Vind verhuisbedrijven in Wezep

Op zoek naar verhuisbedrijven in Wezep? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Wezep

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95118 reviews
  Verhuisbedrijf in Wezep

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Uitvoering van de klus werd perfect verricht! Bijzonder vriendelijke mannen. Deskundige afhandeling en reële prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!
 • Multidiensten nijenhuis

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Wezep

  Mijn bedrijf is meer dan een baan. Bij elk nieuw project zorg ik dat het past bij mijn waarden, zodat ik zeker weet dat ik geweldige resultaten kan leveren. Ik ben een expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken. Mijn Diensten: - Dakgoten schoonmaken. - Schuttingen repareren of plaatsen. - Leggen of repareren van (klein) straatwerk rond uw woning. - Allerlei kleine klusjes rondom uw woning. - Het opruimen van uw zolder of garage incl. afvoer hiervan. - De/montage - Sloopwerken - Houtbewerking - Boomstamtafels - Schilderwerk - Assisteren bij uw klus - Tuinonderhoud - Reinigen / Schoonmaak werkzaamheden

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55505 reviews
  Verhuisbedrijf in Wezep

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Kwam netjes op tijd en dacht goed mee. Heel fijn om mee gewerkt te hebben.
 • Twan Bruinewoud

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Wezep

  Goedkope maar goede service!

 • Vvdo
  Vvdo
  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews
  Verhuisbedrijf in Wezep

  Welkom op het profiel van Timmerbedrijf VVDO. Het timmerbedrijf voor al uw voorkomende timmerwerkzaamheden. VVDO is een full service aannemer opgezet in 2012. Betaalbaar, Maatwerk , kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons in hoog vaandel. -Houtbouw. -Houtskeletbouw. -Complete renovatie's -Chalets en tuinkamers -Daken en dakkapellen. -Renovatie timmerwerk. -Machinale houtbewerking. -Toeleverancier prefab elementen. Onze zakelijke opdrachtgevers zijn o.a: Staatsbosbeheer, Toplawood, AG vastgoed B.V Waarom kiezen voor timmerbedrijf Vvdo? -Wat we beloven komen we na. -Vrijblijvende offerte's. -Bij oplevering net zo schoon als bij aanvang. -Geen torenhoge meerprijzen. -Advies op maat -Garantie op geleverd werk -Alle werkzaamheden in eigen beheer. Specialisten op het gebied van Houtbouw, leveren prefab hsb en renovatie werkzaamheden.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Reageert snel, houden zich aan afspraken, zijn vriendelijk, werken nauwkeurig. Zou ze zeker weer vragen.
 • halen-brengen
  halen-brengen

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Wezep

  Halen-Brengen. Voor al je bezorgdiensten van meubels en andere grote spullen. Van je winkel naar je klant. Marktplaats of veiling aankoop. Of gewoon iets ophalen. Dit doen we vakkundig en altijd voor een scherpe prijs. We hebben een meubel bus met laadklep en voldoende beschermd materiaal. Met vriendelijke groet. Peter van der Weele

 • K.Hofmeijer dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Wezep

  Werkend in agriservice en in de bouw. Groot verleden in Metaalbewerking en schilderwerken. Alround bedrijf dus.

 • M Blok

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Wezep

  M Blok is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Loodgieter nodig hebt in Voskuilersteeg 10 en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Gasleiding aanleggen of vervangen, Overige klussen, Lekkage verhelpen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf, Loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • R Hekhuis Multidiensten

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Wezep

  mijn ervaring: leggen van verschillende soorten vloeren en trappen renoveren

 • Kwaliteitsklus Bus
  Kwaliteitsklus Bus
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Verhuisbedrijf in Wezep

  algemene klus onderhoud & restauratiewerkzaamheden

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  de klus werd snel op een hoog niveau geklaard. Ik was erg onder de indruk van Henk. Ik zou hem aanbevelen en ben van plan hem in de toekomst te herzien.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Wezep, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 39 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Wezep

Andere vakmensen in Wezep

Vind vakmensen bij jou in de buurt