Sloopbedrijven in Deventer

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Deventer. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Deventer

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Deventer

 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.6 van 54.6550 reviews
  Sloopbedrijf in Deventer

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Vriendelijke vakman, fijne communicatie en goede prijs-kwaliteit verhouding.
  Kom in contact
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75496 reviews
  Sloopbedrijf in Deventer

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Prima communicatie/planning en de klus vlot geklaard
  Kom in contact
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55550 reviews
  Sloopbedrijf in Deventer

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, verwijderen van schoorstenen en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Verschillende keren contact gehad met Jasper via werkspot. Reageert snel en werkt voor een mooie prijs. Uit eindelijk eindelijk datum geprikt. Keurig op tijd. Samen met ze collega heeft hij alles opgebouwd en zijn ze begonnen. En de klus was al snel klaar. Jasper en zijn collega zijn vriendelijke mensen en denken graag mee, ze werken hard en netjes. Overal foto's van gehad. Super! Volgende keer zal ik hem zeker weer benaderen. Bedankt, ook namens de buren.
  Kom in contact
 • SKG Bouw
  SKG Bouw
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Sloopbedrijf in Deventer

  .

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De klus liep vlekkeloos, afspraken werden nagekomen en de communicatie was goed. Zeer tevreden klant hier.
  Kom in contact
 • J.Hermsen Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Sloopbedrijf in Deventer

  J.Hermsen Dienstverlening kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Sloopbedrijf klus in Apeldoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met J.Hermsen Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Perfect werk geleverd. Een paar uitdagingen tijdens de klus zijn goed opgelost. Alles is snel en goed gedaan
  Kom in contact
 • Clean up facilities
  Clean up facilities
  Beoordeling: 4.2 van 54.251 review
  Sloopbedrijf in Deventer

  Hoe het begon Met uitzicht over de Deventer skyline en de wisser nog in zijn hand, kreeg glazenwasser Danny Suk een idee. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde schoonmaakbedrijven was het tijd om zijn stoute (én schone) schoenen aan te trekken. Talent en persoonlijke waarden werden gecombineerd: sinds 2018 is Clean up facilities feit. Liefde voor het vak De liefde voor het schoonmaakvak stroomt als reinigingsmiddel door de aderen van Danny en zijn team. Het klinkt zo cliché: wanneer je iets doet dat je leuk vindt, voelt het niet als werk. Dan maakt het niet uit dat je voor dag en dauw opstaat. Dan trotseer je een regenbui, ijskoude temperaturen en tropische hitte. Zonder pardon klim je de ladder op en kijk je uit over stad en land. Elke dag om 05.00 uur gaat onze wekker en beginnen we vol liefde aan een nieuwe opdracht. Het is als thuiskomen En zo kom je binnen bij een nieuw pand, een nieuw kantoor. We beseffen goed dat ook deze medewerkers hun werkplek vaker zien dan de loungebank thuis. Wij zorgen dat iedereen een prettige en schone plek heeft om zijn werk te doen, zodat zij met plezier kunnen werken en zich niet bezig hoeven te houden met randzaken. Familiegevoel De kracht van Clean Up facilities zit ‘m in talent en in het teamgevoel: de liefde voor en de kennis van schoonmaken, gecombineerd met een goed stel dames en heren. Het plezier en enthousiasme straalt er vanaf en dat loont. Opdrachten worden snel en kundig geklaard, je hebt geen ‘vreemden’ over de vloer en de positieve vibe is voelbaar.

  Laatste review:
  Schoonmaak overige-
  Ds Cleaning kwam zeer betrouwbaar over. Ik vond alleen jammer dat het een week later werd dan gepland maar het is gelukkig goed uitgevoerd en wij zijn zeer tevreden. De gevel en onze ramen zien er weer goed uit!
  Kom in contact
 • Nijboer Wijhe Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Deventer

  kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Wijhe en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Fijn dat onze betonnen palen en stenen zijn opgehaald! Binnen de afgesproken prijs gebleven en fijn telefonisch overleg over het tijdstip.
  Kom in contact
 • Bas Boerkamp Metsel- en Tegelwerken
  Bas Boerkamp Metsel- en Tegelwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews
  Sloopbedrijf in Deventer

  Bas Boerkamp Metsel- en Tegelwerken is een enthousiaste onderneming die zich onder meer richt op het metselen van uw aanbouw, tuinmuur, poeren etc. Een aanbouw neem ik op vaste prijs aan en wordt uitgevoerd in samenwerking met mijn vaste timmerman en installateur. Hierdoor verlopen de werkzaamheden soepel en is de kwaliteit gewaarborgd. Ook betegel ik graag uw badkamer of toilet. Dit ook op basis van een vaste prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Andere werkzaamheden die ik voor u kan uitvoeren zijn het plaatsen van stalen balken, renoveren van uw schoorsteen, vervangen van het lood aan uw huis, gevelherstel, egaliseren van uw vloer en sloopwerk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, ik kom graag ter plekke uw wensen bespreken.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Bas is een professional die netjes zijn afspraken nakomt. We waren aangenaam verrast door zijn inzet, flexibiliteit en extra werkzaamheden. Bas heeft het meterpijl bepaald voor onze nieuwe betonvloer. We hopen hem in de toekomst voor nog wat klussen in te schakelen.
  Kom in contact
 • installatie - klussenbedrijf M. meyer

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Deventer

  sinds 2015 werkzaam als loodgieter / electricien. sinds een aantal jaar werkzaam als tegelzetter etc. zware of vieze klussen is geen enkel probleem

  Kom in contact
 • Castelhano Klussenbedrijf
  Castelhano Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Deventer

  Castelhano Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Deventer en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Deventer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 163 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Deventer

Andere vakmensen in Deventer

Vind vakmensen bij jou in de buurt