Vind stratenmakers in Rijssen

Op zoek naar stratenmakers in Rijssen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Rijssen

 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Stratenmaker in Rijssen

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? Nog even voor de winter uw straatwerk gereed ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mooi afgewerkt en goede service.
 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55475 reviews
  Stratenmaker in Rijssen

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Richard is een topman.Hij kwam netjes op tijd.Hij is vriendelijke.Prijs is goed. Echte vakman
 • Djbeunk grondwerken

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Rijssen

  Dj Beunk grondwerken is gespecialiseerd in het aanleggen van bestrating en tuinaanleg. Ook verwijderen wij uw oude bestrating/ beplanting en kunnen wij u alle soorten planten, bomen, en,/of bestratings materialen leveren tegen scherpe prijzen.

 • Dienstverlening D. van Dijk
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Rijssen

  Ik ben ervaren met het aanleggen van diverse soorten bestrating. Ik help graag met meedenken over oplossingen en ik ben pas tevreden als u dat bent!

  Laatste review:
  Dinant heeft prachtig werk geleverd en heeft bij ons het terras vernieuwd met tegels van 60x60. Hij komt zelf met ideeën en oplossingen, maar overlegd eerst voordat hij het uitvoert. Ben je op zoek naar een goede stratenmaker, bel Dinant!
 • Koekoek bouwservice
  Koekoek bouwservice

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Rijssen

  Sinds januari 2020 gestart als zelfstandige in de bouw onder de naam Koekoek bouwservice. Gevestigd in Rijssen en voer verschillende klussen uit gerelateerd aan de bouw. Van dakrenovatie tot overkappingen staat ik klaar om u te helpen! Bel of email voor de aanvragen.

 • Altena sloopwerken

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Rijssen

  Werkzaamheden wat wij uitvoeren met precisie is alles wat met sloopwerkzaamheden / grondwerk te maken heeft zowel machinaal als met de hand . Ervaring met : Minikraan - schranklader - slooprobot - in het bezit van machinisten diploma - heftruck certificaat - hoogwerker certificaat - VCA vol diploma - hand sloopwerken: werken met snijbrander - kleine beton boor / zaagwerk - en opruimwerkzaamheden .

 • KNOL RIJSSEN
  KNOL RIJSSEN

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Rijssen

  KNOL RIJSSEN Bouw & montage Voor elke bouw- verbouw, sloop en (de)montageklus!

 • Harbers Agri en Bouw Service
  Harbers Agri en Bouw Service

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Rijssen

  Harbers Agri en Bouw Service houdt zich voornamelijk bezig met het aanleggen van de straat en grondwerk. Ook doen we sloopwerk. Materiaal aanvoeren zoals stenen en zand is geen probleem, ook het afvoeren regelen wij. Ik werk veel met andere zelfstandige en dat geeft het voordeel dat we flexibel zijn en vol van motivatie om de klus goed te klaren.

 • Nipan
  Nipan
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Stratenmaker in Rijssen

  Nipan Dienstverlening en Houtbouw is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt in Rijssen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Carport plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Fantastisch geholpen door Nipan. Erg prettig in de omgang en heel kundig. We hadden direct een goed gevoel over hen, erg betrouwbaar. Resultaat mag er zeker zijn. We zouden hen zeker weer inhuren
 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Stratenmaker in Rijssen

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Werk volgens afspraak uitgevoerd

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Rijssen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 110 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Rijssen

Andere vakmensen in Rijssen

Vind vakmensen bij jou in de buurt