Vind Meubelmakers in Wezep

Op zoek naar Meubelmakers in Wezep? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Wezep

 • Nieuw Gemaakt
  Nieuw Gemaakt
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Meubelmaker in Wezep

  Jouw maatwerk interieur met hernieuwd hout! Dat is waar ik, Menno Griffioen, voor sta. Graag kom ik met u in contact om middels heldere afspraken en een zorgvuldige aanpak tot het gewenste resultaat te komen. In mijn portfolio ziet u foto's van verschillende inbouwkasten, maar ook een badkamermeubel, een heus 'jungle-bed' met bijpassende schoorsteenombouw, een fraai wandkastje voor het wegwerken van een beamer, handgemaakte buitenverlichting en een eikenhouten schouw voor een afzuigkap. Al het massieve hout op de foto’s is hernieuwd en afkomstig van oude meubelen of andere bron. Na bewerking is dat prachtig hout met ervaring en eigenlijk beter dan nieuw. Ik werk netjes, schoon en zorgvuldig en ben altijd bereid om verdere mogelijkheden te bespreken. Noot: Werkspot suggereert dat je via dit platform direct contact kan leggen met mij. Dit is helaas niet het geval. Wanneer je dit wel wil kun je mij het best vinden via zoekmachine of social media. Met vriendelijke groet, Menno Griffioen Nieuw Gemaakt

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Menno heeft prachtige bijpassende deuren voor onze al bestaande kast gemaakt. Ziet er keurig uit!!
 • Koster Klussen
  Koster Klussen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Wezep

  Hallo, mijn naam is Maurits Koster. Ik ben een meubelmaker in Zwolle en heb daarnaast mijn eigen klusbedrijf. Ik haal veel plezier en energie uit het waarmaken van je ideeën en wensen en denk graag met je mee!

 • Comfort Meubel
  Comfort Meubel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Meubelmaker in Wezep

  Comfort Meubel maakt al 25 jaar meubelen op maat voor bedrijven en particulieren. U hebt behoefte aan een meubel op maat tegen een betaalbare prijs. We maken keukens, schuifwandkasten, badkamermeubels, "gewone"kasten voor woondoeleinden maar ook voor kantoren enz... We maken onder andere: schuifwandkasten badkamermeubels maatwerkkeukens tafels ledikanten etcetera Als de Comfort Meubels uw dagelijks leefgenot verhogen is onze missie geslaagd!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Correct, vriendelijk en zeer ter zake kundig. Echte vakmensen. Het ging om een boekenkast. Die is perfect afgeleverd en geplaatst. Ze hebben me zelfs geholpen met het uit en inruimen van de boeken wat erg fijn was. Ik ben erg tevreden!
 • Theunisse Meubel- en Interieurbouw
  Theunisse Meubel- en Interieurbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Wezep

  Theunisse meubel- en interieurbouw is een jong bedrijf die zich richt op het maken van meubels en het interieur. Denk hierbij aan keukens, kastenwanden, badkamer meubels, tafels, en de rest van de meubels die u tegen komt in uw woning of kantoorruimte. Ik heb de opleiding van meubelmaker gevolgd op het deltion college in Zwolle, nadat ik mijn diploma daar heb gehaald heb ik een aantal jaar in de jachtbouw gelopen in Elburg en in Januari 2023 de stap gemaakt om voor mijzelf te beginnen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  De op maat gemaakte vakkenkast met deurtjes en ruimte voor een TV heeft Anco perfect gemaakt. Hij werkt netjes en secuur en komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden over zijn werk en eindresultaat.
 • allround klusbedrijf RS
  allround klusbedrijf RS
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Meubelmaker in Wezep

  Goede dag Even voorstellen: ik ben Raldo Smulders, Allround klusbedrijf RS. Lang geleden ben ik begonnen als loodgieter verwarming`s monteur. Daarna een tijd in de zwembadenbouw gezeten. De laatste jaren heb ik veelal timmerwerk gedaan via verschillende opdrachtgevers. Ik heb ruime ervaring met het plaatsen en maken van dakramen, dakkapellen, complete zolderverbouwingen. Ook het (ver) plaatsen van keukens, sanitair, radiatoren en complete cv installaties en elektra installaties zijn veel voorkomende klussen. Klein metselwerk, zoals tussenwanden voor bijvoorbeeld een extra kamer is geen probleem. Mocht u interesse hebben dan kunt u met mij contact opnemen via werkspot. Met vriendelijke groet, Raldo Smulders

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Net contact, en goede service
 • Vvdo
  Vvdo
  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews
  Meubelmaker in Wezep

  Welkom op het profiel van Timmerbedrijf VVDO. Het timmerbedrijf voor al uw voorkomende timmerwerkzaamheden. VVDO is een full service aannemer opgezet in 2012. Betaalbaar, Maatwerk , kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons in hoog vaandel. -Houtbouw. -Houtskeletbouw. -Complete renovatie's -Chalets en tuinkamers -Daken en dakkapellen. -Renovatie timmerwerk. -Machinale houtbewerking. -Toeleverancier prefab elementen. Onze zakelijke opdrachtgevers zijn o.a: Staatsbosbeheer, Toplawood, AG vastgoed B.V Waarom kiezen voor timmerbedrijf Vvdo? -Wat we beloven komen we na. -Vrijblijvende offerte's. -Bij oplevering net zo schoon als bij aanvang. -Geen torenhoge meerprijzen. -Advies op maat -Garantie op geleverd werk -Alle werkzaamheden in eigen beheer. Specialisten op het gebied van Houtbouw, leveren prefab hsb en renovatie werkzaamheden.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Wij zijn tevreden over het afgeleverde werk door Vvdo. Ook vonden wij het erg fijn dat er met ons mee werd gedacht inzake de mogelijkheden.
 • Studio Eligno
  Studio Eligno
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Wezep

  Studio Eligno is een nieuw bedrijf dat eigentijdse, robuuste, maar elegante meubels op maat ontwerpt en maakt. De meubels van Studio Eligno kenmerken zich door het combineren van de unieke eigenschappen van het hout met vormen, texturen en afwerking. Hierdoor ontstaat een bijzonder, uniek meubel met oog voor detail.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Buitengewoon kundig en secuur. Neemt de tijd en heeft oog voor detail. Wandkast is super mooi gelukt!
 • E.O.S. (echte oude steigerplanken)
  E.O.S. (echte oude steigerplanken)
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Meubelmaker in Wezep

  24 jr ervaring in het maken van meubelen op maat met een eigen werkplaats in Raalte. Hoofdzakelijk maken wij meubelen van echte oude steigerplanken. Stoere meubelen van deze tijd. Waren ze eerder in het geheel gemaakt van steigerhout, tegenwoordig veel meer een combinatie van andere houtsoorten en metaal. Metalen onderstellen en bv geverfde onderdelen. Meer voorbeelden zijn te zien op fb. echteoudesteigerplanken heino

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Opdracht was snel geregeld. Henry reageert snel en levert uitstekend werk en komt zijn afspraken na.
 • Studio ten Katen
  Studio ten Katen
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Meubelmaker in Wezep

  Studio ten Katen is een ontwerpstudio met werkplaats in Hattem. De studio is gespecialiseerd in het realiseren van stalen deuren. De ontwerpstudio onderscheid zich door de ontwerpfase als de belangrijkste stap te beschouwen binnen het proces. Doordat de deuren in eigen werkplaats op ambachtelijke wijze worden gemaakt zijn de mogelijkheden voor het ontwerp zeer divers. Ook is het mogelijk om een interieurontwerp te laten maken. U kunt hierbij denken aan verbouwingen van huidige woning of een aanbouw. Enkel ontwerp tekeningen, geen technische uitwerking of constructief. Daarnaast ontwerpt en maakt Studio ten Katen meubels op maat en unieke trappen. Neem direct contact op met Studio ten Katen om je klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  In goed overleg samen het ontwerp gemaakt voor de deur. De levering en plaatsing was op de afgesproken tijd. Uitvoering en plaatsing van kozijn en deur zijn erg goed en nauwkeurig uitgevoerd. We genieten elke dag van de glazen deur en het geeft een extra dimensie aan ons huis!
 • J. van Boven multidiensten

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Wezep

  J van Boven multidiensten Voor al uw tuinaanleg en Terras overkappingen.

4.9

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Wezep, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 20 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Wezep

Andere vakmensen in Wezep

Vind vakmensen bij jou in de buurt