Vind klusbedrijven in Deventer

Op zoek naar klusbedrijven in Deventer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Deventer

 • Pleyter
  Pleyter
  Beoordeling: 5 van 555215 reviews
  Klusbedrijf in Deventer

  Pleyter kitwerken sinds 2002 * door planning van max 14 dagen kan u vrijwel altijd snel geholpen worden. * Kitten (MEESTAL BINNEN 2WEKEN) Kitwerkzaam heden: Complete badkamers Douche hoek Sanitaire toestellen Toiletten Keukens Vloeren Plinten Muur afdekkers Ramen Kozijnen Enz.

  Laatste review:
  Kitten-
  Goede service. Snelle communicatie. De douche is netjes gekit.
 • MMT Installatietechniek
  MMT Installatietechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6539 reviews
  Klusbedrijf in Deventer

  Mijn bedrijf doet nagenoeg alles op het gebied van installatie techniek! Daarnaast ben ik gespecialiseerd in infrarood verwarmingstechniek voor woningen, praktijken, kantoren en dierenverblijven. Ik lever en plaats infrarood verwarming met bijbehorende controls en aanverwante apparatuur. De controls worden voor u ingeregeld en uitgelegd. En dit alles tegen een zeer scherp tarief! Kijk voor meer informatie op infraredsolutions punt nl. Ik lever vakwerk met altijd 6 maand garantie op het werk en de gebruikelijke garantie op de componenten. Ik ben verzekerd voor schade d.m.v. een goede aansprakelijkheid verzekering. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Op afgesproken tijd. SMSje over aankomst. Goed werk geleverd. Duidelijke uitleg.
 • Green Ash vloeren en meubelen
  Green Ash vloeren en meubelen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Klusbedrijf in Deventer

  Beste opdrachtgever, Graag stel ik mij aan u voor, ik ben Alex en ik ben meubelmaker. Ik heb werkervaring in verschillende takken van de industrie. In het verleden heb ik jaren lang als timmerman gewerkt. Hierna heb ik opleiding gedaan tot interieurbouwer-meubelmaker. Hier wil ik ook mijn beroep van maken. Op mijn website kun je foto’s zien van mijn eerdere klussen. Enkele van mijn diensten zijn: - Laminaat en Massief vloer leggen - Schuren en in de was, olie of lak houten vloer zetten - Op maat maken van de meubels - Timmerwerk - Monteren van keukens en diverse meubels o.a. Ikea producten - Maken van verlaagde plafonden, scheidingswanden,verschillende constructies etc. - Plaatsen en afhangen van deuren - Frezen van traptreden - Traprenovatie (hout, laminaat een pvc) Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Waarna we werken naar een mooi resultaat! Met vriendelijke groet, Aleksandar Stevcic Green Ash vloeren en meubelen

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  goed snel en proffesioneel
 • Las- en Klusservice Hessel
  Las- en Klusservice Hessel
  Beoordeling: 4.8 van 54.8546 reviews
  Klusbedrijf in Deventer

  Welkom op het profiel van Las- en Klusservice Hessel! Kwaliteitslaswerk in Nederland! Las- en klusservice Hessel is gespecialiseerd in alle voorkomende laswerkzaamheden voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Sinds 2010 zijn wij actief. De ervaring die wij in de jaren hebben opgebouwd, ziet u terug in de kwaliteit van ons laswerk. Lasbaar materiaal & fotolaswerk Voor diverse opdrachtgevers worden allerlei materialen zoals aluminium, gietaluminium, koper, brons, gietijzer, roest - vast staal (RVS.), en staal (koolstofstaal) gelast. Voor eventueel fotolaswerk is voor alle groepen metalen het lasserscertificaat aanwezig. Bedrijfsinfo: Professioneel en kwalitatief laswerk Kwaliteit leveren, is voor ons "een norm". Over kwaliteit wordt eigenlijk niet meer onderhandeld; daar mag je als klant gewoon vanuit gaan. Hoe zorgen wij voor kwaliteit? Dankzij : • Veel aangepaste gereedschappen. • Een uniek sterke mechanische knowhow. • Sterk gemotiveerde en geschoolde lasser. • Passie en een no-nonsense mentaliteit.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Hessel is 2x bij ons op de sportvereniging geweest om een aantal voetbaldoelen te lassen en hij heeft uitstekende kwaliteit geleverd. De werkzaamheden waren buiten en dat ging prima. De communicatie verliep zeer vlot en het resultaat is wat wij er van verwachtten. Aanrader dus!
 • HanzeTech
  HanzeTech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Klusbedrijf in Deventer

