Vind vloerspecialisten in Staphorst

Op zoek naar vloerspecialisten in Staphorst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Staphorst

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55467 reviews
  Vloerspecialist in Staphorst

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Komt niet opdagen voor zijn afspraak en laat ook nog eens niets weten
 • Refloor B.V.
  Refloor B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Vloerspecialist in Staphorst

  Onze werkzaamheden bestaan uit; Het verwijderen van (tegel)lijmresten Het verwijderen van parketvloeren Aanbrengen van egalisatie / coating / gietvloeren / grindvloeren Voor een mooie decoratieve of een oersterk vloer systeem bieden wij passende oplossingen van A tot Z. Wij laten u graag zien wat vakmanschap inhoud en gaan geen uitdaging uit de weg!

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Komen afspraken na, nette prijs en keurig werk!
 • Sera Vloer
  Sera Vloer
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Vloerspecialist in Staphorst

  Ik kan helpen met je Vloerspecialist klus in Zwolle en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Laminaat leggen, PVC vloer leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Mesut heeft bij ons laminaat gelegd in de woonkamer, keuken en hal. Ziet er echt mooi en strak uit. Wij zijn er heel blij mee, vakwerk afgeleverd. Hij ruimde ook nog netjes alles op. Mesut super bedankt. J vd Meeberg
 • De Jong Home Design
  De Jong Home Design
  Beoordeling: 4.2 van 54.258 reviews
  Vloerspecialist in Staphorst

  Hallo hier Joeri van de jong home design ik ben specialist in het legen egaliseren trap renovatie ben zzp en doe dit werk vol liefde zorg er altijd voor dat klant met grote lach op het gezicht na mijn mooie afgewerkte vloer kijkt jullie kunnen mijn werk vinden op fb en insta de jong home desing Heb het werk van mijn vader mogen leren die doet het werk al 35 dus man met ervaring mijn werk gebied is breed waar werk is ben ik ook ben verzekerd bij Heutink en heij ( gegeven delen maar toch voor andere partij kiezen kosten voor u zelf )

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Zijn zeer tevreden met betrekking tot de snelheid van reageren als ook het egaliseren van de vloer. Was top!
 • MEER DAN VLOEREN
  MEER DAN VLOEREN
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Vloerspecialist in Staphorst

  Advies aan huis , geheel vrijblijvend. Ook bieden we een totaal concept van behangen , plinten plaatsen, vloeren leggen en traprenovatie.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Goeie communicatie met Bernd Klomp, een moderne, jonge vakman met een nog ‘ouderwets’ arbeidethos. Kniebeschermers aan en gaan met de banaan. Een week van te voren werd de vloer in een paar uurtjes geegaliseerd. De PVC-vloer zelf werd snel en vakkundig in een dag gelegd compleet met voorschuren van de egaline en vloer plinten erop. Met prachtig eindresultaat. MEER DAN VLOEREN kan ik van harte aanbevelen.
 • Gebrs. van Oene Stratenmakersbedrijf V.O.F.
  Gebrs. van Oene Stratenmakersbedrijf V.O.F.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65155 reviews
  Vloerspecialist in Staphorst

  Wij zijn een bestratings bedrijf die al meer dan 40 jaar ervaring heeft. Ook beschikken wij over alle nodige diploma's. bijvoorbeeld Erkend leerbedrijf ,vakbekwaamheid. en Vca 1+2 Wij kunnen met alle soorten bestratingen uit de voeten. Zijn gespecialiseerd in Sierbestrating/ Tuinaanleg.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super aardige en vriendelijke mensen. Alles ligt er weer stralend bij :)
 • Colprom
  Colprom
  Beoordeling: 4.8 van 54.8578 reviews
  Vloerspecialist in Staphorst

