Vind ontwerpers in Oldebroek

Op zoek naar ontwerpers in Oldebroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Oldebroek

 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Oldebroek

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Hans denkt mee en zorgt ervoor dat het gewoon goed komt en dat het goed voelt! Hij reageert snel en de klus is klaar voor de deadline.
  Kom in contact
 • Maatwerk Zwolle
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Ontwerper in Oldebroek

  Al 35 jaar ontwerpen, leveren en monteren wij betaalbare Maatwerk keukens. Wij monteren niet alleen keukens die wij zelf produceren en leveren maar monteren ook regelmatig keukens van andere (grote) keukenzaken. U schrikt vaak van de prijs die deze winkels vragen voor een montage en dan ook nog vaak zonder aansluiten van de apparatuur. Dus bent u op zoek naar een ervaren keukenmonteur die tegen een eerlijke prijs uw keuken vakkundig monteert en aansluit dan komen wij graag met u in contact. Let op: Alleen volledige keukenmontage, dus geen overspuiten, wrappen of apparatuur of werkblad vervangen. (uiteraard doen we dit wel als we zelf de materialen ook mogen leveren. OOK MONTAGE VAN IKEA EN KVIK KEUKENS.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  De keuken is netjes geïnstalleerd
  Kom in contact
 • Mijn Staal Constructie B.V.
  Mijn Staal Constructie B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Ontwerper in Oldebroek

  Mijn staal Constructie B.V heeft als specialisatie sloop en staalconstructiewerkzaamheden. Wij verzorgen uw project van A tot Z. Onze gecertificeerde constructeurs dragen zorg voor een erkend constructierapport die wij in de meeste gevallen kunnen aanleveren binnen 48 uur. Onze sloop en constructieteams beschikken allemaal over de juiste expertise en papieren om ook gecompliceerd werk te kunnen uitvoeren. Niks is voor ons onmogelijk. Wij staan voor snelle/vriendelijke communicatie. Ook maken wij altijd duidelijke afspraken zodat de klant achteraf nooit voor verassingen komt te staan en streven iedere klus weer naar een perfect eindresultaat. Naast onze eigen expertise hebben wij een uitgebreid netwerk op het gebeid van afwerking zodat er gelijk doorgepakt kan worden in al uw overige bouwwerkzaamheden. Graag maken wij voor uw een vrijblijvende offerte. Tot snel. Team Mijn Staal Constructie B.V

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Snel, correct en pragmatisch. Tussen opdracht en afronding zat bijzonder weinig tijd. Bovendien: Prettige samenwerking met de mannen die het werk uitvoerden. Dik tevreden.
  Kom in contact
 • Attento interieur- en keukenmontage
  Attento interieur- en keukenmontage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Ontwerper in Oldebroek

  Ben je op zoek naar een Keukenmonteur of interieurbouwer? Dan kun je in Kampen bij Attento interieur- en keukenmontage terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Keuken plaatsen of renoveren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Meubel(s) maken, het leggen van uw laminaatvloer... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Keukenblad plaatsen of vervangen-
  Heldere communicatie, goede oplossingen en werk netjes uitgevoerd zoals gevraagd. Denkt mee en dat werkt heel prettig! Bedankt voor de fijne samenwerking Marnix!
  Kom in contact
 • Revenberg Bouwadvies
  Revenberg Bouwadvies
  Beoordeling: 4.6 van 54.6594 reviews
  Ontwerper in Oldebroek

  Revenberg Bouwadvies, Het juiste adres voor het maken van bouwtekeningen , bouwbegeleiding en constructieberekeningen voor uw : Nieuwbouw Aanbouw verbouw etc. Tevens voor advies .

