Vind sloopbedrijven in Wierden

Op zoek naar sloopbedrijven in Wierden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Wierden

 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Sloopbedrijf in Wierden

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Jasper heeft heel netjes werk afgeleverd! We wilden een muur doorbreken en netjes afwerken. Dat is zeker gebeurd. Hij had heel snel plek, was niet te duur en was bovendien heel vriendelijk. Een aanrader voor iedereen:)
 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Sloopbedrijf in Wierden

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vlotte en flexibele communicatie, klus snel uitgevoerd
 • Bos Sloopwerken
  Bos Sloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7564 reviews
  Sloopbedrijf in Wierden

  Wij zijn van een puur sloop- en renovatiebedrijf uitgegroeid richting de aannemerij. Dat is puur ontstaan doordat we vaak de vraag krijgen of we mensen kennen voor de afbouw. Wij kunnen dus nu zeggen dat we de beschikking hebben over meerdere proffesionals die al jaren in het vak zitten en wij dus kunnen garanderen dat de klus goed wordt uitgevoerd. Wat doen wij: Strippen van gebouwen voor totaalsloop of renovatie. Totaalsloop (kleine gebouwen) Constructies snijden. Zagen van beton. kleinere particuliere sloopopdrachten Stucwerk (ook betoncire) Egaliseren van vloeren Installatiewerkzaamheden (ook vloerverwarming) Tegelwerk Betonstorten (ook schuimbeton) Metselwerk Staalconstructies Timmerwerkzaamheden

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Rob heeft de sloopklus van onze woonboerderij uitstekend, kundig en op tijd verzorgt. Denkt mee bij lastige situaties en heeft vriendelijke en hardwerkende mannen in dienst.
 • Nijkamp Allround Timmerwerken
  Nijkamp Allround Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Wierden

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf in Wierden, dan kan Nijkamp Allround Timmerwerken je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Dienstverlening H. Dirksen
  Beoordeling: 2 van 5251 review
  Sloopbedrijf in Wierden

  - Ervaring met bouw en straatwerk tuinaanleg en tuin grondwerk Regio Overijssel en Gelderland

 • Allround Service Nijkamp

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Wierden

  Klussen bedrijf

 • Aart voegwerk en meer

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Wierden

  Aart Dienstverlening en Montage is het adres voor particulier en zakelijke klant. Airco, zonnepanelen, metselwerk, elektra, riolering, voegwerk en nog veel meer. Aart is hét adres voor kwaliteit en zekerheid.

 • Energie Control NL
  Energie Control NL
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Wierden

  Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in energie besparende maatregelen. O.a. zonnepanelen, na- isolatie van woningen en bedrijven, thermografie scans. Ons zusterbedrijf Milieu Control NL is gespecialiseerd in asbestverwijdering & dak renovaties o.a. golfplaten en dakbeschot met pannen renoveren dit kan weer perfect in combinatie met in dak zonnepanelen. Kortom één aanspreekpunt voor uw complete renovatie.

  Laatste review:
  Ik ben zeer tevreden over Energie control. De medewerkers waren zeer vakkundig, erg behulpzaam en deden hun uiterste best om het werk uitstekend uit te voeren en weer netjes achter te laten. We zijn goed geadviseerd en de service achteraf was prima!
 • ME Aannemersbedrijf
  ME Aannemersbedrijf

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Wierden

  ME. Aannemersbedrijf is een relatief jong bedrijf waarbij we verschillende werkzaamheden uitvoeren. Voor prive en zakelijke klanten we renoveren woningen, bedrijfsruimten en wc en badkamer renovatie. We voeren ook reparaties uit Onze ervaringen bestaan uit verschillende disciplines zoals installatie elektra, loodgieterswerk, timmerwerk, stucwerk, schilderen, AUB GEEF DUIDELIJKE INFORMATIE over uw verbouwing, renovatie, reparaties MET FOTO’s EN/OF AFBEELDINGEN!!!!

 • roja

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Wierden

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Almelo, dan kan roja je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Wierden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 90 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Wierden

Andere vakmensen in Wierden

Vind vakmensen bij jou in de buurt