Vind stratenmakers in Nijverdal

Op zoek naar stratenmakers in Nijverdal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Nijverdal

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55475 reviews
  Stratenmaker in Nijverdal

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Richard is een topman.Hij kwam netjes op tijd.Hij is vriendelijke.Prijs is goed. Echte vakman
 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Stratenmaker in Nijverdal

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? Nog even voor de winter uw straatwerk gereed ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mooi afgewerkt en goede service.
 • Oost West Bouw B.V.
  Oost West Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.1 van 54.1511 reviews
  Stratenmaker in Nijverdal

  Oost West Bouw is door een aantal ondernemers opgericht om particulieren te voorzien van een zorgeloos en flexibel (af)bouwproject. Wij zijn van mening dat u net wat meer mag verwachten van een bouw- en klussenbedrijf. Wij hebben door onze jarenlange kennis en ervaring in de bouw ons gespecialiseerd in hoe wij klanten tijdens de bouwperiode kunnen ontzorgen. Wij zijn in staat om met ons bouwteam snel en vakkundig iedere klus te klaren, waarbij we niet schromen met alternatieve voorstellen te komen om de projectdoelstellingen te bewaken óf om u kostenbesparingen op te leveren. Om snel en adequaat in te kunnen springen op de specifieke wensen van onze klanten beschikken we over een modern uitgeruste werkplaats. Het juiste personeel is een belangrijke factor bij renovatie en restauratie en het stelt ons in staat snel te reageren bij onderhoud en kleine bouwklussen. Verbouwen is al complex genoeg, en tegenwoordig is het lastig om een betaalbare vakman te vinden. Wekenlang wachten op een offerte of niet teruggebeld worden? Wij van Oost West Bouw snappen dat het beter én anders kan, u wilt hierin ontzorgt worden. Wij zijn er voor het complete plaatje waarin u niet alleen vakwerk mag verwachten maar ook een stapje extra, tijdens de bouw, maar ook meteen een oplevering waar u vrolijk van wordt. U wilt namelijk direct kunnen genieten van het eindresultaat. Het volgende mag u nog meer van ons verwachten: √ Binnen 7 werkdagen zijn we bij u voor een kennismaking. √ De eindschoonmaak is bij een oplevering inbegrepen. √ Voor alle kleine en grote klussen in/om uw huis. √ Alle expertise in huis, van metselaar tot elektricien en van hovenier tot timmerman. √ Na opdracht beginnen we binnen 30 werkdagen aan de klus. √ Vakwerk voor het complete plaatje van verbouw of renovatie. √ We werken flexibel en zijn ook s `avonds en in het weekend beschikbaar indien gewenst. √ Iedere klant heeft een eigen vast contactpersoon √ Einddatum van uw klus staat vast. U kiest voor Oost West Bouw B.V. wanneer het gaat om vakmanschap. Onze bouwkundige werkzaamheden worden met uiterste precisie en kwaliteit vervaardigd en staan garant voor veel woonplezier.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Wij zijn super tevreden met onze badkamer. Strak werk geleverd, binnen de afgesproken tijd klaar. Wij raden Oost West Bouw zeker aan.
 • Vloerenbedrijf Ligtenberg
  Vloerenbedrijf Ligtenberg
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Nijverdal

  Geachte heer/mevrouw, Wij zijn specialist in het leggen van cement-dekvloeren. Wij leveren kwaliteit, zuiverheid voor zowel bedrijfsmatig of particuliere markt. Bent u nieuwschierig geworden naar onze prijzen? Vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op. Voor meer informatie en foto’s bekijk onze facebookpagina: Met vriendelijke groet, Danny Ligtenberg. Vloerenbedrijf Ligtenberg.

  Laatste review:
  Perfect werk afgeleverd. Serieus, aardig, vakmanschap en alles volgens planning en afspraken. Ik raad ze van harte aan
 • Vloerenbedrijfsteenbergen
  Vloerenbedrijfsteenbergen

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Nijverdal

  Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wij Realiseren uw droomtuin Tuin aanleg van A tot Z. Voor leverantie en advies. Wij nemen al u werk uit handen. Laat u inspireren en adviseren. Door onze specialisten. maak u droom tuin werkelijkheid. • Leverantie (binnen 48 uur geleverd) • Bestratingen • Grondwerken • Tuin-aanleg • Tuin onderhoud.  • Split/ grind • Graafwerkzaamheden. • Schuttingen • Kunstgras/ graszoden. • Advies Vraag vrijblijvend een offerte aan! Mocht u overige vragen hebben stuur gerust een bericht Wij staan gerant voor kwaliteit en een eerlijke prijs! Wie weet staan wij binnenkort u tuin aan te leggen?

 • Brinkman Grondwerken
  Brinkman Grondwerken

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Nijverdal

  Brinkman grondwerken is gespecialiseerd in grondwerkzaamheden en het aanleggen en onderhouden van u gazon

 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Stratenmaker in Nijverdal

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Werk volgens afspraak uitgevoerd
 • Harbers Agri en Bouw Service
  Harbers Agri en Bouw Service

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Nijverdal

  Harbers Agri en Bouw Service houdt zich voornamelijk bezig met het aanleggen van de straat en grondwerk. Ook doen we sloopwerk. Materiaal aanvoeren zoals stenen en zand is geen probleem, ook het afvoeren regelen wij. Ik werk veel met andere zelfstandige en dat geeft het voordeel dat we flexibel zijn en vol van motivatie om de klus goed te klaren.

 • Altena sloopwerken

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Nijverdal

  Werkzaamheden wat wij uitvoeren met precisie is alles wat met sloopwerkzaamheden / grondwerk te maken heeft zowel machinaal als met de hand . Ervaring met : Minikraan - schranklader - slooprobot - in het bezit van machinisten diploma - heftruck certificaat - hoogwerker certificaat - VCA vol diploma - hand sloopwerken: werken met snijbrander - kleine beton boor / zaagwerk - en opruimwerkzaamheden .

 • Djbeunk grondwerken

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Nijverdal

  Dj Beunk grondwerken is gespecialiseerd in het aanleggen van bestrating en tuinaanleg. Ook verwijderen wij uw oude bestrating/ beplanting en kunnen wij u alle soorten planten, bomen, en,/of bestratings materialen leveren tegen scherpe prijzen.

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Nijverdal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 113 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Nijverdal

Andere vakmensen in Nijverdal

Vind vakmensen bij jou in de buurt