Vind ontwerpers in Wierden

Op zoek naar ontwerpers in Wierden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Wierden

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Ontwerper in Wierden

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  constructie berekening van Bouwtekeningen. snel en redelijk geprijsd
  Kom in contact
 • A.H. Mekelenkamp
  A.H. Mekelenkamp
  Beoordeling: 4.9 van 54.95145 reviews
  Ontwerper in Wierden

  Mijn naam is Alex Mekelenkamp. Mijn ervaring ligt al ruim 35 jaar in de keukenmontage en interieurbouw. Ik monteer ongeveer 100 keukens per jaar. (kookklaar opgeleverd). Ook op interieurbouw gebied kan ik alle werkzaamheden voor u verrichten. Tevens kan ik u onafhankelijk adviseren over de te verrichten werkzaamheden of aankoop van uw keuken. Iendien gewenst doen wij ook traject begeleiding

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Goed. A.H. Mekelenkamp dacht goed mee en heeft de keuken weer netjes gemaakt.
  Kom in contact
 • InterieurFactor
  InterieurFactor

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wierden

  Mijn naam is Pascal, interieurontwerper en ruimtelijk vormgever die met slimme, creatieve en duurzame ontwerpen ernaar streeft het beste uit de mens en de omgeving te halen. Een leefbare wereld waar in elke hoek een verhaal wordt vertelt, waar elk detail een doel dient. Welkom bij de studio van interieurFactor, waar ik, mijn passie voor ontwerp en ruimtelijke vormgeving tot leven breng. In mijn ruim 25 jaar lange reis door Nederland en Europa heb ik talloze projecten geleid, van sprankelende bedrijfspanden tot intieme thuisoases. Maar nu, vanuit onze karaktervolle oude jaren ´30 slagerij in het hart van Twente, sta ik te popelen om mijn stempel te drukken op de lokale gemeenschap. Mijn missie? Het verschil maken voor elke gebruiker, elke ruimte, elk moment. Bij interieurFactor draait het niet alleen om esthetiek, maar ook om functionaliteit en duurzaamheid. Ik geloof in oplossingen die meebewegen met veranderende wensen en bedrijfsbelangen. Zo ontwerp ik interieurs die niet alleen vandaag indruk maken, maar ook morgen relevant blijven. “Duurzaamheid en modulariteit zijn geen trends, het zijn essentiële pijlers van slim ontwerp,” zegt de beroemde architect Bjarke Ingels. En ik kan het niet meer eens zijn. Daarom zet ik mij in voor het creëren van modulaire houtskeletbouw en CLT-units die niet alleen het landschap verrijken, maar ook de manier waarop we wonen en werken transformeren. Ik zoek niet alleen naar oplossingen; ik zoek naar partnerschap. Samen met lokale bedrijven en particulieren in Nederland, Overijssel en Twente wil ik bouwen aan een duurzame toekomst, waarin innovatie hand in hand gaat met respect voor traditie en dat wat al met veel liefde bedacht en gebouwd is. Dus, bent je klaar om samen iets bijzonders te creëren? Laten we dan in contact komen.

  Kom in contact
 • Ambachtelijke Meubelmakerij Wierden

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wierden

  Ambachtelijke Meubelmakerij Wierden kan je helpen met je Keukenmonteur, Timmerman klus in Wierden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Keuken plaatsen of renoveren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Meubel(s) maken, Keuken gereedmaken voor plaatsing, Keukenkastjes repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Ambachtelijke Meubelmakerij Wierden om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Dienstverlening H. Dirksen
  Beoordeling: 2 van 5251 review
  Ontwerper in Wierden

  - Ervaring met bouw en straatwerk tuinaanleg en tuin grondwerk Regio Overijssel en Gelderland

  Kom in contact
 • Olthuis Bouw & Advies
  Olthuis Bouw & Advies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Wierden

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Herman Olthuis. Olthuis Bouw & Advies is een jong bedrijf met ruim 30 jaar kennis en ervaring in de werkvoorbereiding van particuliere woningen in de houtskeletbouw. Hierdoor heeft Olthuis Bouw & Advies een goed netwerk van professionals in de bouwwereld opgebouwd. Ook voor aanvragen van vergunningen kunt u terecht bij Olthuis Bouw & Advies . Werkzaamheden: - Nieuwbouw - Aanbouw - Verbouw - (Douglas) overkappingen Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Herman Olthuis

  Laatste review:
  Echte vakman waarmee zeer prettig te werken is.
  Kom in contact
 • Buitenste Binnen Hovenier

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wierden

  Tuinaanleg Tuinontwerp Tuinonderhoud

  Kom in contact
 • Aquadeco B.V.
  Aquadeco B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Ontwerper in Wierden

  Aquadeco is specialist op het gebied van vijver aanleg en vijveronderhoud. Van enorme gemeente vijvers tot alle soorten tuin- en zwemvijvers. Ons team heeft een grote passie voor de natuur en met name al het leven in en rond het water. Wij zuigen vijvers schoon, leggen vijvers aan, reinigen filters en vijvers, snoeien en plaatsen beplanting, controleren waterwaardes en techniek, verbeteren waterwaardes, plaatsen of vervangen pompen en filters en UV-C lampen, leggen Helofytenfilters aan, verwijderen exoten. Eigenlijk alles op vijvergebied. Wij hebben een groot assortiment vijverproducten in onze winkel en geven u graag advies. Aquadeco is vijverspecialist met meer dan 12 jaar ervaring. In onze winkel adviseren wij u graag en bij u thuis bekijken wij graag de mogelijkheden voor aanleg of onderhoud van een fantastische vijver. Zowel grote als kleine vijvers leggen wij met veel passie aan. Ook het onderhoud doen wij met veel enthousiasme. Naast vijver aanleg en onderhoud zijn wij gespecialiseerd in tuin aanleg en onderhoud. Wij werken met een team van 18 Hoveniers, groenmedewerkers en vijverspecialisten en zijn hiermee compleet in de tuin. Bij een groot aantal bedrijven, zorginstellingen en particulieren verzorgen wij op afgesproken momenten het onderhoud.

  Laatste review:
  Vijver aanleggen-
  Zeer vriendelijke mensen. Weten waar ze over praten . En leveren top kwaliteit werk. Vakkundig en behulpzaam. Denken in oplossingen. Ben zeer tevreden met de renovatie van de vijver en het aanleggen van een vlonder.
  Kom in contact
 • Tuin-Technisch Centrum Eshuis B.V.
  Tuin-Technisch Centrum Eshuis B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Wierden

  Wij zijn een hoveniers bedrijf uit Almelo die zich al meer dan 100 jaar naar volle tevredenheid inzet voor u als particuliere klant of bedrijf. Werkzaamheden die wij veelal uitvoeren zijn; - Het aanleggen van tuinen en (zwem) vijvers - Het onderhoud van tuinen en (zwem) vijvers - Mechanische onkruidbeheersing op verhardingen - Aanleggen en herstellen van bestratingen Uiteraard zijn er talloze werkzaamheden meer die wij voor u uit kunnen voeren en wij komen dan ook graag in contact met u om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Momenteel zijn wij veelal werkzaam in de regio Overijssel, maar uiteraard zijn er buiten het werkgebied Overijssel ook klussen die wij met veel enthousiasme en deskundigheid willen uitvoeren.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Nette jongens, zowel over de telefoon als de hoveniers die het uitvoeren.
  Kom in contact
 • ME Aannemersbedrijf
  ME Aannemersbedrijf

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wierden

  ME. Aannemersbedrijf is een relatief jong bedrijf waarbij we verschillende werkzaamheden uitvoeren. Voor prive en zakelijke klanten we renoveren woningen, bedrijfsruimten en wc en badkamer renovatie. We voeren ook reparaties uit Onze ervaringen bestaan uit verschillende disciplines zoals installatie elektra, loodgieterswerk, timmerwerk, stucwerk, schilderen, AUB GEEF DUIDELIJKE INFORMATIE over uw verbouwing, renovatie, reparaties MET FOTO’s EN/OF AFBEELDINGEN!!!!

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Wierden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 32 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Wierden

Andere vakmensen in Wierden

Vind vakmensen bij jou in de buurt