Schilder Deventer vind je op Werkspot

Heb jij de sleutels van je nieuwbouwwoning in de Geertruidentuin of het Hegius en wil jij je wanden in een mooie kleur laten verven? Dan is het slim om een schilder uit Deventer in te schakelen. De professional neemt niet alleen veel werk uit handen, onze vakmensen weten ook precies hoe je om moet gaan met het vele vocht in een nieuwbouwhuis en de nadelige effecten hiervan op het schilderwerk. Maar ook als jij een oudere woning hebt in Deventer ben je bij Werkspot aan het juiste adres voor het uitbesteden van de schilderklus.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Deventer

 • De behangman jacobs
  De behangman jacobs
  Beoordeling: 4.6 van 54.6545 reviews
  Schilder in Deventer

  Onze diensten  wandvoorbewerking: Stucen, dit doe je om grote oneffenheden weg te werken, je brengt een laag stucwerk aan om lelijke grote oneffenheden weg te werken en de wand strak te krijgen voor het behangen machinaal opschuren, dit gebeurt vaak wanneer nieuwbouw woningen ''behangklaar wordt opgeleverd, op de wanden zit vaak nog geknoeid gips van het dichtsmeren van de betonnen muren. ook vers stucwerk wordt opgeschuurd om een nog strakkere wand te krijgen om zo het gewenste eindresultaat te krijgen. Impegneren en primeren, afhankelijk van de status van de wand wordt bekeken of het noodzakelijk is om de muur te impregneren of eventueel te impregneren en te primeren. dit wordt besproken omdat dit zeer noodzakelijk is om de zuiging van de wand tegen te gaan zodat de lijm optimaal  zijn werking kan doen.  Bij nieuwbouw woningen en gestucte wanden is impregneren noodzakelijk. kitten van hoeken en plafonds, dit doen wij omdat de hoeken nooit 100% strak zijn. door dit te kitten wordt het optisch net wat strakkerdan als je het niet doet. Weg werken lichte oneffenheden, vaak bij nieuwbouw woningen die ''behangklaar'' worden opgeleverd zijn er vaak nog vele gaten en oneffenheden in de wanden die na het behangen nog zichtbaak zijn. ook bij bestaande woningen dienen de wanden strak te zijn voor een gewenst eindresultaat.. in overleg met u werken wij dat vakkundig weg met proffesioneel materiaal. alle bovengenoemde stappen zijn eigenlijk noodzakelijk om gewenst eindresultaat te krijgen! wandafwerking: Behangen, elk behangsoort, denk hierbij aan glasweefsel, renovatievlies, vinyl, papier,  non-woven, vlies, en naadloos fotobehang(airtex). wij werken met hoogwaardige kwaliteit lijm(A+). wij zijn bekend met merken zoals Arte, Elitis, Rebel walls, Eijffinger, Hookedonwalls en nog vele meer! afwerken met latex, renovlies projecten worden vaak afgewerkt met een kleur na keuze, wij bieden tijdens deze projecten dus ook aan om uw wanden af te werken met latex. dit kunnen meerdere kleuren zijn. Ook werken wij wanden af die geen renovlies op de muren hebben! Spuiten, ook uw plafonds zijn bij ons in goede handen. wij garanderen dat uw plafond weer perfect wit( of uiteraard een andere kleur) wordt! ook spuiten wij wanden. Naadloos fotobehang, een product dat niet heel erg bekend is bij de particulier. Een PVC doek geprint met een foto na keus op de maat van u wand. het geeft een ongelofelijk realistisch resultaat doordat het geheel naadloos is. ook voor uw bedrijfkantine, restourant of uiteraard particulier is het te verkrijgen. tot wel 30 meter lang en 5 meter hoog. bent u gerintresseerd in de bovenstaande diensten? neem dan snel contact met ons op en wie weet staan wij binnekort in uw woning of bedrijf! wij gebruiken alleen proffesionele producten van hoge kwaliteit. Volg ons werk op onze sociale media kanalen. IG: debehangman E:info@debehangman

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Ze hebben vak werk geleverd waar we heel blij mee zijn Prijs en kwaliteit perfect Ze zijn netjes en bekwaam
 • Ronnie’s Schilderwerken
  Ronnie’s Schilderwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Schilder in Deventer

  Wij bij Ronnie’s Schilderwerken kunnen jou helpen om jou huis weer zo goed als nieuw er uit te laten zien! We kunnen je adviseren over kleuren en afwerkingen en zorgen ervoor dat het schilderwerk strak en op professionele manier wordt uitgevoerd. Wij voeren dit vak dan ook al met meer dan 5+ jaar ervaring uit! Wij vinden het uitvoeren van schilderwerk dan ook steeds opnieuw een geweldige manier om jou huist weer op te frissen en het een nieuwe uitstraling te geven. Van af jongs af aan wist Ronnie al dat hij iets met het schilderwerk wou doen. Begonnen met vol trots als leerling-schilder bij een klein bedrijf en werkte hard om veel ervaring en vaardigheden te verkrijgen. Na jaren lang hard werken besloot Ronnie om zijn eigen schildersbedrijf op te richten. Ronnie’s doel is dan ook zijn klanten een persoonlijke aanpak te bieden en hun helpen om hun visie op hun eigen huis te verwezenlijken. Met zijn toewijding, creativiteit en oog voor detail groeide zijn bedrijf uit tot een succesvolle lopend schildersbedrijf. Wij bieden u twee jaar garantie op al uw schilderwerken en bij ons ben je verzekerd van het gebruik van topkwaliteit schildersmaterialen. Zo weten wij zeker dat we jouw huis de aandacht en zorg geven die het verdient!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hebben bij mij de daklijsten geverfd. Super snel klaar en absoluut prachtig resultaat. Heel erg tevreden en wanneer het weer moet gebeuren zou ik zeker opnieuw van hun diensten gebruik maken. Gaan zeer grondig en in goed overleg te werk. Kan ze aan iedereen aanraden!
 • Frieda maakt het mooi
  Frieda maakt het mooi
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Schilder in Deventer

  Hai! Welkom bij mijn behang- en schilderbedrijf ´Frieda maakt het mooi´ Als ervaren behangster en binnen schilderwerk specialist bied ik hoogwaardige diensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Mijn specialiteit is het geven van een nieuwe look aan binnenruimtes. Of je nu een hele kamer of slechts een accentmuur wilt aanpakken, ik kan je helpen bij het vinden van de perfecte kleuren, texturen en patronen die passen bij jouw stijl en smaak. Als behangster kan ik een breed scala aan behangsoorten aanbrengen, zoals vliesbehang, fotobehang, patroonbehang, glasvezelbehang, en nog veel meer. Ik zorg ervoor dat het behang perfect op de muur wordt aangebracht. Ik heb een 4 jarige schildersopleiding gevolgd,dus professioneel schilder en behangster. Daarnaast heb ik een behangopleiding gevolgd bij Arte. Ook als binnen schilderwerk specialist ben ik er trots op dat ik de hoogste kwaliteit verfproducten gebruik om ervoor te zorgen dat het resultaat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook lang meegaat. Ik werk met alle soorten oppervlakken zoals muren, plafonds, deuren, kozijnen, en meer. ​Ik ben altijd nauwkeurig en schoon in mijn werk en ik zorg ervoor dat ik het werk met minimale overlast en binnen uitvoer. ​Of je nu een woning, een kantoor, een winkel, of een ander soort ruimte hebt, ik sta klaar om je te helpen bij het creëren van een unieke en prachtige binnenruimte. Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. ​P.S. Op mijn social media kanaal kun je mij volgen voor mijn recente werken. IG: frieda maakt het mooi website: frieda maakt het mooi

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Helemaal tevreden! Het contact verloopt snel en prettig en het resultaat is top!
 • R. Caro Schilderwerken
  R. Caro Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Schilder in Deventer

  Mijn naam is roy caro en ben al meer dan 20 jaar onderhoud schilder zowel binnen als buiten mijn werkgebied is mijn woonplaats Deventer en omstreken. In juni 2020 ben ik door gegaan al zzp er en heb een gedeelte van de klanten ,werkbus en klim materialen over mogen nemen van mijn oud werkgever g j wesseldijk te harfsen. Zo heb ik een frisse start mogen maken. Schilderen binnen ,buiten glaswerk en behangwerk dat zijn mijn kunnen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Netjes gewerkt eb afspraken nagekomen.
 • A Quality schilderwerken
  A Quality schilderwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Schilder in Deventer

  Welkom bij A Quality schilderwerken. A Quality Schilderwerken bied een uitgebreid diensten Pakket aan o.a. Particulieren, Bedrijven Vve's instellingen en Vastgoedeigenaren. wij bespreken alles vooraf met u, Geven deskundig advies en bieden een goede offerte, En maken in goed overleg een efficiënte planning. Wij leveren vakwerk voor alle aspecten voor uw opdracht of project, Uiteraard met oog en oor voor uw wensen en budget! Wij hanteren in de maanden november tot februari winterkorting. Wij zijn actief in heel Nederland! En voeren graag uw opdracht of project uit! A Quality Schilderwerken, Deventer. Met vriendelijke groet, Delano Sneller

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Reactie gekregen van A Quality schilderwerken over het schilderen van de dakgoot en dakkapel. Kort overlegd over de wensen en ze konden al op korte termijn aan de slag. Met drie man sterk goed en snel werk geleverd. Delano is zeer vriendelijk en legt goed uit hoe hij te werk gaat. Dakgoot en dakkapel zien er weer als nieuw uit! Absoluut aan te raden!
 • Schilder voor U
  Schilder voor U
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Schilder in Deventer

  Schilder voor u is schilders bedrijf met ervaring op het gebied van binnen en buiten schilderwerk. Of het nou een grote of een kleine, binnen of buiten klus is. schilder voor u werkt met vakwerk tegen aantrekkelijke prijzen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  De klus is redelijk netjes gedaan, maar de schilder had haast. Door de regen kwam zijn planning in gevaar. De haast zie je op een enkele plek. Vriendelijke schilders, er werd regelmatig overleg gepleegd. Een duidelijke offerte vooraf miste.
 • Schilderwerken Nederland
  Schilderwerken Nederland
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Schilder in Deventer

  Heeft u een nieuwbouw woning ? Of heeft u net een woning gekocht dan hanteren wij een korting van 15% op al u binnenschilderwerken of Stucwerk. Welkom bij Schilderwerken Nederland BV. Schilderwerken Nederland bied een uitgebreid diensten pakket aan o.a. particulieren, bedrijven, VvE's instellingen en vastgoed eigenaren. Bij ons kunt u voor veel werkzaamheden terecht zoals schilderwerkzaamheden maar ook stuc werkzaamheden en Timmerwerkzaamheden dit komt omdat wij een goed team vormen en wij het hele pakket kunnen aanbieden en dat alles onder 1 dak word gebracht en dat er 1 aanspreek punt is. Dit zorgt voor een hoop rust en garanderen wij de beste kwaliteit. Wij kunnen u dan ook een interieur architect aanbieden waar wij veelal mee samenwerken. Wij werken alleen met de samengestelde A producten van Sikkens en geven wij garantie af zowel op het binnenschilderwerk als voor het buitenschilderwerk. Wij bespreken alles vooraf met u, geven deskundig advies en bieden een goede offerte, en maken in goed overleg een efficiënte planning. wij leveren vakwerk voor alle aspecten voor uw opdracht of project. uiteraard met oog en oor voor uw wensen en budget! Wij zijn actief in heel Nederland! En voeren graag uw opdracht of project uit! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Christian Veentjer Schilderwerken Nederland BV.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Op basis van de reviews op Werkspot gekozen voor Christian, Robin en co. van Schilderwerken Nederland B.V. Ik kan de eerdere reviews alleen maar onderschrijven! De werkzaamheden zijn op kwalitatief hoog niveau uitgevoerd, er werd netjes gewerkt (alles wordt eerst zorgvuldig afgeplakt en ze nemen al hun afval mee), afspraken werden nagekomen, communicatie verliep soepel en prettig, meerwerk enkel na overleg en ik heb het voltallige team als heel prettig in de omgang ervaren. Kortom… zeer aanbevelingswaardig en voor een volgende (schilder)klus is dit mijn partij!
 • Achterkamp Schilderwerken
  Achterkamp Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Deventer

  Achterkamp schilderwerken is een jong schilders onderneming gevestigd te Deventer (werkzaam door heel Nederland), waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Achterkamp schilderwerken is de ideale schilder voor u als het gaat om buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, onderhoud en reparaties, kitten en glaszetten. Van nieuwbouw tot aan monumentale panden bent u bij Achterkamp Schilderwerken aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Ik ben zeer tevreden over de schilderwerkzaamheden van Achterkamp Schilderwerken. Ze hebben mijn huis zowel binnen als buiten perfect geschilderd. De schilders waren vakkundig en behulpzaam, ze hebben hard gewerkt om mijn huis er weer als nieuw uit te laten zien. Ik zou Achterkamp Schilderwerken zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsschilderwerk.
 • A. Van der Beek Schilderwerken
  A. Van der Beek Schilderwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Schilder in Deventer

  22 jaar evaring in het schilderwerken Is uw schilderwerk weer aan een opknapbeurt toe, Dan bent u hier op het goede adres. Vader en zoon. Werkzaamheden: Binnen en buiten schilderwerk Sauzen Behangen (Houtrot)- reparatie Kleuradvies Klus-Timmer werkzaam heden

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Komt afspraken na, werkt netjes.
 • E.H.M. Ruiter Schilderwerk
  E.H.M. Ruiter Schilderwerk
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schilder in Deventer

  E.H.M. Ruiter Schilderwerk kan je helpen met je schilderklus in Eefde en omgeving. Hij staat klaar om al je vragen over binnen- en buitenschilderwerk, te beantwoorden. Neem direct contact op met E.H.M. Ruiter Schilderwerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Een wat trage opstart, ( ook door de regen )maar na duidelijke afspraken een fijne werksfeer en een prachtig resultaat. Vakmanschap! Héél mooi buitenschilderwerk. Vriendelijk, ook meedenkend bij andere klussen in en om huis. En bereid zijn kennis te delen.

4.5

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Deventer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 177 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Deventer

Gemiddelde kosten schilder Deventer

Wil je weten wat je voor het schilderen van je woning in Zwolseweg, Lettele, Keizerslanden of een van de andere wijken in Deventer betaalt? Wij zetten de kosten graag voor je op een rijtje. Gemiddeld betaal je voor een schildersbedrijf uit Deventer een bedrag tussen de € 30,- en € 40,- per uur, exclusief btw en materiaalkosten. Voor een binnenschilder uit Deventer komt dit neer op een vierkante meter prijs tussen de € 6,- en € 15,-. Wil jij juist de gevel of kozijnen onder handen laten nemen? Houd er dan rekening mee dat je voor een buitenschilder uit Deventer in de regel meer betaalt. Deze professional vraagt een prijs tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter.

Goedkope schilder Deventer

Wil jij besparen op de schilderklus? Dan zijn er verschillende opties. Allereerst betaal je momenteel een lager btw-tarief voor schilderklussen. Dit kan een aardig verschil maken op het totaalbedrag. Het lage btw-tarief van negen procent is overigens alleen van toepassing voor woningen ouder dan twee jaar en voor de daadwerkelijke schilderwerkzaamheden. Voor het vervangen van (delen van de) kozijnen betaal je bijvoorbeeld wel het reguliere tarief van 21 procent.

Een andere mogelijkheid om te besparen is door schilderklussen met elkaar te combineren. De totaalfactuur is dan natuurlijk wel hoger, maar vaak krijg je van de schilder uit Deventer korting als je je volledige woning laat schilderen. De professional is dan namelijk verzekerd van een paar dagen werk.

Daarnaast kun je overwegen om de schilderklus in de winter te plannen. In het verleden hadden schilders in de wintermaanden minder werk en boden daarom hun dienst aan tegen een gereduceerd tarief. Nu hebben schilders vaak het hele jaar werk, maar het begrip winterschilder in combinatie met een lagere uurprijs is gebleven. Dit is overigens alleen van toepassing voor een binnenschilder uit Deventer. Klussen buiten kun je het beste uitbesteden in de periode tussen april en oktober in verband met de weersomstandigheden.

Schilder Deventer gezocht?

Heb jij schilderwerk in Deventer dat je wilt uitbesteden aan een professional? Plaats gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot en kom in contact met vakmensen uit jouw regio. Al onze schilders zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en voeren met plezier jouw schilderklus uit. Vind je het lastig om de beste schilder uit Deventer te selecteren voor jouw klus? Dan helpen de reviews van eerdere klanten jou op weg. De reviews geven je een eerlijk beeld van de manier waarop de professional werkt en in hoeverre eerdere klanten tevreden zijn met het eindresultaat. Uiteraard monitoren wij de reviews. Zien wij dat een schilder uit Deventer meerdere negatieve reviews ontvangt? Dan ondernemen wij actie.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Deventer

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt