Vind ontwerpers in Staphorst

Op zoek naar ontwerpers in Staphorst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Staphorst

 • Maatwerk Zwolle
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Ontwerper in Staphorst

  Al 35 jaar ontwerpen, leveren en monteren wij betaalbare Maatwerk keukens. Wij monteren niet alleen keukens die wij zelf produceren en leveren maar monteren ook regelmatig keukens van andere (grote) keukenzaken. U schrikt vaak van de prijs die deze winkels vragen voor een montage en dan ook nog vaak zonder aansluiten van de apparatuur. Dus bent u op zoek naar een ervaren keukenmonteur die tegen een eerlijke prijs uw keuken vakkundig monteert en aansluit dan komen wij graag met u in contact. Let op: Alleen volledige keukenmontage, dus geen overspuiten, wrappen of apparatuur of werkblad vervangen. (uiteraard doen we dit wel als we zelf de materialen ook mogen leveren. OOK MONTAGE VAN IKEA EN KVIK KEUKENS.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Ze hebben goed werk opgeleverd en snel afgehandeld
 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Ontwerper in Staphorst

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Snel en kundig. En daarnaast ook iemand die goed communiceert. Dus ik ben meer dan tevreden.
 • MUSSPRO

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Staphorst

  Het verrichten van installatie technische ontwerpen en het begeleiden van werkzaamheden

 • K.Ubak dienstverlening

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Staphorst

  .

 • Visscher Houtwerken
  Visscher Houtwerken
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Ontwerper in Staphorst

  Visscher Houtwerken kan je helpen met je Timmerman klus in Staphorst en omgeving. Voor bijna al onze klussen kunnen wij een volledige 3D tekening maken om zo meer inzicht te krijgen op de situatie. Wij zijn beschikbaar voor de volgende dingen: Veranda aanleggen of vervangen Pergola of tuinhuis plaatsen Meubels (de)monteren Carport plaatsen Meubel(s) maken Plafond plaatsen of verlagen Ombouw/koof plaatsen/vervangen Vlonders plaatsen of vervangen Binnenwand plaatsen Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen Neem direct contact op met Visscher Houtwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Het was voor hun even een klusje tussen door. Wel duidelijk gecommuniceerd wat wij verwachten en van hun uit wat zij kunnen bieden. Goed offerte gekregen. Werk is netjes en ze werken snel.
 • Roo Montage

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Staphorst

  Gespecialiseerd in het (de)monteren van keukens.

 • H Boer Bouwafwerking

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Staphorst

  Heb je een Aannemer, Timmerman, Badkamer specialist nodig in Oude Rijksweg 17 of omgeving? H Boer Bouwafwerking kan je helpen met alle klussen die een Aannemer, Timmerman, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • D. Dunnink Dienstverlening
  D. Dunnink Dienstverlening

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Staphorst

  D Dunnink Dienstverlening Grondwerk, straatwerk

 • De Restauratietimmerman Wim Engel
  De Restauratietimmerman Wim Engel
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Staphorst

  Oude boerderijen, historische huizen, monumentaal gebinte… ons werkterrein is zeer divers Omdat elk project uniek is en een eigen aanpak vergt, nemen we vooraf de tijd om u en uw wensen te leren kennen. Wij denken tot in de kleinste details met u mee en hebben gevoel voor traditie. Waar andere twijfelen, zien wij mogelijkheden. Een oud gebouw, hoe vervallen ook, leeft en dat maakt het voor ons een prachtige uitdaging. Wij hebben ons omringd met andere echte vakmensen, zodat we een project vanaf de fundering tot aan de nok kunnen aanpakken. Precies zoals u het in gedachten had.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Ronduit geweldig. Vakman. Eerlijk. Denkt mee. Heeft ideeën. Fantastisch. Bij vrienden aanbevolen, met dezelfde ervaring.
 • Klaas Harke bouw
  Klaas Harke bouw

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Staphorst

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Klaas Harke en ik heb inmiddels meer dan vijftien jaar ervaring in de bouw. Van origine ben ik Timmerman en hier heb ik ook een bouwopleiding voor afgerond. Ik heb alle nodige papieren, maar vooral passie voor het vak, daar kunt u op rekenen! Heeft u bouw of verbouwplannen? Dan bent u bij Klaas Harke bouw aan het juiste adres. Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken en help u met plezier om tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Klaas Harke Klaas Harke bouw

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Staphorst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Staphorst

Andere vakmensen in Staphorst

Vind vakmensen bij jou in de buurt