  Gediplomeerd en ervaren elektricien repareert en installeert vakkundig en zorgvuldig elektrische installaties bij particulieren en bedrijven, uitsluitend in de regio Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Servicemonteur voor o.a. Klushulp van Centraal Beheer, Eneco, KlusUp en HandiCare trapliften. In bezit van VCA-VOL en NEN-3140 VP certificaten.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Snelle reactie binnen 2 dagen al de klus uitgevoerd. Professioneel echt een aanrader!
 • J.Nikkels Montage & Multiservice
  J.Nikkels Montage & Multiservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Klusbedrijf in Deventer

  kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Deventer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Top en snelle service Alles is netjes gedaan in huis
 • Klus-ID
  Klus-ID
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Klusbedrijf in Deventer

  Mijn naam is Jeroen, ik ben eigenaar van Klus & Schilderbedrijf Klus-ID, van Idee tot Realisatie. U kunt bij mij terecht voor diverse opdrachten zoals: - Schilderwerk / Verfspuiten (met professionele verfspuit) - Kozijn(herstel)werk - Vloeren - Timmerwerk - Bouwen van pergola’s, vlonders, schuren, houthokken etc. - Traprenovatie - Glaszetten - Badkamerrenovaties - Dakdoorvoeren maken (voor bijv afzuiginstallatie) - Zolderrenovaties - Sloopwerkzaamheden - Vijver aanleg - Hoveniers werkzaamheden - Diverse klussen Wat klanten over mij zeggen (check mijn reviews): - Luistert goed naar wat ik wil als klant - Denkt mee met mijn vraag/probleem - Denkt in oplossingen (en niet in problemen) - Communiceert helder en duidelijk - Komt gemaakte afspraken na (zowel qua aanpak, communicatie, prijs als qua planning, of - als het echt niet kan - informeert hij mij als klant tijdig!) - Goede prijs/kwaliteitverhouding. Geen prutswerk, maar goed vakmanschap - Als hij iets niet kan zegt hij het, of komt met een voorstel hoe iets ook kan - Leuke vent met gezonde humor. Iemand die ik de sleutel van mijn woning toevertrouw. Graag kom ik met u in contact, om uw project of opdracht door te spreken en te kijken waar ik u kan helpen. Groet Jeroen, Klus-ID Wilp / Deventer

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Jeroen is een nette en aardige vakman. Heeft goed meegedacht hoe we binnen ons budget toch een mooi resultaat hebben gekregen.
 • H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.8593 reviews
  Klusbedrijf in Deventer

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Goede en snelle service! Aanrader :)
 • JOHA Interieurbouw
  JOHA Interieurbouw
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Klusbedrijf in Deventer

  JOHA Klussenbedrijf Op zoek naar professionele hulp bij het verbeteren van uw huis of bedrijf? Wij bieden een volledige renovatie, verbouw, en onderhoudsservice die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze deskundige team zal graag uw visie bespreken en u helpen om uw project tot leven te brengen met onze hoogwaardige materialen en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw droomhuis of bedrijf werkelijkheid maken!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  ghassan is een zeer ervaren vakman, die keihard doorwerkt. Ik ben superblij met wat hij heeft gedaan en hoe hij dit deed. Klasse!
 • V.O.F. Linthorst en Schokkenkamp
  V.O.F. Linthorst en Schokkenkamp
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Klusbedrijf in Deventer

  VOF Linthorst en Schokkenkamp bestaat ruim 10 jaar en voert onder andere de volgende werkzaamheden uit: Grondwerk: bijvoorbeeld het ontgraven van bouwputten en het aanvoeren en afvoeren van de gronden Hovenierswerk: Aanleg en Onderhoud Bestratingen: zowel nieuw als herbestratingsklussen VOF Linthorst en Schokkenkamp staat voor: - Afspraak is afspraak - Flexibel - Vlotte en heldere communicatie VOF Linthorst en Schokkenkamp kan de opdrachtgever in zijn geheel ontzorgen, omdat wij over een groot netwerk van onderaannemers en leveranciers beschikken Diverse referentie projecten zijn gerealiseerd

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Groot pluspunt: de werkzaamheden konden erg snel worden uitgevoerd. De klus werd qua tijdsbesteding veel hoger ingeschat dan daadwerkelijk uiteindelijk benodigd (2 a 3 dagen). De mannen waren binnen een dag al klaar. Bij nadere inspectie van de grond bleek dat er nog veel grove stenen in de grond zaten en dat de grond nog niet zaaiklaar was. Ook was de grond aan één kant onvoldoende aangestampt waardoor er kans bestond op verzakking. Dit aangegeven en de volgende dag opgelost. Wat wij persoonlijk wel jammer vonden is dat de aanwezige heren zonder gedag te zeggen zijn weggegaan. Ook vanuit Linthorst zelf is daarna niet meer de vraag gekomen of alles naar wens is opgelost. Bij het zaaien hebben wij alsnog meerdere grote stenen (bijvoorbeeld halve bakstenen) uit de grond moeten halen. Ook zit er nog een lichte glooiing in de grond. Al met al zijn we blij dat we inmiddels een grasmat hebben kunnen aanleggen maar de prijs/kwaliteit verhouding is voor ons niet helemaal in balans.

4.8

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Deventer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 381 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Deventer

Andere vakmensen in Deventer

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt