Vind stratenmakers in Borne

Op zoek naar stratenmakers in Borne? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Borne

 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Stratenmaker in Borne

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? Nog even voor de winter uw straatwerk gereed ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mooi afgewerkt en goede service.
 • Klusdirect
  Beoordeling: 4.4 van 54.4527 reviews
  Stratenmaker in Borne

  Beste mensen, Klusdirect is een aannemersbedrijf met ruime ervaring. Al onze opdrachten worden tot in detail met u besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze specialiteiten zijn: landschapverzorging/tuinaanleg Bouw/verbouwen Laminaat/parket Wij kunnen ook met u meedenken aan uw toekomstige projecten, dit is geheel vrijblijvend. Wij hebben de beschikking over professioneel materiaal om de opdracht kwalitatief en spoedig te kunnen realiseren. Wij kijken er naar uit om u graag kennis te laten maken met ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Klusdirect

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ibrahim levert goed werk af. Werkt netjes. Kortom kan hier wel een lang verhaal neerzetten. Bij de volgende klus is hij de eerste waar ik contact mee opneem.
 • R. Steenbergen Bestrating & Tuin
  R. Steenbergen Bestrating & Tuin
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Borne

  Beste werkspotbezoeker, welkom op mijn pagina. Wij zijn een fris bedrijf met een rugzak aan ervaring. Door ons netwerk met collega bedrijven kunt u ons benaderen voor bijna al uw projecten/klussen in uw tuin. De werkzaamheden op een rij: Tuinaanleg Tuin Renovatie Onderhoud Graszoden Kunstgras Grondwerkzaamheden Bestratingen zowel nieuw als herbestrating. (Van beton tot keramisch) Materialen kan uiteraard ook in overleg via ons. Graag zien wij uw aanvraag tegemoet Met vriendelijke Groet R. Steenbergen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima uitgevoerd. Tussen tijds in overleg het werk aangepast (uitgebreid op mijn verzoek). Klasse geregeld
 • TK Ensink op kemna
  TK Ensink op kemna
  Beoordeling: 4.1 van 54.158 reviews
  Stratenmaker in Borne

  Mijn naam is Patrick. Een goede vakman voor klus werkzaamheden zoals metselen ,tegelzetten,Straatwerk en tuin werk TK staat voor Tuin en klussen.Mijn ervaringen zijn 9 jaar metselaar/tegelzetten geweest bij een klein bouwbedrijf,en heb 4 jaar lang bij een hoveniers bedrijf gewerkt,bij twijfel om mijn bedrijf in te huren kan ik foto's toe sturen van gemaakte projecten. ik hoop uw spoedig te kunnen ontmoeten om uw een offerte op maat te kunnen aanbieden,voor duidelijker afspraken op papier. met vriendelijker groeten Patrick

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hij heeft een tijd terug bij ons in de voortuin mooi werk voor een goede prijs afgeleverd. Een grote bloemenzaak met straatwerk. 2 jaar later ziet het er nog keurig en stevig uit.
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Stratenmaker in Borne

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Sloopwerk algemeen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Jasper is een zeer gedreven en gemotiveerd om een klus uit te voeren. Weet van aanpakken en gaat pas echt weg wanneer de puntjes op de i gezet zijn. Ook sociaal erg betrokken bij het gezin gezellig en goed gehumeurd. Wij gaan Jasper zeker nog nodig hebben bij onze volgende klus. Succes met alle klusjes waarmee je andere mensen ook blij kan maken!
 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Stratenmaker in Borne

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Werk volgens afspraak uitgevoerd
 • Infra Excellent
  Infra Excellent
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Stratenmaker in Borne

  INFRA Excellent is een professioneel bedrijf met hoge kwaliteitseisen en zijn al 30 jaar actief in bestratingen, rioolwerken en tuinrenovatie. INFRA Excellent heeft projecten in zowel binnen- als in het buitenland gerealiseerd en zodoende veel know how opgedaan voor wat betreft de landelijke hoge kwaliteitseisen. Werknemers zijn geschoold als: Vakman G.W.W en zijn VCA gecertificeerd. Werkspot is voor INFRA Excellent een aanvulling op de dagelijkse werkzaamheden en de werknemers van INFRA Excellent zijn zeer gedreven om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan. INFRA Excellent

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Echte vakmensen!! Enthousiast over het werk en dat merk je!! Aanrader!!
 • BB Dienstverlening
  BB Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Borne

  BB Dienstverlening specialiseert zich voornamelijk in kleine hand sloop werkzaamheden. Tevens leveren wij ook diensten zoals glasbewassing, kozijnen reinigen, boeien reinigen, dakgoten leeg halen etcetera.

 • MJ Diensten
  MJ Diensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Borne

  Welkom op onze pagina! Wij zijn MJ Diensten. We specialiseren ons in o.a. bestraten, hovenierswerk en het plaatsen van schuttingen. Daarnaast kunnen we natuurlijk veel meer voor u betekenen. We realiseren graag uw droomproject! We zijn gevestigd in Hengelo.

  Laatste review:
  Ze hebben een mooie betonschutting neergezet voor een goede prijs. Dit met een top service! Zeker een aanrader!
 • HMK Handelsonderneming

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Borne

  werkgebied heel nederland ervaring in slopen van systeemplafonnen, betonvloeren verewijderen, laminaat uithalen. woning ontruimingen, VCA certificaat eigen gereedschappen, eigen bus en eigen aanhangers

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Borne, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 43 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Borne

Andere vakmensen in Borne

Vind vakmensen bij jou in de buurt