Vind verhuisbedrijven in Staphorst

Op zoek naar verhuisbedrijven in Staphorst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Staphorst

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95113 reviews
  Verhuisbedrijf in Staphorst

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Fijn werk afgeleverd, doorgegaan tot al het werk was gedaan, vakkundig, vriendelijk, betrouwbaar en empatisch.
 • Erik Coster

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Staphorst

  Kleine binnen en buitenklusjes die in een korte tijd gerealiseerd kunnen worden d.w.z. enkele uren.

 • S-B Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Staphorst

  Ik ben Steven Bisschop een zelfstandig ondernemer. Ik werk met meerdere zelfstandige ondernemers en ben daarom breed inzetbaar in de bouw. Denk aan timmerwerkzaamheden, elektra werkzaamheden, loodgieterswerk, kortom het complete pakket. Hebt u een klus of vragen over plan van aanpak, neem gerust contact met mij op om te kijken naar een passende oplossing en eventueel een passende offerte.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Duidelijke communicatie en snel beschikbaar. Dacht goed mee en heeft de klus goed uitgevoerd.
 • REPKON B.V.
  REPKON B.V.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Staphorst

  REPKON B.V. kan je helpen met conciërge werkzaamheden zoals onderhoud aan en in de gebouwen, terreinen, tuinen en parkeerplaatsen. Heeft u kleine verhuiswerkzaamheden dan regelen wij dat u spullen op de juiste plaats komen te staan. Repkon BV wil graag u ontzorgen en daarom regelen wij u werkzaamheden van A t/m Z. Tevens kan onze lasser TIG en MIG/MAG producten voor u maken in onze werkplaats in Staphorst. Hij denkt met u mee en samen komen wij tot een product op maat gemaakt. Daarnaast beschikken wij over onderhoud- en montage monteurs die graag werkzaamheden voor u plaatsen of repareren. Denk aan kleine timmerwerkzaamheden, hekwerk plaatsen, vangrails plaatsen en magazijn stellingen plaatsen en repareren, Zoals u leest zijn wij breed in onze werkzaamheden en daarom staat ons team klaar om al je vragen over Diverse werkzaamheden te beantwoorden. Neem direct contact op met REPKON B.V. om je klus te bespreken en/of een prijsopgave aan te vragen.

 • Stadtmuller Multidiensten
  Stadtmuller Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Verhuisbedrijf in Staphorst

  Stadtmuller Multidiensten kan je helpen met: Verbouwingen, Timmerwerken, Schilderwerkzaamheden, Kozijnenvervangen/plaatsen, Deuren afhangen,Badkamers, Kitwerken, Dakramen plaatsen/vervangen/kasten monteren/kleine dingen in en om het huis. Neem contact op met Stephan Stadtmuller Multidiensten om je klus te bespreken.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  klus snel aangenomen, op zeer korte termijn ingepland. Vooraf heeft er nog een schouw plaats gevonden voor de plaatsing en diameter van de afvoer. Verder netjes meegedacht over de oplossing en plaatsing van het raam. Uitvoering was zeer net en binnen een dag uitgevoerd. Afval is ook netjes opgeruimd.
 • MeubelArt
  MeubelArt

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Staphorst

  Nadat ik ben afgestudeerd als ontwerpend meubelmaker ben ik begonnen als zzp'er. Mijn passie ligt bij het creëren en maken van houten meubels. De volgende werkzaamheden vallen onder andere onder mijn vaardigheden: - het maken van meubels op maat - wandkasten - ombouw - vloeren leggen - keukens maken en plaatsen Ik zorg altijd voor een strak eindresultaat. Het belangrijkste voor mij is dat de klant tevreden is.

 • J. Potuyt Technische Dienstverlening
  J. Potuyt Technische Dienstverlening
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Verhuisbedrijf in Staphorst

  Klussen

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Heel tevreden over de uitvoering en resultaat. Julian communiceert duidelijk, komt afspraken na en denkt mee.
 • WesCal
  WesCal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Verhuisbedrijf in Staphorst

  Wescal levert in binnen en buitenland binnen snelle tijd. Met onze vaste medewerkers en goed wagenpark rijden wij naar onze klanten. Wij komen na wat we beloven. Door goede kwaliteitsvoertuigen te gebruiken zijn uw goederen veilig. Onze medewerkers zijn professioneel in hun handelen en bieden perfecte service. Bij ons staan de klanten dan ook hoog in het vaandel. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn kernwaarden binnen ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor veel soorten transport; denk aan verhuizingen, scooters/motoren transporteren, veilingen ophalen of simpelweg producten van A naar B brengen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Ze hebben onze verhuizing verzorgd, deze is vlotter verlopen als verwacht. Deze jongens werken hard en gaan zorgvuldig met de spullen om. Zeer zeker aan te raden dus!
 • Klusbedrijf Patrick
  Klusbedrijf Patrick
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Verhuisbedrijf in Staphorst

  Hoi ik ben Patrick en ik ben 19 jaar. Mijn grote hobby is klussen, ik vind het geweldig om te doen. Van tuinmeubelen maken tot elektronica, ik kan het allemaal. Heeft u een klus voor mij neem dan contact met mij op en dan ga ik het met veel enthousiasme voor u regelen. Voorrijkosten buiten Meppel 0,40 excl. btw per km.

  Laatste review:
  Snel, kundig en flexibel. Prettig in de comminicatie en komt zijn afspraken na. Wij zijn erg tevreden!
 • Hooman Transport
  Hooman Transport
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Staphorst

  Verhuisbedrijf Hooman

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Professionele, hardwerkende en verantwoordelijke verhuizers. De verhuizing is goed en netjes uitgevoerd. Afspraken worden nagekomen en er is ruimte voor maatwerk!

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Staphorst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 26 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Staphorst

Andere vakmensen in Staphorst

Vind vakmensen bij jou in de buurt