Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind stukadoors uit Zwolle

Op zoek naar stukadoors uit Zwolle? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Stukadoor

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Zwolle

 • E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 4.6 van 54.65620 reviews

  Offerte gewenst ? Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bezichtigen ! U kunt bij ons terecht voor : 1. Binnen- en buiten schilderwerk. 2. Wand- en plafondafwerking. - behangen (renovlies , glasvlies etc......). - stucwerk (raapwerk, saus-klaar, behang-klaar, tegel-klaar, spack-spuiten, sierpleister/spachtelputz, schuurwerk, beton cire). - latex airless spuiten. - verf airless spuiten. - reparatie. 3. Kleuradvies. 4. Glas zetten. 5. Houtrot reparaties. 6. Laminaat/vloeren leggen. 7. Trappen verf spuiten en voorzien van antislip strips. 8. Tegel zetten. 9. Electra aanleggen. 10. Timmerwerkzaamheden. 11. Google naar onze website voor een totaal overzicht ! Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ze hebben de klus netjes afgehandeld. Goed meegedacht in oplossingen en reageert vlot. We zijn tevreden.
 • Lademica stucwerk,afbouw en timmerwerkheden

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 5 van 55516 reviews

  La Demica is te benaderen voor uw Stuc- en afbouwwerkzaamheden, airless afspuiten, het aanbrengen van betonciré, complete renovatie van uw badkamer en voor uw timmerwerkzaamheden voor o.a. een tv wand of een overkapping. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact met mij opnemen. Wat is beton ciré: Beton cire is pasta laag die je aanbrengt d.m.v. diverse decoratietechnieken met als doel een betonlook. Beton cire kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De vloerafwerking, wandafwerking of meubel afwerking is mogelijk op ondergronden van tegels, gips, cement, kunststof en MDF. Het is een beton mortel met een gekleurd pigment en hars. De toplaag is stijlvol, onderhoudsarm, vlek werend, schimmel werend en waterdicht. Bekijk de website van lademicastucwerk voor meer informatie en contactgegevens. Momenteel zit ik volgepland t/m juli 2021. U kunt gerust contact met mij opnemen voor klussen die na die periode uitgevoerd moeten worden. Bij de oplevering van de uitgevoerde werkzaamheden ontvang u als klant een NOA-garantiecertificaat. Dit certificaat wordt afgegeven voor binnen- en buiten stucwerk.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Echt super! Nam gelijk contact op en heeft het dezelfde dag nog afgemaakt. Zijn echt super tevreden!
 • Hesseling behang en wandafwerking

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Welkom bij Hesseling behang en wandafwerking. Al 4 generaties vakmanschap in het aanbrengen van allerlei soorten wandbekleding. Heeft u een behangetje van de bouwmarkt of een exclusief behang of wilt u liever glasweefsel of renovlies. Geen klus is te groot of te klein voor ons!

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Onze klus betrof een renovatie van een woning bouwjaar begin jaren 80. De muren waren in een discutabele staat waaraam wat herstelwerk nodig was, alvorens er renovlies incl sauswerk op kon. Onze woning heeft zowel in de woonkamer, slaapkamer 1ste verdieping als de zolder een paar schuine daken en dus ook schuine muren. De moeilijkste plek zat in het trappengat naar de 2de verdieping, het hoogste punt is 5 meter, loopt helemaal rondom en ook nog eens schuin af. Mark heeft ondanks deze uitdagingen toch het renovlies er knap in weten te krijgen, binnen de afgesproken periode. We zijn erg tevreden over de kwaliteit. Dit hadden wij zelf niet op deze manier en in dit korte tijdsbestek gekund.
 • AR Vakmanschap

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews

  Schilderen (zowel buiten als binnen, stucwerk, behangen [alle soorten], glaszetten en laminaat leggen. Ruim 25 jaar ervaring en vakmanschap. Facebook: AR Vakmanschap

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Heel netjes werk afgeleverd. AR Vakmanschap heeft bij mij renovlies geplakt en dit heeft hij heel enorm netjes en snel gedaan.
 • stukadoorsbedrijf spijkerman

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  hallo ben stukadoor met 20 jaar ervaring voor al uw stukadoorswerk en spakspuiten kunt u gerust vrijblijvend contact opnemen met mij mvg willem spijkerman

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Fantastisch resultaat geworden, muren en plafond super glad en straks geworden. De heer Spijkerman is ons gebleken een man van woord en daad gebleken en afspraken netjes nagekomen. Dank daarvoor en graag tot de volgende klus
 • Klusbedrijf Stadshagen Expres

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews

  Het bedrijf is een ervaren en professioneel één mans klus- en schilderbedrijf. In eigen land heb ik veel klus ervaring opgebouwd, vervolgens heb ik in Nederland bijna tien jaar als vrijwilliger zeer gevarieerde klussen uitgevoerd. Daarnaast heb ik één jaar stage gelopen bij een klusbedrijf, waar tot op heden nog steeds samenwerking mee plaatsvindt. Na mijn stage heb ik nog enkele vakcursussen gevolgd om mijn vaardigheden te verbeteren en te professionaliseren. Door mijn werk ervaring weet ik wat er komt kijken bij klus- en renovatiewerk in huis. Mijn bedrijf neemt het werk erg serieus. Kwaliteit is erg belangrijk en een tevreden klant staat centraal. Een hartelijk advies: blijf niet onnodig wachten met renovaties of achterstallig onderhoud, maar schakel gelijk een deskundig bedrijf in! Werkzaamheden: Schilderwerk — Renovatie & reparatie van Verrotte Houtdelen — Behangwerk — Glasweefsel — Leggen Van Laminaatvloeren — Leggen Van Houtenvloeren — Aanbrengen Van Plafonds — Plafondreparaties — Timmerwerkzaamheden — Stukadoren — Binnenmuren Plaatsen Van Gipsplaten En Gasbeton — Hovenierswerk — Tuinverzorging — Betonreparaties Alle soorten klussen die in en rond om het huis te vinden zijn. Voor het klusbedrijf staat de klant centraal en heeft daarom ook zeer concurrerende prijzen. Daarnaast heeft Stadshagen Expres een kleine omvang en geen chique bedrijfspanden, wat ten goede komt aan de prijs!

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Arsen heeft snel en vakkundig het stucwerk voor ons hersteld. Kleine last minute toevoegingen kon hij gelukkig direct meenemen.
 • HSSK klussen- & schoonmaak diensten

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 4.5 van 54.5530 reviews

  HSSK Klussen - & schoonmaakdiensten Klantvriendelijk – Flexibel – Ervaren – Betrouwbaar Van tijd tot tijd heeft uw huis onderhoud nodig. Voor al deze klussen in en rond uw woning of bedrijf staat HSSK Klussen - & schoonmaakdiensten uit Zwolle graag voor u klaar. In 2017 begon Hamdi Soysal als eenmanszaak. Nu, zo'n 3 jaar later, zijn zijn werkzaamheden uitgebreid op uiteenlopende gebieden - stucwerkzaamheden, schilderen en behangen, tot alle klussen die er rondom uw huis of bedrijf voorkomen. Iedere klus is een uitdaging en wordt met beide handen en veel expertise aangepakt. „Service en kwaliteit voor de juiste prijs“ - dat is het motto waar HSSK de laatste jaren naar volle tevredenheid van vele klanten mee geopereerd heeft. Waarom met HSSK samen werken? Vrijblijvende offerte Realistische prijzen Meer dan 7 jaar ervaring Wij doen de klus binnen de vastgestelde prijs, snel en efficiënt en naar volle tevredenheid Punctueel, vriendelijk, betrouwbaar en professioneel Wij respecteren uw privacy en zijn volledig verzekerd Milieuvriendelijke schoonmaakproducten en methodes Werkzaamheden - Schilderwerk binnen en buiten: muren, plafonds, kozijnen, deuren en ramen - Behangen met renovlies - of glasvezelbehang Stopcontacten, schakelaars en snoeren vervangen - Stuken/stukadoor - alle werkzaamheden zoals muren of plafonds saus- of behangklaar stuken

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Helaas niet zo’n goede ervaring met dit bedrijf. Ons plafond en alle slaapkamers zijn gestukt, maar het ziet er niet uit zodra de zon naar binnen schijnt. We zijn financieel gecompenseerd, maar alsnog zijn wij niet blij met de uitvoering. Hamdi en zijn personeel zijn uiterst vriendelijk, maar daar koop je natuurlijk niks voor. Hij heeft ook bij ons geschilderd, dit is wel prima gedaan.
 • Kroon Bouw & Installatie

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Installatie van elektra, water, riool. Ook brandmelders en noodverlichting.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Vriendelijke, rustige jongen. Erg professioneel. Alle klusjes zijn goed afgewerkt en ook nog extra werkzaamheden.
 • Dalevi dienstverlening

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews

  Dalevi Glas & Schilderwerken is in 8 jaar tijd uitgegroeid naar een professioneel schilders & glas bedrijf. Wij geloven in een kwaliteitsvolle en resultaatgerichte samenwerking met onze opdrachtgevers. Voor het glas werken wij samen met onze leveranciers semco en AGC, dit glas is van topkwaliteit en is in alle soorten en maten te verkrijgen. Van enkel tot gelaagd van dubbel tot trippel glas ook figuur en melk glas is geen probleem. Omdat wij voor kwaliteit staan werken wij met proffesionele verf zoals: Trimetal,Drost,Sikkens,Wijzonol. Dit merk is in alle gewenste kleuren te leveren en is van uitstekende kwaliteit. Kwaliteit die zorgt voor mooi en jarenlange verfresultaat.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Man met ervaring, houdt zich aan de gemaakte afspraken én doet net dat stukje meer waar dat nodig is.
 • Innovatory A

  Stukadoor in Zwolle

  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews

  Goedendag mijnheer en/of mevrouw, Via deze introductie willen wij u graag een beeld geven over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Sveta en Marc zijn een allround klussenbedrijf uit Zwolle. Marc heeft reeds 28 jaar ervaring in de bouw in velerlei vakgebieden, Sveta ondersteund de werkzaamheden waar ze kan. Mocht u werkzaamheden willen laten doen waarbij verschillende disciplines nodig zijn bent u bij ons aan het juiste adres. De werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zitten zoals wij het noemen "alles tussen fundering en dak". Dit houdt in; Eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden welke u tegen kunt komen bij onderhoud, verbouwen of nieuwbouw. Wilt u een andere of nieuwe badkamer, keuken of buitendouche, wij regelen alle werkzaamheden. Van begin tot eind. Installatiewerkzaamheden, stucwerk, tegelwerk etc etc. Heeft u plannen om uw dak te laten repareren, onderhouden of te vernieuwen, wij regelen het voor u. Wilt u aanpassingen aan uw meterkast, verwarmingsinstallatie of leidingwerk, wij spreken alles van te voren met u door en geven u een duidelijke, gespecificeerde offerte met daarin de werkzaamheden, garanties en condities aangaande de werkzaamheden. Geen onduidelijkheden of verassingen voor tijdens of na de werkzaamheden. Mocht het voorkomen dat wij mankementen tegen komen welke niet zijn voorzien of verborgen nemen wij met u de mogelijkheden en kosten direct met u door zodat u als wij klaar zijn met de opdracht(en) jarenlang kunt genieten van het eindresultaat. Bij ons bedrijfsprofiel vind u meer informatie aangaande de werkzaamheden waarvoor u ons kunt inschakelen. Voor alle duidelijkheid.! Het is voor ons niet mogelijk om op afstand werkzaamheden in te schatten of te calculeren. Wij komen altijd eerst even bij u kijken om de situatie te overzien, uw wensen aan te horen en te verwerken in de calculatie. Hierbij geven wij u desgewenst advies omtrent de mogelijkheden en zaken waar u dan rekening mee dient te houden. Wij werken conform de geldende normen en regels. Wij geven garanties op onze werkzaamheden buiten de geldende garanties welke gegeven worden op producten en materialen. Tevens werken wij uitsluitend met professioneel gereedschap zoals Festool, Dewalt en Protool. Wij wensen u alvast veel plezier met het eindresultaat. Wij houden ons aan de maatregelen m.b.t Covid 19 en verwachten dat ook van u. Marc en Sveta Innovatorya Zwolle

  Laatste review:

  Ombouw/koof plaatsen/vervangen -

  Snel gehandeld en komt de gemaakte afspraken na. Tevreden met het resultaat dus kortom top!

Populaire lokale stukadoors in Zwolle

Informatie over stukadoors uit Zwolle

Stukadoorsbedrijven uit Zwolle

Nieuw stucwerk of pleisterwerk aanbrengen, beschadigingen als scheuren in muren repareren of je muren voorzien van spuitwerk; Werkspot brengt je in contact met de beste vakmannen uit regio Noord-Holland. Als je een mooi huis in Zwolle hebt, wil je deze natuurlijk goed onderhouden. Niet alleen om je huis er beter uit te laten zien, maar ook om deze te beschermen tegen beschadigingen. Sommige mensen kiezen ervoor om zelf te stucen, maar dit blijkt een moeilijke klus te zijn die veel van je tijd. Laat dit werk daarom aan een van onze professionele stukadoors uit de omgeving Zwolle over. Vakmannen die efficiënt en doelgericht te werk gaan. Waarom zou je jouw huis laten stucen door een stukadoor uit de regio Zwolle? Doordat stukadoors en stukadoorsbedrijven uit de omgeving hun reputatie hoog moeten houden, bevordert dit de kwaliteit van het werk. Bovendien zijn de voorrijkosten laag, wat weer fijn is voor je portemonnee. Ook voor advies op maat kun je terecht bij een van onze stukadoors.

Onze stukadoors in Zwolle leveren kwaliteit

Woon je in Schelle en wil je de buitenmuren van je woning laten pleisteren? Of wil je jouw muren in Bruggenhoek net dat beetje extra geven met bijvoorbeeld spuitwerk of een plafondlijst? Je hoeft niet verder te zoeken, want bij Werkspot zit je aan het juiste adres. Speciaal voor jou hebben wij een lijst samengesteld met de beste zelfstandige stukadoors en stukadoorsbedrijven uit jouw regio. Allemaal mannen die hun vak verstaan en bij wie het leveren van kwaliteit de eerste prioriteit is. Hoe wij je deze kwaliteit kunnen garanderen? Alle Zwolse stukadoors die op Werkspot zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Ze zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, verzekerd en hebben de juiste certificaten om de klus te klaren. Daarnaast houden we de reviews goed in het oog, zodat we het niveau van iedere vakman hoog kunnen houden. Zo kun je er altijd van uitgaan dat jouw Zwolse woning netjes gestuct, gepleisterd of gespoten wordt achtergelaten.

Waarvoor kan ik een stukadoor uit Zwolle inzetten?

Naast het algemene stuc- pleister- en spuitwerk, zijn stukadoors uit Zwolle ook in te zetten voor sierpleisterwerk. Denk hierbij aan het aanbrengen van korreling spachtelputz of grof granol op je muur. Bovendien hebben we echte specialisten in decoratief stucwerk in ons bestand. En wil je misschien jouw plafond voorzien van een plafondlijst of een mooi ornament? Ook dan kun je contact opnemen met een van de professionele stukadoors van Werkspot.

Het stucen van je Zwolse woning via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoorsbedrijven in Zwolle, kun je op zoek naar een stukadoor die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zwolle? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk binnen of misschien buiten schilderen, behangen van je kamer of wand- of vloertegels zetten

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Zwolle

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur