Vind verhuisbedrijven in Borne

Op zoek naar verhuisbedrijven in Borne? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Borne

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews
  Verhuisbedrijf in Borne

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Super friendly and professional. I'm very happy with the work.
 • Mahler klussenbedrijf & vlechtwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Borne

  Mahler klussenbedrijf & vlechtwerken.. -ijzervlechten(fundering,breedplaatvloer, vloer voor woning & bedrijfsvloer) -Schilderen (binnen&buiten) -andere bouwwerkzaamheden. -spullen voor u verhuizen.(met aanhanger) -puin of andere dingen afvoeren. -kasten enz. Uit elkaar halen en afvoeren. -behangen. & verwijderen. -Tuintegels schoonspuiten hogedruk. -schoonmaak (zal voornamelijk m'n vrouw doen) -gratis ophalen van oud ijzer & metalen. Neem direct contact op met Mahler klussenbedrijf & vlechtwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Lifestyle Action B.V.
  Lifestyle Action B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Verhuisbedrijf in Borne

  Wij zijn sinds vorige jaar in de branche Groothandel begonnen. Deze branche heeft als hoofdcategorie bemiddeling (opdrachten zoeken en koppelen aan de juiste vakmensen, we doen ook inkoop en verkoop van de producten die nodig zijn voor verschillende werkzaamheden). Wij zijn een zeer succesvol bedrijf dat bemiddelt tussen uitsluitend vakbekwame schilders, stukadoors en zeer diverse opdrachtgevers. Dit zijn meestal particulieren maar ook bedrijven en het maakt niet uit of het nu een tussenwoning, landhuis, bungalow, of bedrijfshal is. Onze motto is elke klus zo goed mogelijk, kwalitatief uitvoeren en tijdig opleveren. Alle vakmensen zijn volledig zelfstandig en werken in meerdere teams en beschikken over de benodigde papieren om in hele eu te mogen werken. Bij elke opdracht voor het eerste gesprek komt een voorman en vertaler mee. Ze doen nog steeds alles met de handen. Ook airco , kasten op maat maken en plaatsen kunnen ze. Kwaliteit van de vakmensen is gewoon 200%. Zie foto’s. Neem gerust contact met ons op werkspot. We nemen je reactie zeer serieus en geven volledige aandacht voor.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Eerlijk is eerlijk: Aan de inzet van deze harde werkers ligt het niet. Vanaf het begin veel beloftes over topkwaliteit in recordtijd. Helaas een week voor het begin van de klus al gedoe over de afgesproken “vaste” prijs. Bleek toch niet haalbaar en de zwart op wit overeengekomen prijs werd zonder pardon aan de kant geschoven. Tja, zoek dan maar eens een ander. Na de oplevering aantal gebreken gemeld, maar de smoesjes waren minstens net zo vindingrijk als ongeloofwaardig. Klaas en Lydia worden niet geremd door enige kennis van zaken, want ze kennen het verschil niet tussen OSB hout en watervast multiplex. Na een week lekkage in de badkamer door slecht voeg- en kitwerk (lag volgens hun aan het materiaal van de wand, terwijl er een kier van een paar centimeter tussen de tegels zat). Hierdoor tussenwand direct beschadigd met gebarsten tegel en gescheurde voegen. Van Lifestyle kregen we alleen een grote mond en geen enkele bereidheid om alles netjes op te lossen. Teleurstellend.
 • She Can Fix It

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Borne

  Vrouwelijke ondernemer met twee rechter handen!

 • JFE Bouw & Renovatie B.V.
  JFE Bouw & Renovatie B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Verhuisbedrijf in Borne

  Beste Klant, We zijn gespecialiseerd in renovatie en alle klussen in en rondom huis. Gezien we alle specialisten in huis hebben voor elk project en honderden tevreden klanten aarzel niet om met ons in contact te komen. We zien de samenwerking graag tegemoet. Met vriendelijke groet, JFE Bouw & Renovatie B.V. Borne

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Aanrader: Prima werk, alles binnen de afgesproken prijs. De stucadoors zelf spraken geen nederlands, maar degene die de afspraken maakt en alles regelt, wel. Geen probleem dus.
 • JDRT Bouw
  JDRT Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Verhuisbedrijf in Borne

  Wij houden ons bezig met verbouw, nieuwbouw, renovatie en onderhoud voor particulieren en bedrijven. Onze kennis en ervaring reikt van - Volledige renovatie van u woning - Stuken - Tegelzetten - Schilderen - Vloer afwerking Onze mensen zijn betrouwbare en gespecialiseerde krachten die breed inzetbaar zijn. Afhankelijk van de grootte van de opdracht, werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde vakmensen die hun vakmanschap en scherpe prijsstellingen aan ons bewezen hebben.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Een afspraak kon op korte termijn gemaakt worden. Buitenwerk van de woning is netjes geschilderd en de klus was snel geklaard. JDRT inmiddels gevraagd voor een volgende klus.
 • Cortigiano B.V.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Borne

  Heb je een Verhuisbedrijf nodig in Hengelo of omgeving? Cortigiano B.V. kan je helpen met alle klussen die een Verhuisbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Elektra-Vent
  Elektra-Vent
  Beoordeling: 4.9 van 54.9591 reviews
  Verhuisbedrijf in Borne

  Elektra-Vent is een bedrijf dat zich bezig houdt met het inspecteren van elektrotechnische installaties volgens de NEN 3140 en NEN 1010, Agro en VIER methode. We zijn Stipel gecertificeerd. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van mechanische ventilatiesystemen.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Heel goed geholpen met mijn klus. Alles is goed verlopen
 • Ferlex
  Ferlex
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Borne

  Ik ben Ferdi Reicharten eigenaar van Ferlex. Wij werken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en opbouwprojecten. Een greep uit onze projecten: ü Aanbouw van serres ü Badkamer verbouwingen (incl. leidingwerk) ü Dakkapellen plaatsen Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:
  Prima! Zeker te adviseren aan andere partijen.
 • Staats dienstverlening
  Staats dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Borne

  Staats dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een , Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals , Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of overkapping plaatsen bestrating en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte aan tevragen

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Borne, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Borne

Andere vakmensen in Borne

Vind vakmensen bij jou in de buurt