en/of mevrouw, Via deze introductie willen wij u graag een beeld geven over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Sveta en Marc zijn een allround klussenbedrijf uit Zwolle. Marc heeft reeds 28 jaar ervaring in de bouw in velerlei vakgebieden, Sveta ondersteund de werkzaamheden waar ze kan. Mocht u werkzaamheden willen laten doen waarbij verschillende disciplines nodig zijn bent u bij ons aan het juiste adres. De werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zitten zoals wij het noemen "alles tussen fundering en dak". Dit houdt in; Eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden welke u tegen kunt komen bij onderhoud, verbouwen of nieuwbouw. Wilt u een andere of nieuwe badkamer, keuken of buitendouche, wij regelen alle werkzaamheden. Van begin tot eind. Installatiewerkzaamheden, stucwerk, tegelwerk etc etc. Heeft u plannen om uw dak te laten repareren, onderhouden of te vernieuwen, wij regelen het voor u. Wilt u aanpassingen aan uw meterkast, verwarmingsinstallatie of leidingwerk, wij spreken alles van te voren met u door en geven u een duidelijke, gespecificeerde offerte met daarin de werkzaamheden, garanties en condities aangaande de werkzaamheden. Geen onduidelijkheden of verassingen voor tijdens of na de werkzaamheden. Mocht het voorkomen dat wij mankementen tegen komen welke niet zijn voorzien of verborgen nemen wij met u de mogelijkheden en kosten direct met u door zodat u als wij klaar zijn met de opdracht(en) jarenlang kunt genieten van het eindresultaat. Bij ons bedrijfsprofiel vind u meer informatie aangaande de werkzaamheden waarvoor u ons kunt inschakelen. Voor alle duidelijkheid.! Het is voor ons niet mogelijk om op afstand werkzaamheden in te schatten of te calculeren. Wij komen altijd eerst even bij u kijken om de situatie te overzien, uw wensen aan te horen en te verwerken in de calculatie. Hierbij geven wij u desgewenst advies omtrent de mogelijkheden en zaken waar u dan rekening mee dient te houden. Wij werken conform de geldende normen en regels. Wij geven garanties op onze werkzaamheden buiten de geldende garanties welke gegeven worden op producten en materialen. Tevens werken wij uitsluitend met professioneel gereedschap zoals Festool, Dewalt en Protool. Wij wensen u alvast veel plezier met het eindresultaat. Wij houden ons aan de maatregelen m.b.t Covid 19 en verwachten dat ook van u. Marc en Sveta Innovatorya Zwolle

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Prima! Het is al een tijdje geleden, maar alles prima uitgevoerd!
 • P.M. ter Schure

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Zwolle

  Jong | Energiek | Modern | Oog voor detail | Creatief | Ik ben Pauline en ik ben altijd vol energie bezig met alles in en rondom huis, zijn het geen nieuwe trends dan wel nieuwe materialen. Heerlijk! Jong en modern, met een enorm oog voor detail wat van groot belang is in een samenhangend ontwerp. Mag ik mijn creativiteit in combinatie met uw wensen laten spreken in een mooi ontwerp voor u?

 • JF Bouw
  JF Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Ontwerper in Zwolle

  Johan Fluit is de naam, 25 jaren jong met een hart dat ligt in de bouwsector. Generaties lang hebben mijn voorouders bouwbedrijven bezit en zo ben ook ik in de bouwsector gekomen. Sinds mijn MBO Bouwkunde opleiding een kleinschalige bouwonderneming opgestart waarin ik nog steeds met veel plezier opereer. Met succes heb ik mijn MBO- en HBO-diploma Bouwkunde mogen behalen. Mede hierom sta ik graag regelmatig op de bouw en steek ik mijn twee rechterhanden uit de mouwen. Daarnaast ben ik, samen met ervaren compagnons en partners, momenteel bezig ben met het opstarten van een nieuw bedrijf t.b.v. het ontwikkelen van een nieuw woningbouwconcept welke wij in de nabije toekomst op de markt willen brengen. Bij mij is de klant koning(in) en met goede samenspraak kunnen wij elkaar voorzien in dat wat wij graag willen.

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Top Johan. Goed de tijd genomen en alles netjes en nauwkeurig opgemeten. Ben zeer tevreden met het eindresultaat.
 • VKB montage
  VKB montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Ontwerper in Zwolle

  Vkb Montage , een allround montage bedrijf in de keuken en badkamer branche, onze werkzaamheden omvatten het volledig verzorgen van montage werkzaamheden aan uw keuken, badkamer en toilet ruimte, van inmeten , leidingwerk, stucwerk , timmerwerk, tegelwerk en aanverwante werkzaamheden. Wij mogen uw meer als 30 jaar ervaring aanbieden op dit veelzijdige gebied. Wij werken volgens transparante offertes , op maat aan u aangeboden , wij voeren een hoog service beleid en denken met u mee over oplossingen. Onze opdrachtgevers zijn toon aangevende bedrijven binnen de branche, maar ook u als particulier kan een beroep doen op onze expertise. Iedere vorm van samenwerking/overeenkomst is bespreekbaar , uw keuken ,badkamer of toilet is bij ons in goede handen.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Bij ons nieuwe keuken geplaatst en alles aangesloten en groep bijplaatsen, verder stuck werk gedaan in onze keuken, super tevreden, komt op tijd en houd zich aan gemaakte afspraken, volgende klus nemen wij zeker weer contact op met wieger!
 • Philimbianadesign

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Zwolle

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Zwolle, dan kan Philimbianadesign je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Keuken plaatsen of renoveren, Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • muur-werk.nl

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Zwolle

  Mijn naam is Anne-Belle. Ik woon in Zwolle en ben gek op decoreren en alles wat met interieur te maken heeft. Een klus die vaak bij interieurstyling komt kijken is behangen, wat ik fantastisch vind om te doen.. Ik kan er erg van genieten om secuur bezig te zijn met behangen en het perfect laten aansluiten van ingewikkelde prints of designs. Mijn motto is dan ook: “Hoe moeilijker de print, hoe leuker ik het vind!” Ik doe niet alleen behangen maar ik maak ook effectmuren. Dit zijn abstracte muurschilderingen. mijn opleiding heb ik niet direct in het behangen of verven gehad, maar wel in interieurstyling. Daar kwam ik er achter dat ik decoreren, door middel van behangen en mooie schilderingen maken, ontzettend leuk vind om te doen. Ik ben er dus eigenlijk vanuit die tak ingerold. Inmiddels heb ik een eigen bedrijf dat Hebben & Houten heet. Met dit bedrijf ben ik vooral bezig met het opknappen en verkopen van vintage meubels. Naast dit bedrijf heb ik nu ook mijn behangservice kant nieuw leven ingeblazen. Dit bedrijfje heet MUUR-WERK . Ik werk voornamelijk in Zwolle maar vind het ook geen probleem om een uitstapje te maken, natuurlijk staat hier wel een reiskostenvergoeding tegenover. Dit is 0,22 cent per km. Wil je meer weten? neem dan gerustontact met mij op. Tot slot nog wat praktische informatie: Bij een woning ouder dan 2 jaar geldt een BTW tarief van 9%. Bij een woning jonger dan 2 jaar dan geldt een BTW tarief van 21%. Eventuele parkeer of pontkosten worden doorberekend. c MUUR-WERK levert de muur netjes behangen of geverfd af. MUUR-WERK geeft garantie tot 3 maanden na het opleveren van de klus.

 • Binnen Natuurlijk

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Zwolle

  Binnen Natuurlijk is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in Zwolle en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

4.5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Zwolle, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 24 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Zwolle

Andere vakmensen in Zwolle

Vind vakmensen bij jou in de buurt