  Beste opdrachtgevers, Ik ben kadir van E.P.L compleet in vloeren. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook goed van advies voorzien. De klanten staan bij ons altijd centraal, wij luisteren altijd naar de wensen van de klant en doen alles in overleg. Wij geven garantie op ons vakmanschap vanwege onze jaren lange ervaring. Wij vragen wij voor het installeren van uw vloer exclusief btw!!! LAMINAAT vloer €7,50 Laminaat vloer(inclusief uw ondervloer) €0,75 voor het bevestigen van plaklinten €2,95 voor het bevestigen van hoge plinten in verstek (Exclusief montage kit) Click pvc vloer rechte stroken €12,- Pvc rechte stroken(inclusief ondervloer) €0,75 voor het bevestigen van plaklinten €2,95 voor het bevestigen van hoge plinten in verstek (Exclusief montage kit) Click pvc visgraat motief €17,95 Pvc visgraat (inclusief ondervloer) €0,75 voor het bevestigen van plaklinten €2,95 voor het bevestigen van hoge plinten in verstek (Exclusief montage kit) Plak pvc in rechte stroken leggen inclusief lijmen en egaliseren tot 3mm. €21,- Primeren, egaliseren, verlijmen, plakken. Plak pvc in visgraat/Hongaarse punt motief leggen inclusief lijmen en egaliseren tot 3mm. €26,- Primeren, egaliseren, verlijmen, plakken. VLOERVERWARMING DICHTSMEREN €14,- EGALISEREN TOT 3MM €10,95 OOK DOEN WIJ BUITEN EN BINNEN SCHILDERWERK, DIT IS HANDIG OM DE VLOER AANSLUITEND TE INSTALLEREN! (Handig voor een strakke planning!) Voor al het andere werkzaamheden doen wij het liefst een bezichtiging, om een beter offerte op te maken! E.P.L staat voor Egalisatie, Pvc vloeren, Laminaat vloeren! Compleet in vloeren! het woord zegt het al denk aan alles wat er aan een vloer gedaan kan worden zoals o.a Betoncement dekvloer, Gietvloer, Betonlook, Vloerverwarming frezen en installeren, tegelwerken, sportvloeren, kunstgras! letterlijk van A tot Z. WIJ DOEN BETALINGEN ACHTERAF WIJ VERTREKKEN PAS ALS DE KLANT TEVREDEN IS! Met vriendelijke groeten E.P.L Compleet in vloerwerk!

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Ik ben heel erg blij met het eindresultaat. De vloer en de plinten zijn super mooi gelegd. Na lekkage stond mijn huis vol met spullen wat de klus bemoeilijkte, gelukkig was dit geen probleem. Ik zou dit bedrijf zeer zeker aanraden voor het leggen van laminaat en plinten.
 • L. Bartelds dienstverlening
  L. Bartelds dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Vloerspecialist in Staphorst

  Voor sloop en kleine opbouw projecten bent u bij mij aan het juiste adres. Momenteel begin ik net voor mezelf wel 6+ jaren ervaring bij andere bedrijven. Ook gespecialiseerd in Epdm daken.

  Laatste review:
  Harde werker! Denkt goed mee! Werkt netjes!
 • Tegelzetbedrijf J. Huiskes
  Tegelzetbedrijf J. Huiskes
  Beoordeling: 4.6 van 54.6567 reviews
  Vloerspecialist in Staphorst

  Hallo ik ben Jos uit Zuidwolde. Door meer dan 30 jaar ervaring is geen klus ons te groot of te klein. Vloeren egaliseren of cementdekvloer leggen is miin hobby, kheb er alle dagen plezier van, wel een specialiteit van ons. Omdat ik samenwerk met meerdere tegelzetbedrijven(zzp,ers), is er altijd wel een personele bezetting. Werkspot gebruiken wij voor aanvulling , als onze vaste opdrachtgevers geen klussen voor ons hebben. Ook voor de weekenden en vakantiedagen. Metvgr, Jos

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Jos is een goede en gezellige vakman die goed mee denkt en zijn werk netjes en secuur uit voert. Daarnaast denkt hij goed mee over de uitvoering. We zullen hem voor een andere tegelklus zeker weer bellen!
 • Stratenmakersbedrijf W. Brinkman
  Stratenmakersbedrijf W. Brinkman
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Vloerspecialist in Staphorst

  Heb je een Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker nodig in Gemeenteweg 57 of omgeving? Stratenmakersbedrijf W. Brinkman kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker voor je kan uitvoeren, zoals Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Bestrating overige, Bomen of struiken planten en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  William is een goede stratenmaker met veel kennis. Dat merk je aan zijn manier van denken en de werkstijl. De opdracht is uitgevoerd in een regenachtige week en daarom 2 keer uitgesteld. Hoewel dat toen even slikken was, zijn we erg blij met het resultaat! Al met al was het vanaf het eerste contact tot oplevering in 3 weken geregeld!

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Staphorst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 220 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Staphorst

Andere vakmensen in Staphorst

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt