Vind ontwerpers in Nijverdal

Op zoek naar ontwerpers in Nijverdal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Nijverdal

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Ontwerper in Nijverdal

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Fijne samenwerking. Tekeningen en berekeningen zien er netjes uit.
  Kom in contact
 • A.H. Mekelenkamp
  A.H. Mekelenkamp
  Beoordeling: 4.9 van 54.95145 reviews
  Ontwerper in Nijverdal

  Mijn naam is Alex Mekelenkamp. Mijn ervaring ligt al ruim 35 jaar in de keukenmontage en interieurbouw. Ik monteer ongeveer 100 keukens per jaar. (kookklaar opgeleverd). Ook op interieurbouw gebied kan ik alle werkzaamheden voor u verrichten. Tevens kan ik u onafhankelijk adviseren over de te verrichten werkzaamheden of aankoop van uw keuken. Iendien gewenst doen wij ook traject begeleiding

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Goed. A.H. Mekelenkamp dacht goed mee en heeft de keuken weer netjes gemaakt.
  Kom in contact
 • Kate Bakker
  Kate Bakker

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Nijverdal

  Mijn kracht is dat ik de wensen van klanten goed kan visualiseren in een compleet 3D ontwerp zodat je goed kan zien hoe het eind resultaat van je uit te voeren project word. Hierdoor maak je beter keuzes waardoor je project geperfectioneerd word. Laat je dromen uitkomen... Kate is een betrokken persoon. Ik luister, heb plezier en koppel professionaliteit aan realiteit. Ik kijk goed naar individuele wensen en vertaal dit naar het ontwerp van uw dromen.

  Kom in contact
 • Perlahome

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Nijverdal

  Perlahome kan je helpen met je Aannemer, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Nijverdal en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Perlahome om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Made Steiger Service

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Nijverdal

  Allround technisch inzetbaar. Steigerbouw Elektra Prefab timmerwerken Timmerwerk Werkzaam in de regio's Overijssel en Gelderland. Jaren ervaring als steigerbouwer, elektricien en in de Prefab timmerwerken Allround inzetbaar. En een breed vangnet van collega vakmensen maakt totaal pakket mogelijk.

  Kom in contact
 • Vloerenbedrijfsteenbergen
  Vloerenbedrijfsteenbergen

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Nijverdal

  Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wij Realiseren u droomtuin Tuin aanleg van A tot Z. Voor leverantie en advies. Wij nemen al u werk uit handen. Laat u inspireren en adviseren. Door onze specialisten. maak u droom tuin werkelijkheid. • Leverantie (binnen 48 uur geleverd) • Bestratingen • Grondwerken • Tuin-aanleg • Tuin onderhoud.  • Split/ grind • Graafwerkzaamheden. • Schuttingen • Kunstgras/ graszoden. • Advies Vraag vrijblijvend een offerte aan! Mocht u overige vragen hebben stuur gerust een bericht Wij staan garant voor kwaliteit en een eerlijke prijs! Wie weet staan wij binnenkort u tuin aan te leggen?

  Kom in contact
 • Bouwservice Wispels
  Bouwservice Wispels
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Ontwerper in Nijverdal

  Wij zijn een erkend bouwbedrijf met 40 jaar ervaring, werkzaam vanuit Nijverdal / Hellendoorn. Naast onze vakbekwame medewerkers, kunnen wij een beroep doen op solide en betrouwbare onderaannemers. Onze werkplaats vindt u op bedrijventerrein ’t Lochter in Nijverdal. Samen met deze mensen zorgen we steeds voor een bouwploeg die past bij het project, die topkwaliteit levert en die flexibel kan opereren. We zijn een kleine onderneming zonder bureaucratie. Dat betekent dat een project altijd, van begin tot eind, door dezelfde persoon wordt begeleid. We houden intensief contact met u als opdrachtgever waardoor ook tijdens de bouw nog wijzigingen kunnen worden doorgevoerd. Het gaat tenslotte om uw woonwensen.

  Laatste review:
  Rene heeft goed werk geleverd. Duidelijk in communicatie, werkt netjes en accuraat. Een goede prijs- kwaliteitsverhouding.
  Kom in contact
 • Koggel interieur
  Koggel interieur

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Nijverdal

  Koggel Keukens & Interieur Nicolaus Ottostraat 3 7442 DV Nijverdal Wij laten uw wensen in vervulling gaan Koggel Keukens & Interieur is een onderneming die wensen van de klant in vervulling laat gaan. Inmiddels hebben wij al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van interieurbouw. Daarnaast beschikken we over geavanceerde machines en technieken om uw interieur op een hoog niveau te kunnen ontwikkelen. Elk maatwerk product is voor ons uniek! WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN? - Keukens & keukenrenovaties - TV meubels - Badmeubels - Knieschotkasten - Kledingkasten - Bureau’s en tafels - Kamer en suite deuren - Maatwerkkasten - Aftimmerwerk - Balies - Totaalinterieur WAAROM KIEST U VOOR KOGGEL KEUKENS & INTERIEUR? - Wij adviseren op locatie - Uw wensen vertalen wij in een 3d ontwerp - Wij verzorgen uw totaal interieur van uw ruimte of woning - Wij leveren en monteren uw interieur op locatie

  Kom in contact
 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Nijverdal

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Hans denkt mee en zorgt ervoor dat het gewoon goed komt en dat het goed voelt! Hij reageert snel en de klus is klaar voor de deadline.
  Kom in contact
 • Baysoy Timmerwerken
  Baysoy Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Nijverdal

  .20 jaar ervaring als timmerman Gewerkt in renovatie , restauratie en nieuwbouw .

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Nijverdal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Nijverdal

Andere vakmensen in Nijverdal

Vind vakmensen bij jou in de buurt