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Erg blij met de tekeningen van Revenberg Bouwadvies. Kwam als één van de weinigen daadwerkelijk langs om het van binnen te bekijken en op te meten. Goede service voor een goede prijs!
  Kom in contact
 • Advies & Inbouwservice
  Advies & Inbouwservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Oldebroek

  Advies & Inbouwservice kan je helpen met je Keukenmonteur klus in Zwolle en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Keuken plaatsen of renoveren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Keukenblad plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Advies & Inbouwservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Ronald kwam langs en maakte een plan voor de reparatie. Vervolgens heeft hij dit plan volgens afspraak uitgevoerd. Wij zijn blij met het eindresultaat!
  Kom in contact
 • Dijkhuizen Multidiensten
  Dijkhuizen Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Ontwerper in Oldebroek

  Hallo, Ik ben Stefan Dijkhuizen 37jaar en sinds mijn 18e stratenmaker. Ik heb bij een aantal bedrijven gewerkt. Die zowel gespecialiseerd zijn in de wegenbouw en tuinaanleg en 3jaar bij een bedrijf die hoofdzakelijk tuinen, aanlegde. Sinds oktober 2017 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. ik ben hoofdzakelijk actief in de wegenbouw. dit doe ik voor verschillende aannemers. In de functie als voorman/uitvoerder. Daarnaast verhuur ik mij aan een grotere hovenier. en in de weekenden en daar waar nodig doordeweeks ook particuliere klussen.met een team wat in wisselend verband werkt, Zo werk ik met een aantal oppermannen. En een aantal stratenmakers, en mijn vader de timmerman voor plaatsen van schuttings veranda,s bouwen overkappingen schuurtjes etc, Sinds juni 2022 zijn wij ook dealer van tuindeco. Dus ook voor levering kunnen wij scherpe aanbiedingen maken. Wij proberen onze werkzaamheden altijd zo snel als mogelijk klaar te krijgen. Zodat de klant niet onnodig lang in de zooi zit. Daarom nemen wij in sommige gevallen liever een mannetje extra mee als dat het werk vergemakkelijkt, Wij leveren de klus netjes en schoon op. En geven op het gedane werk 1 jaar garantie. Ik zal nog wat foto,s toevoegen van een aantal projecten Wij hopen dat u voor ons kiest. Om de klus te mogen uitvoeren. en streven hierbij naar perfectie. Met vriendelijke groet , Stefan Dijkhuizen Dijkhuizen Multidiensten

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed werk geleverd, tegen juiste prijs. Komt afspraken ba en communiceert duidelijk.
  Kom in contact
 • Wessels Tuinen
  Wessels Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Ontwerper in Oldebroek

  Wessels Tuinen kan je helpen met je Hovenier klus in 't Harde en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Wessels Tuinen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bart werkt schoon, netjes en is erg goed in wat hij doet. Hij komt zijn afspraken na. Eindresultaat is erg mooi geworden. Binnen een dag was het gelegd. Mijn enige verbeterpunt is dat hij iets beter mag communiceren. We hadden afgesproken dat hij alles zou regelen, ook bestellen van de tegels die we hadden gekozen. Dat heeft hij ook gedaan maar laat het even weten dat het besteld is en wanneer we het kunnen verwachten. Verder geen op- of aanmerkingen. Je krijgt waar voor je geld. Dank je wel Bart.
  Kom in contact
 • Aalt Bos multidiensten
  Aalt Bos multidiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Ontwerper in Oldebroek

  Goedendag. Wij zijn A. B grond en straatwerk uit Oldebroek. Onze werkzaamheden bestaan uit alles wat maar met tuinen te maken heeft. Wij zijn gespecialiseerd in bestrating.. Het voegen van tegels... Het beplanten van tuinen tot snoeien in de tuinen. Schuttingen of overkapping nodig wij leveren het van a tot z. Inmiddels hebben wij 20 jaar ervaring en een grote tevreden klantenkring. Voor meer informatie check ons profiel. Graag tot ziens. Wij staan u graag te woord

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Uitstekend! Vakman!
  Kom in contact
 • Stijf Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Oldebroek
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Oldebroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 26 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Oldebroek

Andere vakmensen in Oldebroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt