Vind verhuisbedrijven in Oldebroek

Op zoek naar verhuisbedrijven in Oldebroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Oldebroek

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95112 reviews
  Verhuisbedrijf in Oldebroek

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Super geholpen, duidelijke communicatie en alles verliep voorspoedig met de verhuizing.
 • halen-brengen
  halen-brengen

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Oldebroek

  Halen-Brengen. Voor al je bezorgdiensten van meubels en andere grote spullen. Van je winkel naar je klant. Marktplaats of veiling aankoop. Of gewoon iets ophalen. Dit doen we vakkundig en altijd voor een scherpe prijs. We hebben een meubel bus met laadklep en voldoende beschermd materiaal. Met vriendelijke groet. Peter van der Weele

 • Klusjesman aan huis
  Klusjesman aan huis
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Verhuisbedrijf in Oldebroek

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Peter Hoogervorst. Ik ben eigenaar van Klusjes Man Aan Huis. Voor Particulier als zakelijk, het maak niet uit of wij voor een particulier klein of groot bedrijf aan het werk gaan. Voor alle klussen kunnen wij ook de juiste materialen leveren. Kwaliteit en zekerheid dat zijn de belangrijkste punten wanneer u met ons in zee gaat. Zo brengen wij van te voren een goede offerte uit en houden ons daar aan. Verder leveren wij garantie op al onze werkzaam heden. Wij zijn NEN1010 en NEN 3140 Gecertificeerd zo wel voor aanleg van elektrische installatie, als voor keuringen aan uw elektrische installatie voor de verzekering. Vriendelijke groet, Peter Hoogervorst

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Ik moest een gat geboord hebben naar de kruipruimte. Ik kreeg het met mijn huis tuin en keuken boormachine niet voor elkaar. Peter is na zijn andere klus langs gekomen en heeft binnen no-time het gat geboord. Ik ben erg blij met de snelle reactie en service!
 • 24Logic

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Oldebroek

  24Logic is een transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van grootgoed en verzorgt voor vele winkelketens zowel nationaal als internationaal de distributie. Naast het transport verzorgen wij sinds 3 jaar ook verhuizingen, zowel particulier als zakelijk, tegen eerlijke all-in tarieven.

 • M.Mohsen transport
  M.Mohsen transport

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Oldebroek

  Erkende verhuizer Transport van goederen Transport van piano’s Verhuizing voorbereiden en zorgvuldig verhuizen. Interner verhuizing van projecten.

 • Stavorinus montage

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Oldebroek

  Stavorinus montage gevestigd in Zwolle.

 • VerhuizenmetJoop
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Verhuisbedrijf in Oldebroek

  Hoi, ik werk al 2 jaar als verhuizer. Naast het bedrijf waarvoor ik werk, help ik ook graag particuliere mensen met het verhuizen of sjouwen van persoonlijk spullen. Ik ben fit en sterk - en help graag met uw verhuizing.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  De gemaakte afspraken zijn goed nagekomen en de verhuizing is prima verlopen. Er is zorgvuldig met mijn spullen omgegaan en er is nauwgezet gewerkt. Ik zal zeker weer gebruik maken van de diensten van Joop als er weer een verhuizing nodig is.
 • Frion
  Frion
  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews
  Verhuisbedrijf in Oldebroek

  Heeft u een klus en wilt u sociaal verantwoord bezig zijn neem dan contact op met Klus in de Wijk. Klus in de Wijk is een onderdeel van FRION. Sociaal verantwoord bezig zijn? Neem dan contact op met Klus in de Wijk. -Woning ontruimingen -Fietsen reparatie -Verkoop van betaalbare fietsen tot 60 euro!!! (opgeknapt door onze deelnemers) -Transport van bijvoorbeeld inboedel naar ander adres (maximaal 500 kg, Klus in de Wijk heeft een ruim wagenpark van meerdere bussen en een verhuiswagen) -Tuin- en straatwerk (periodiek onderhoud particulier/bedrijf) -Afvoer spullen naar de vuilstort -Onderhoud -Reparatie -Sloopwerkzaamheden -Tijdelijk extra handen nodig -Hulp bij huishoudelijke taken -Ontruiming -Boodschappen doen -Montage en demontage -Anders... -Zakelijke klussen -Social return -Detachering -Tijdelijke of vaste werkplekken en scholing -Stage Klus in de Wijk is een initiatief van een aantal zorgorganisaties uit Zwolle. De klussers van Klus in de Wijk zijn mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Bij Klus in de Wijk werken allemaal unieke mensen met verschillende achtergronden: deelnemers met een lichte verstandelijke /lichamelijk beperking, deelnemers met een psychiatrische, psychosociale beperking, vrijwilligers, werkelozen en professionals. Wat ons samenbindt is een passie voor Klussen. Dagelijks gaan de klussers samen met VAKMENSEN naar een opdracht! Met vriendelijke groet, Mark Landman Planner bij Klus in de Wijk Voltastraat 7e 8013 PM Zwolle

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heel goed. Prima prijs kwalitietsverhouding. Prettige mensen en samenwerking. Na twee jaar staan de planten er mooi bij.
 • R. de Boer Event Support
  R. de Boer Event Support

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Oldebroek

  Ik ben Remco de Boer. Ik ben een ervaren decorbouwer uit Zwolle. Dit doe ik in Nederland zowel in het buitenland. Ik ben flexibel om ingezet te worden voor een klus. Dus locatie maakt mij niet uit. Ik reis graag heel Nederland af om een klus uit te voeren. Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van decors op gebied van landbouw( denk aan events) horeca feesten of het stofferen van een ruimtes. Ik heb een X aantal jaren ervaringen met het stofferen. Heb jij een klus waar je een professional nodig hebt om op een hoogwerker of een heftruck te werken dan ben ik de schikte vakman. Ik heb mijn certificaten behaald voor de hoogwerker en de heftruck, deze kan ik ook overhandigen. Tevens ben ik ook bezig met mijn BE certificering en deze mag ik binnenkort met open armen in ontvangst nemen Ik kan met garantie zeggen dat als ik een klus aanneem dat ik het ook professioneel uitvoer en de werkplek altijd netjes achter laat als ik deze verlaat. Tevens staat kwaliteit op nummer één voor mij. Ik ben pas te vrede als jij als klant dat ook bent!

 • Jambri Diensten en Werken

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Oldebroek

  Jambri Diensten en Werken, te Zwolle, kan u helpen met o.a. verhuis- en vervoerklussen in Nederland en wereldwijd. Zij staan klaar om al uw vragen over particuliere en zakelijke verhuizingen, transport (piano, meubilair, voertuigen en overige goederen), verhuizen binnen hetzelfde gebouw en extern, of opslag van goederen te beantwoorden. De mensen van Jambri kunnen bogen op ruim 35 jaar ervaring in nationale en internationale verhuizingen en transporten. Oplevering: tevens verzorgen zij het verder leegruimen en schoon opleveren van woningen en bedrijfspanden etc. Neem gerust contact op met Jambri Diensten en Werken om de klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Oldebroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 32 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Oldebroek

Andere vakmensen in Oldebroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt