Stratenmakers in Wierden

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde stratenmakers in Wierden. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de stratenmakers van Werkspot in Wierden

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Wierden

 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Stratenmaker in Wierden

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Konden snel komen, en is netjes afgewerkt. Dankjewel!
  Kom in contact
 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 3.7 van 53.7516 reviews
  Stratenmaker in Wierden

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  levert goed werk, niet te duur maar wel erg flexibel met z'n werktijden
  Kom in contact
 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55517 reviews
  Stratenmaker in Wierden

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Richard werkt snel en het ligt er weer strak bij. Dank je wel!
  Kom in contact
 • Willems groen-infra
  Willems groen-infra
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Wierden

  Na jarenlang in dienst te zijn geweest als allround hovenier en stratenmaker heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen als Willems Groen & Infra. We zijn een nieuw en fris bedrijf en kunnen u helpen bij al uw kleine en grote projecten. Denk hierbij aan onderhoud en/of aanleg van uw tuin, het (opnieuw)bestraten van uw oprit, stoep, pad, terras of wat u maar bestraat wilt hebben, onderhoud en/of aanleg van uw riolering en tevens in te zetten als professioneel kraanmachinist. Wij kunnen u helpen bij een totale verzorging van uw tuin en/of terrein. We zijn gespecialiseerd in Groen en infra en als u daar naar op zoek bent dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De oude put is netjes vervangen, uitstekend werk met mooi resultaat. Alles volgens afspraak en goede communicatie.
  Kom in contact
 • Dienstverlening H. Dirksen
  Beoordeling: 2 van 5251 review
  Stratenmaker in Wierden

  - Ervaring met bouw en straatwerk tuinaanleg en tuin grondwerk Regio Overijssel en Gelderland

  Kom in contact
 • Allround Service Nijkamp

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Wierden

  Klussen bedrijf

  Kom in contact
 • Buitenste Binnen Hovenier

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Wierden

  Tuinaanleg Tuinontwerp Tuinonderhoud

  Kom in contact
 • Aquadeco B.V.
  Aquadeco B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Stratenmaker in Wierden

  Aquadeco is specialist op het gebied van vijver aanleg en vijveronderhoud. Van enorme gemeente vijvers tot alle soorten tuin- en zwemvijvers. Ons team heeft een grote passie voor de natuur en met name al het leven in en rond het water. Wij zuigen vijvers schoon, leggen vijvers aan, reinigen filters en vijvers, snoeien en plaatsen beplanting, controleren waterwaardes en techniek, verbeteren waterwaardes, plaatsen of vervangen pompen en filters en UV-C lampen, leggen Helofytenfilters aan, verwijderen exoten. Eigenlijk alles op vijvergebied. Wij hebben een groot assortiment vijverproducten in onze winkel en geven u graag advies. Aquadeco is vijverspecialist met meer dan 12 jaar ervaring. In onze winkel adviseren wij u graag en bij u thuis bekijken wij graag de mogelijkheden voor aanleg of onderhoud van een fantastische vijver. Zowel grote als kleine vijvers leggen wij met veel passie aan. Ook het onderhoud doen wij met veel enthousiasme. Naast vijver aanleg en onderhoud zijn wij gespecialiseerd in tuin aanleg en onderhoud. Wij werken met een team van 18 Hoveniers, groenmedewerkers en vijverspecialisten en zijn hiermee compleet in de tuin. Bij een groot aantal bedrijven, zorginstellingen en particulieren verzorgen wij op afgesproken momenten het onderhoud.

  Laatste review:
  Vijver aanleggen-
  Zeer vriendelijke mensen. Weten waar ze over praten . En leveren top kwaliteit werk. Vakkundig en behulpzaam. Denken in oplossingen. Ben zeer tevreden met de renovatie van de vijver en het aanleggen van een vlonder.
  Kom in contact
 • R. Steenbergen Bestrating & Tuin
  R. Steenbergen Bestrating & Tuin
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Wierden

  Beste werkspotbezoeker, welkom op mijn pagina. Wij zijn een fris bedrijf met een rugzak aan ervaring. Door ons netwerk met collega bedrijven kunt u ons benaderen voor bijna al uw projecten/klussen in uw tuin. De werkzaamheden op een rij: Tuinaanleg Tuin Renovatie Onderhoud Graszoden Kunstgras Grondwerkzaamheden Bestratingen zowel nieuw als herbestrating. (Van beton tot keramisch) Materialen kan uiteraard ook in overleg via ons. Graag zien wij uw aanvraag tegemoet Met vriendelijke Groet R. Steenbergen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima uitgevoerd. Tussen tijds in overleg het werk aangepast (uitgebreid op mijn verzoek). Klasse geregeld
  Kom in contact
 • Tuin-Technisch Centrum Eshuis B.V.
  Tuin-Technisch Centrum Eshuis B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Wierden

  Wij zijn een hoveniers bedrijf uit Almelo die zich al meer dan 100 jaar naar volle tevredenheid inzet voor u als particuliere klant of bedrijf. Werkzaamheden die wij veelal uitvoeren zijn; - Het aanleggen van tuinen en (zwem) vijvers - Het onderhoud van tuinen en (zwem) vijvers - Mechanische onkruidbeheersing op verhardingen - Aanleggen en herstellen van bestratingen Uiteraard zijn er talloze werkzaamheden meer die wij voor u uit kunnen voeren en wij komen dan ook graag in contact met u om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Momenteel zijn wij veelal werkzaam in de regio Overijssel, maar uiteraard zijn er buiten het werkgebied Overijssel ook klussen die wij met veel enthousiasme en deskundigheid willen uitvoeren.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Nette jongens, zowel over de telefoon als de hoveniers die het uitvoeren.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Wierden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 157 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Wierden

Andere vakmensen in Wierden

Vind vakmensen bij jou in de buurt