Stukadoor Zwolle: vind vakmensen in jouw regio

Krijg jij binnenkort de sleutel van een mooi hoekpand in Berkum, een goed onderhouden portiekflat in Holtenbroek, een ruim landhuis in Marsweteringlanden of van een van de andere woningen in Zwolle? Of je nu een woning uit de jaren dertig koopt, of een nieuwbouwwoning: het stucen van de wanden is altijd een goed idee. Maar hoe zorg je dat je de juiste techniek gebruikt, dat de stuc niet te snel droogt en het eindresultaat tegenvalt? Simpel! Schakel een stukadoor uit Zwolle in en geef elke stuc-klus met zekerheid uit handen.

4.6

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Zwolle, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 177 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Zwolle

 • E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 4.6 van 54.65741 reviews

  Offerte gewenst ? Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bezichtigen ! U kunt bij ons terecht voor : 1. Binnen- en buiten schilderwerk. 2. Wand- en plafondafwerking. - behangen (renovlies , glasvlies etc......). - stucwerk (raapwerk, saus-klaar, behang-klaar, tegel-klaar, spack-spuiten, sierpleister/spachtelputz, schuurwerk, beton cire). - latex airless spuiten. - verf airless spuiten. - reparatie. 3. Kleuradvies. 4. Glas zetten. 5. Houtrot reparaties. 6. Laminaat/vloeren leggen. 7. Trappen verf spuiten en voorzien van antislip strips. 8. Tegel zetten. 9. Electra aanleggen. 10. Timmerwerkzaamheden. 11. Vloerverwarming aanleggen. 12. Google naar onze website voor een totaal overzicht ! Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Fijn om mee te werken. Een stucadoor die zijn afspraken nakomt en helder communiceert. Vragen of aanpassingen worden netjes beantwoord.
 • La Demica Stucwerk B.V.

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews

  La Demica Stucwerk B.V. is te benaderen voor uw stuc- en afbouwwerkzaamheden, airless afspuiten, het aanbrengen van betonciré, renovatie van uw badkamer, voor uw timmerwerkzaamheden voor o.a. een cinewall of een overkapping en buitengevelisolatie. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact met mij opnemen. Bekijk de website van lademicastucwerk voor meer informatie en contactgegevens. Bij de oplevering van de uitgevoerde werkzaamheden ontvangt u als klant een NOA-garantiecertificaat. Dit certificaat wordt afgegeven voor binnen- en buiten stucwerk. Voor binnenwerk wordt een garantie voor 5 jaar afgegeven en voor het buitenwerk 3 jaar.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Met La Demica Stucwerk is het prettig samenwerken. Goed bereikbaar en snel reacties op mijn vragen etc. Tevens het werk wat ze geleverd hebben is uitstekend en vlot gedaan. Ik kan iedereen ze aanbevelen.
 • RB Stuc & Spuitwerk

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews

  Hallo, mijn naam is Randy Bomhof. Ik ben 20 jaar geleden begonnen als stucadoor in loondienst. Ik heb inmiddels een goedlopende eigen onderneming waar ik mijn klanten graag blij maak met mijn stucwerk. Daarom is RB Stuc & Spuitwerk ontstaan. Een stucadoorsbedrijf met 20 jaar ervaring in het vak. Voor strak afgewerkte wanden en/of plafonds o.i.d. bent u bij mij aan het juiste adres. Wilt u meer informatie weten? Vraag dan meer informatie aan per telefoon, email of prive bericht.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Buitengewoon tevreden over het geleverde werk. Het is nu half gedaan en ik kan niet wachten op het eindresultaat. Complimenten.
 • Gripp Service

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Afbouw, scheidingswanden,installatie-en montageteam gespecialiseerd in woningverbouw, stukadoren, beton cire, verfspuiten, laminaat vloeren, keukenmontage en herstelwerkzaamheden.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  gewoon vakmanschap en super in de omgang........bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Innovatory A

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews

  Goedendag mijnheer en/of mevrouw, Via deze introductie willen wij u graag een beeld geven over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Sveta en Marc zijn een allround klussenbedrijf uit Zwolle. Marc heeft reeds 28 jaar ervaring in de bouw in velerlei vakgebieden, Sveta ondersteund de werkzaamheden waar ze kan. Mocht u werkzaamheden willen laten doen waarbij verschillende disciplines nodig zijn bent u bij ons aan het juiste adres. De werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zitten zoals wij het noemen "alles tussen fundering en dak". Dit houdt in; Eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden welke u tegen kunt komen bij onderhoud, verbouwen of nieuwbouw. Wilt u een andere of nieuwe badkamer, keuken of buitendouche, wij regelen alle werkzaamheden. Van begin tot eind. Installatiewerkzaamheden, stucwerk, tegelwerk etc etc. Heeft u plannen om uw dak te laten repareren, onderhouden of te vernieuwen, wij regelen het voor u. Wilt u aanpassingen aan uw meterkast, verwarmingsinstallatie of leidingwerk, wij spreken alles van te voren met u door en geven u een duidelijke, gespecificeerde offerte met daarin de werkzaamheden, garanties en condities aangaande de werkzaamheden. Geen onduidelijkheden of verassingen voor tijdens of na de werkzaamheden. Mocht het voorkomen dat wij mankementen tegen komen welke niet zijn voorzien of verborgen nemen wij met u de mogelijkheden en kosten direct met u door zodat u als wij klaar zijn met de opdracht(en) jarenlang kunt genieten van het eindresultaat. Bij ons bedrijfsprofiel vind u meer informatie aangaande de werkzaamheden waarvoor u ons kunt inschakelen. Voor alle duidelijkheid.! Het is voor ons niet mogelijk om op afstand werkzaamheden in te schatten of te calculeren. Wij komen altijd eerst even bij u kijken om de situatie te overzien, uw wensen aan te horen en te verwerken in de calculatie. Hierbij geven wij u desgewenst advies omtrent de mogelijkheden en zaken waar u dan rekening mee dient te houden. Wij werken conform de geldende normen en regels. Wij geven garanties op onze werkzaamheden buiten de geldende garanties welke gegeven worden op producten en materialen. Tevens werken wij uitsluitend met professioneel gereedschap zoals Festool, Dewalt en Protool. Wij wensen u alvast veel plezier met het eindresultaat. Wij houden ons aan de maatregelen m.b.t Covid 19 en verwachten dat ook van u. Marc en Sveta Innovatorya Zwolle

  Laatste review:

  Ombouw/koof plaatsen/vervangen -

  Snel gehandeld en komt de gemaakte afspraken na. Tevreden met het resultaat dus kortom top!
 • FerBouw

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  FerBouw! is een jonge, creatieve en gedreven onderneming met een ruime 15 jaar bouw ervaring. Mooie dingen maken voor de mensen dat is wat ik doe! Op, aan of inbouw? badkamer of toilet? Dakkapel/raam of een compleet nieuwe kap? Issoleren? Vloertje? Scheidingswandje? Op maat gemaakte meubels? Etc. Etc. op zoek naar iemand die een totaalplaatje maakt? Ferri is je man....

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Ferri is relaxed in de omgang, werkt hard en snel, en is kundig. Onze volgende klus laten we zeker weer door hem doen!
 • Van Dijk Spack & Stukadoorsbedrijf

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 4 van 5454 reviews

  Michel van dijk , spack en stukadoor Zit Al enige tijd in het vak. Wij leveren altijd strak en goed werk en we gaan door tot klant tervreden is. Verder als we te werk gaan komen we eerst kijken om alles door te nemen en te kijken welke materiaal het beste bij u past . Voor ons staat het contact met de klant boven aan

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prettige communicatie en heel mooi gedaan!
 • J. Klink

  Stukadoor in Zwolle

  Nog geen reviews
 • Leiqo BV

  Stukadoor in Zwolle

  Nog geen reviews

  Vele jaren ervaring in bouwtechnische diensten, timmerwerken, badkamers, keukens, verbouwingen, interieurbouw en allerhande klussen. Tevens ontwikkelen en exploiteren wij het nieuwe Leiqo bouwsysteem. Een nieuw lichtgewicht en duurzaam bouwsysteem geënt op 'Legolisatie', d.w.z. bouwen volgens de 'Lego' methode. Kijk voor meer informatie op onze site. Hartelijke groet, Het Leiqo team.

 • JVH Afbouw en Montage

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews

  Ik, Job van Hoogmoed, ben 34 jaar en heb ik eind 2017 mijn eigen bedrijf JVH Afbouw en Montage opgericht. Ik heb mijn opleiding bouw en techniek gevolgd in Zwolle en heb daar alle certificaten behaald. Daarna ben ik 12 jaar in dienst geweest bij een professioneel bouw- /aannemersbedrijf. Sinds kort heb ik met veel plezier mijn eigen allround klussenbedrijf. Mijn specialisme is het renoveren van toiletruimtes / badkamers (incl. leidingwerk) en stukadoren. Hierin ga ik secuur te werk. Met name bij de voorbereiding van bijv. een badkamer is het leidingwerk vervangen essentieel om kwaliteit af te kunnen leveren. En natuurlijk de kwaliteit van de producten zoals leidingen en koppelingen, hiervoor gebruik ik producten van Uponor. Voor tegellijm / egalisatiemortel gebruik ik PCI of Cobra. De garantie op een toilet of badkamer renovatie is 5 jaar na factuur datum. Voor stukadoorsklussen maak ik gebruik van de producten van Knauf. Hiermee zijn er diverse mogelijkheden qua afwerking, denk hierbij aan: Sausklaar maken van wanden en plafonds, sausklaar nieuwbouw, sierpleister, airless (saus spuiten). De garantie op stucwerk moet voldoen aan de eisen voor normaal gebruik. Normaal gebruik houdt in dat een product, in dit geval stucwerk, moet voldoen aan wat men redelijkerwijs mag verwachten van dat product. Ik ben gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stem dit ook graag af op de behoefte van de klant. Kortom, ik ga graag bij u aan de slag.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zoals bovenstaande al doet vermoeden over Job niets dan lof!!! Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.. Job is transparant en verteld precies hoe hij het gaat doen en wat de duur er van is, verder heeft hij kijk op de zaak. Komt even kijken maakt een inschatting en dat is dan ook gelijk een all in prijs, daar komt ook geen cent meer bij. Hij is zo gedreven het goed te willen doen kosten noch moeite worden gespaard om de klus tot een goed einde te brengen. Dus ja een absolute aanrader!

Populaire lokale stukadoors in Zwolle

Stukadoor Zwolle kosten

Particulieren die een stukadoor uit Zwolle inschakelen, zijn altijd benieuwd naar de kosten. Logisch, want je wil vooraf een goede inschatting kunnen maken welk bedrag je moet reserveren voor het stucen van de wanden. Er is helaas niet één antwoord op de vraag wat een stukadoorsbedrijf uit Zwolle kost. De prijs die je betaalt is namelijk afhankelijk van een aantal zaken die per klus verschillen. Zo kun je je voorstellen dat de omvang van de klus (aantal vierkante meters) en de moeilijkheid van het stucen (rechte muren of hoekjes) bepalend is voor de prijs die de professional vraagt. Maar ook de keuze voor het soort stuc speelt mee. Zo zijn er verschillende soorten stuc, en elke stuc kent andere voor- en nadelen. Welke stuc je uiteindelijk kiest, is afhankelijk van jouw smaak, budget en de kamer die je gestuct wilt hebben. De stukadoor uit Zwolle kan je hier meer informatie over geven, maar je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website. 

Toch benieuwd met welke kosten je ongeveer rekening kunt houden? Een goedkope stukadoor uit Zwolle rekent voor binnen stucwerk circa € 10,- en voor buiten stucwerk € 25,- per vierkante meter. Kies je voor wat duurdere stuc, een stukadoor met meer ervaring of wil je de klus snel af hebben? Dan betaal je per vierkante meter een hoger bedrag. Reken in dat geval op € 30,- per vierkante meter voor binnen stucwerk en voor stucwerk buiten € 75,- per vierkante meter. 

Meer weten over de prijs voor stucwerk? Lees ons artikel over stucwerk. 

Stukadoor Zwolle gezocht?

Als jij een stukadoor inschakelt, wil je er natuurlijk wel op kunnen vertrouwen dat de professional het werk vakkundig aanpakt binnen de afgesproken termijn. Om je te helpen een betrouwbare stukadoor uit Zwolle te selecteren, werkt Werkspot met een reviewsysteem. Klanten die de stukadoor eerder hebben ingezet voor een klus, worden uitgenodigd om een review op de website te geven. Alle reviews samen geven een aardig beeld van de manier waarop het stukadoorsbedrijf uit Zwolle werkt. 

Naast de reviews kun je op een aantal zaken letten bij het selecteren van de stukadoor uit Zwolle voor jouw klus. Zo is het belangrijk om na te gaan of de stukadoor uit Zwolle die jij op het oog hebt, ervaring heeft met het soort stuc dat jij op de muren wilt. Dit is bijvoorbeeld van belang bij tadelakt of leemstuc. Daarnaast kun je kijken of de stukadoor in het bezit is van branche specifieke certificaten, én niet onbelangrijk: wat de score is van de stukadoor op Werkspot.

Andere vakmensen in Zwolle

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur