Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Nijverdal

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55500 reviews
  Hovenier in Nijverdal

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel beschikbaar, klus snel en goed uitgevoerd.
 • Rasmijn Elektrotechniek
  Rasmijn Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Hovenier in Nijverdal

  🔌 Rasmijn Elektrotechniek: Uw Elektro & Data-specialist in Overijssel! Op zoek naar experts voor elektro- en datanetwerkinstallaties? Ontdek Rasmijn Elektrotechniek! Wij bieden: 🔧 Elektro-installaties: Installatie, reparatie en onderhoud. 🌐 Data-installaties: Efficiënte datanetwerken. 💼 Betrouwbaar team, op maat gemaakt advies en kwaliteit gegarandeerd.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Albert reageerde snel en heeft de buitenlampen netjes opgehangen en aangesloten. Prima werk!
 • Averesch Tuinen
  Averesch Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Hovenier in Nijverdal

  Averesch Tuinen kan je helpen met je Hovenier klus in Rijssen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud... te beantwoorden. Neem direct contact op met Averesch Tuinen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ingehuurd om de tuin weer zomer klaar te maken. Super werk geleverd! In een paar uurtjes een behoorlijk overwoekerde tuin weer helemaal strak gemaakt! Zeer tevreden!
 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Hovenier in Nijverdal

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top gasten, netjes werk geleverd. Goed overleg Was een Spoedklus, konden snel komen 😊 Goede, nette prijs
 • Niels Abbink Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Hovenier in Nijverdal

  Grondwerk - Straatwerk - Tuinaanleg - Sloopwerk - Afrastering - Zand, Grond & Grind Handel

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Topper !
 • van Gunst Groencreaties V.O.F.
  van Gunst Groencreaties V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Nijverdal

  van Gunst Boomverzorging Gespecialiseerd in : - Vellen van bomen - Afbreken van bomen - Groot groenbeheer - Boom controle - (Ver)planten van bomen

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Super geholpen! Aardige mensen, klus super uitgevoerd! Communicatie verliep goed en afspraken werden nagekomen. Zou ze zeker nog eens inschakelen!
 • Hurrelbrink hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Nijverdal

  Hurrelbrink hoveniersbedrijf is het juiste adres om al u tuinwensen en werkzaamheden te laten uitvoeren. Van het verwijderen en afvoeren van de oude tuin t/m de complete aanleg van u nieuwe droomtuin . Hierdoor heeft u maar 1 aanspreekpunt… Hurrelbrink hoveniersbedrijf Mvg.. Paul Hurrelbrink

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hele goede en zeer professionele vakman, die erg secuur en netjes werkt. Meedenk en zich aan zijn afspraken houd. Goed en vakkundig advies geeft en goede, degelijke en professionele apparatuur en gereedschap gebruikt om mee te werken. Offerte aangevraagd voor betegelen gedeelte van de tuin met 44 m2 aan keramische tegels. Drainage aanleggen en afsluitbandjes. Weghalen grond en oude stenen. Aanvoeren zand en regelen en aanvoer van de tegels. We hebben een prijs afgesproken voor een totaalpakket en datum afgesproken voor de uitvoer. Duur van de werkzaamheden, uiteraard afhankelijk van het weer. Alles is perfect uitgevoerd en de werkzaamheden zijn keurig verlopen. Tot op de puntjes secuur werk geleverd. Alles ziet er strak en mooi uit. Zeer tevreden over het hele verloop en het geleverde werk. Kan Paul Hurrelbrink zeer zeker aanbevelen. Een betere vakman zul je niet zo vaak tegenkomen.
 • Heins Meubelen
  Heins Meubelen
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Hovenier in Nijverdal

  Hein kan je helpen met je Elektricien klus in Enter en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Verlichting installeren of verplaatsen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Heins Meubelen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Goed werk geleverd, aandacht voor detail en meedenkend! 👍
 • FAMO
  FAMO
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Nijverdal

  We maken het gemakkelijk en sterven ernaar om elke klant uiterst tevreden te stellen. Benieuwd naar ons werk? Bekijk onze website voor onze opgeleverde projecten Wij plaatsen alle soorten schuttingen tegen de scherpste prijs van Nederland. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag om uw droomschutting in uw achtertuin te komen plaatsen. Wij plaatsen onze schuttingen door heel Nederland. Wij komen graag bij u kijken om de klus op te meten en of te bespreken, uiteraard geheel vrijblijvend FAMO Schuttingen

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Erg blij met de nieuwe schutting. Professioneel bedrijf dat afspraken nakomt. Harde werkers. Kan ze van harte aanbevelen.
 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 4 van 5455 reviews
  Hovenier in Nijverdal

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Echte vakman, netjes vriendelijk en komt afspraken na

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Nijverdal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 302 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Nijverdal

Andere vakmensen in Nijverdal

Vind vakmensen bij jou in de buurt